icon

V roku 2012 budem maminkou

dadkak
17. jún 2011

ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉

janie80
12. aug 2011

@backorka tak to sa urcite potesi... 😉 ja rozmyslam, co mojmu drahemu, ale mozno nejaky predlzeny vikend niekde... my sme spolu dost malo, takze darcekom bude uz to, ze sme spolu... 🙂 ved uvidim, mozno mi napadne este nieco...

backorka
12. aug 2011

@janie80 a kolko ste spolu? vikendovy pobyt je uzasny darcek podla mna, aj dost drahy... za kolko by si chcela?

alenocka82
12. aug 2011

@backorka Tíško závidím, tam musí byť krásne 🙂 Tak manžel bude určite spokojný s darčekom, chlapov vždy poteší nejaká technická hračka a ešte keď je z lásky kúpená, no ten ťa bude na rukách nosiť od šťastia 🙂
@janie80 Predĺžený víkend niekde na Slovensku? Pokiaľ radi oddychujete v prírode, tak Jánska dolina pri L.Mikuláši je veľmi pekná. A keď sa ide mimo hlavnej sezóny, tak je tam neskutočný pokoj.

janie80
12. aug 2011

@backorka este netusim za kolko.... alebo si ho kupime ako darcek spolocne... my sme spolu 5 rokov a v septembri budeme mat prve vyrocie svadby

janie80
12. aug 2011

@alenocka82 super, dakujem za tip... popozerame... 😉

darinkazv
12. aug 2011

@saranata ja som prvý robila v stredu a druhý včera. včera bola o niečo silnejšia. lenže dnes ráno som si urobila rapi clear a woman secret a na nich druhá čiarka nie je ☹ neviem, čo si o tom myslieeť ☹

darinkazv
12. aug 2011

@alenocka82 nie, je to mamatest. nie je to rapi clear. testovala som 10DPO. dnes som robila rapiclear aj woman secret a na nich druhá čiarka nie je ☹ ale na oboch mamatestoch bola slabá čiarka. ☹

darinkazv
12. aug 2011

@janie80 ďakujem 🙂 ja som aj zabudla, že je dnes 12teho 😀

alenocka82
12. aug 2011

@janie80 My sme tam boli inak už 2x na taký 5 dňový pobyt (ale dajú sa aj 3, 4dňové pobyty) a vždy bola maximálna spokojnosť aj so stravou, aj s ubytovaním. Ak chceš, môžem Ti napísať IP kde sme konkrétne boli.

janie80
12. aug 2011

@alenocka82 jej, to by bolo super... dakujem 😉

janie80
12. aug 2011

@darinkazv a citlivost je na nich aka? a mrcha meska kolko? 😕

darinkazv
12. aug 2011

@janie80 mrcha má prísť v nedeľu. ja som si test v stredu spravila, lebo ma bolia prsia, bradavky, keď ležím na brušku, cítim tlak, nemôžem, musím max na chrbte. tak som skúsila a bol tam duch na mamateste. vo štvrtok ráno som spravila druhý mamatest a bol tam tiež duch, ale silnejší o niečo. rapiclear má citlivosť 10 a woman secret tiež 10.

alenocka82
12. aug 2011

@darinkazv No ja by som sa skôr na ten Mamatest spoliehala, lebo Rapiclear som si robila o dva dni neskôr a do piatich minút tam čiarka ani nenabehla . Až po cca 15 minútach tam bola takmer neviditeľná čiaročka.

darinkazv
12. aug 2011

@alenocka82 ja som si tieto dva kúpila včera, lebo tu na sídlisku v lekárni mamatesty nemali. tak že aspoň nejaké testy. mám strach, že som si na tých testoch len očami dotlačila tie čiarky druhé. keď sú tieto dva snehobiele 😒 ale si ma trochu potešila, že si mala takú skúsenosť s rapiclearom 🙂

backorka
12. aug 2011

@alenocka82 fakt dufam ze bude spokojny, lebo ona neznasa kupovanie darcekov a je nervozny z toho, ze ke mu kupim nieco ja, tak musi aj on mne...
@janie80 ale to vobec nie je kratko 🙂 my sme spolu 4,5 roka a budeme mat 2. vyrocie svadby 😀 ja by som ti vedela tiez odporucit dva velmi pekne hotely s uzasnym wellnessom 😉 jeden je v demanovskej doline a druhy v Starej lesnej...

saranata
12. aug 2011

@darinkazv tak už netestuj a počkaj aspon pondelka, nemá to vyznam kazdý den
čiarky musia silniet aj ked len trochu

myslím že už taký den cyklu aký si , by mal test ukázat a je jedno aký, ja som pri oboch detom mala rapiclear a vyšiel mi už 9 den po ovule,

inak ak má žena slabu čiarku niekolko testov a potom nie je tehotná tak mohlo íst o zle uchytenie vajíčka , stáva sa to a každej žene, vačšinou žena ktorá meria BT na to príde, inak si to zeny ani nevšímnu , vajíčko sa síce zle ale uchytí a začne produkovat HCG čo test zachytí ale potom sa normálne vyplaví ked príde mns

držím palce aby to nebol tvoj prípad , kamoška toto mala tiež a to mala dost silnu čiarku, lenže merala BT zaznamenala pokles pri uchytení vajíčka a následné zvyšenie teploty, bola si istá že je tehotná a nakoniec nič 😒

takže ak ti tie testy blbnu tak radšej počkaj aspon tri dni a potom testuj, v pondelok by ti už mal riadne ukazat, je zbytočne testovat desiatimi testami za den

saranata
12. aug 2011

@janie80
@backorka my máme vyročie v novembri tak dovtedy by sa už teda mohlo zadarit ked to nevyšlo na narodky 🙂 🙂 🙂
mrchu mám normálnu takže budeme čakat na ovulu, uvidíme ako to bude tento mesiac, ak by bola ten 16 den ako teraz tak to stíhame , lebo potom už mm ide na služobku takže tento mesiac nerátam s ničím 😒

alenocka82
12. aug 2011

@darinkazv Súhlasím so saranatou, počkaj aspoň do pondelka a potom si urob test. Tie tri dni už nejak vydržíš 🙂

pazicka
12. aug 2011

@atreyu no tak ja som to zažila 3x aj ma vždy čistili tak viem čo si prežívala už som tomu nedávala moc nádej že sa mi to raz podarí dotiahnut do konca vždy to skončili 6.-7.tt no a teraz som zázrakom v 18tt. tak dúfam že už bude všetko o.k,držím palce

backorka
12. aug 2011

@alenocka82
@saranata
@darinkazv len "nejak" vydrzat, co? len keby to nebolo to najtazsie, vsakze? mne meska, testy nic a napriek tomu si kazdy vecer hladkam podla mna vydute podbrusko... proste psycho 😀 dufam ze do pondelka sa nam to vyjasni 🙂

saranata
12. aug 2011

@backorka moc ti držím palce, viem že je tažke vydržat ale testovat každý den nemá vyznam 🙂

alenocka82
12. aug 2011

@backorka No čakanie je strašné, potom už sa len snažiť na to stále nemyslieť a niečím iným hlavu zamestnať.

janie80
12. aug 2011

@saranata no ved aj ja som mala minuly mesiac super pokles na uchytenie, potom vzostup, 17 dnovu LF a nic...
inak, nie je pravidlo, ze 9DPO uz test musi ukazat... mame v teme kocku, ktora mala 13DPO len slabuckeho dusika a uz je v 5mesiaci... kazdej zene sa HCG produkuje inym tempom...

saranata
12. aug 2011

@janie80 ja vobec nehovorím že je to pravidlo, ja len že pri mne to tak bolo, viem že niektoré baby nemaju čiarku aj neskor, ale to je o tom že maju neskor ovulu a test to nedokáže ešte zachytit.ja som to mala presne 9 dní od ovule, takže to je ine ako ked si niekto povie a nemeria si BT tak nevie kedy presne bola, a každej žene sa inak uchytí vajíčko a rozpatie je 5.10 den na uchytenie a to je potom rozdiel aj pri testoch ked sa jednej uchytí 5 den a produkuje HCG tak to test zachyti skor ako tej ktorej sa uchytí až 10 den, preto je lepšie počkat ako testovat už 9 dní po....
ja som testovala síce 9 den ale mne bolo už blbo a strašne ma naplo ked som otvorila chladničku , už som tu zmenu proste cítila a to teda pri druhej dostatočne až do porodu 😀 😀 😀 😀, preto som si vtedy hned ráno urobila test 🙂

darinkazv
12. aug 2011

@backorka veru, veď to, že vydržať. keby mi dva testy predtým neboli vyšli s tými duchmi, tak si už poviem dovi, lebo už by som čakala ms. lenže teraz mi je to divné. dva testy s duchmi a na druhý deň dva testy len s jednou čiarkou. tak uvidím. posnažím sa počkať do pondelka. aj keď.... 😝 😀

@saranata snažím sa počkať. len ja stále mám to napätie v prsníkoch, bradaviek ani dotknúť, lebo by som vraždila, keď ležím na bruchu, tak cítim tlak. preto som si tak skoro robila test. inak by ma to ani nenapadlo.

@janie80 veď to, mne test pri dcérke ukázal slabunkú čiaročku až 3 dni po očakávanej ms. takže to bolo cca 17DPO. pokúsim sa vydržať do pondelka. ale ja som z tých straaaaaaašne netrpezlivých 😀 😝

janie80
12. aug 2011

@darinkazv sa ti vobec necudujem, ze si netrpezliva... aj ja by som bola... tak si treba najst nejaku aktivitu, kde na to nebudes az tolko mysliet... 😔

darinkazv
12. aug 2011

@janie80 dnes sa mi vráti dcérka od starkovcov, tak snáď sa mi to podarí. teraz som doma na PN, takže nejaké moc veľké aktivity sa nedajú, keďže som medzi 4 stenami uzavretá. 😒 PN som kvôli vyšetreniam na urologii. Dnes som si volala za výsledky, tak sú dobré. Ešte ma utorok čaká sono obličiek, tak sa to uzavrie. Tak do stredy potrebujem už mať na papieri, ak som tehotná, aby som to mohla dať v práci. 😔

saranata
12. aug 2011

@darinkazv držím palčeky a v pondelok potom tie // nafot a vycap to sem nech to naše vajíčka vyprovokuje 😀 😀 😀 😀

darinkazv
12. aug 2011

@saranata ja dúfam, že tam v pondelok // budú

saranata
12. aug 2011

@janie80 zblnute to asi máš ked ti tie cykly lietaju, aj ked je to 7 mesiacov po, ale narušilo sa tým vela vecí, preto som ti odporučala sarapis lebo v priebehu mesiaca mi upravil cyklus na krásnych 28 dní čo som ja nikdy nemala a to aj napriek tomu že som v tom čase mala neliečenu stítnu žlazu...
a mat dobrý zdravý cyklus je základ, dlhé cykly zdrave nie su