icon

V roku 2012 budem maminkou

dadkak
17. jún 2011

ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉

kvietok228
20. aug 2011

@milluska ahoj vies ze ani nie sa snazime od februara a akosi nic tak uz radsej ani nato nemyslim lebo vsade pocuvam ze to preto lebo to moc chceme 😉

kvietok228
20. aug 2011

@backorka veru treba vyzmikat co to da 🙂 od maja to neni az tak dlho mi od februara ale kazdy meciac je vecnost ☹

backorka
20. aug 2011

@kvietok228 ach jaj, to je ten najvacsi problem, sa to povie, ze nemysli na to, co? ja som sa kvoli tomu (a kvoli nadvahe samozrejme) dala na chudnutie, aby som si zamestanala myslienky niecim inym... a trenerka mi bude radit aj cviky na posilnenie panvoveho dna, ze to pomaha pri otehotneni 🙂

backorka
20. aug 2011

@milluska 8 mesiacov je asi taky normal, my sa tam asi tiez dostaneme pomaly 😒 a ake vitaminy si nasadila ked sa ti podarilo otehotniet?

backorka
20. aug 2011

@saranata juuu tak to vam je paradne, teraz mate aj teplo a v bojniciach je krasne kupalisko, treba to vyuzit 🙂 ci s malou sa neda este?

kvietok228
20. aug 2011

@backorka to ano tak budem drzat palce mne doktor predpisal Duphaston koli pravidelnek mrche a sa mi tak zda ze s toho priberam alebo od nervozity stale cosi jem najlepsie by bolo priberat z tehotenstva 😀

saranata
20. aug 2011

@backorka hej aj na to kupko ideme, jasne že sa dá aj s nou , ved kvoli nej tam aj idem, staršia si berie kamarátku tak budeme babinec 🙂 a celý týžden bude teplučkooooooo

backorka
20. aug 2011

@milluska pozerala som si ten tvoj "zivotopis" a uplne ma to dojalo, fakt krasne 🙂 to ako si mala ten tehu pocit a urobila si si test v robote a tak skoro ti vysli // muselo byt uzasne! ja uz sice nestiham dat mm taky darcek k vyrociu, lebo ho mame zajtra, ale do dalsieho vyrocia urcite cakat nebudem 😀

darinkazv
20. aug 2011

@milluska ďakujeme 😉 my sme sa snažili tak náhodne od júna. ale tak vážne sme to vzali až tento mesiac. a hneď to vyšlo 😉 inak nechápem, prečo sa v takýchto témach baby hádajú? veď sú tam na to, aby pokecali o svojich pocitoch a bábätkách a nie sa hádať. 😒

@saranata tak držím palce, nech sa posunie 😉 inak, ja som ju asi mala tiež o dáke tri dni posunutú. aspoň podľa hladiny hcg a sona. 😉

backorka
20. aug 2011

Inak, toto je ta krasna kniha, ktoru chcem ja, tu je najlacnejsia, uz ma to laka si ju objednat, myslite ze som sisi, ak este nie som tehu? 🙂
http://www.abcknihy.sk/Kniha/kniha-pre-buduce-m...

saranata
20. aug 2011

@backorka dnes je velmi vela krásnych kníh...ja som pri prvej mala klasiku vtedy najlepšiu knihu Velká kniha o matke a dietati, http://www.najnakup.sk/Porovnaj_knihy-rodicovst... stále ju maju a stále je velmi dobrá
a vtedy pred rokmi som si kupila taku velku Encyklopediu o rodičovstve, to je asi najlepšia kniha doteraz aku som videla, je tam do bodky všekto od narodenia až po 18 rok života dietata 🙂
ale kedže milujem knihy neostala som len pri týchto a mám ich doma asi 30 na tuto temu 😀 😀 😀 😀
dnes je velmi velký výber
inak toto sa mi velmi páči http://www.academia-knihy.sk/zdravie-materstvo-...
také do kabelky 🙂 🙂

a kludne si ju kup , to nezalezí na tom či si alebo nie si tehu, ja som dávno predtým než som mala deti mala už knihy
a už aj v názve knihy máš že je to pre buduce mamičky

backorka
20. aug 2011

@saranata to som chcela pocut, lebo uz ju mam v kosiku 😀 😀 😀

darinkazv
20. aug 2011

@backorka 😀

backorka
20. aug 2011

@saranata ale supla som si do kosika aj jednu evitovku, ktora vychadza az o dva tyzdne, tak ak mi to potom poslu naraz mozno dovtedy zamiesime, haha 😀

saranata
20. aug 2011

@backorka jasne že hej, a príde aj kniha a test bude pozitívny 😀 😀 😀 😀 😀

baby mali ste niekedy ovulu 11 DC???? mne dnes klesla teplota na ovulovských 36.34....ale je to nejako skoro, to som v živote nemala, žeby sa mi posunula dopredu ...ja som si to nejako takto priala ale asi som tam hore niekomu neuviedla že neskor 😀 😀 😀 😀

backorka
20. aug 2011

@saranata pokial viem, tak ovula moze byt teoreticky hocikedy, len ta LF by mala byt vzdy okolo tych 14 dni, nie? tak ale este ti teplota nestupla, az potom sa ovu potvrdi, nie? uvidis zajtra 😉

saranata
20. aug 2011

@backorka hej viem že može byt skor, ale ja som to tak nikdy nemala ved uvidíme zajtra a dnes bude taká preventívka večer 😀 😀 😀 😀 sa na niekoho vrhnem tuto u nás doma 😀 😀 😀

milluska
20. aug 2011

@backorka dakujem, no vela bab mi uz dakovalo, ze som to takto rozpisala, bo tiez vyskusali nasu "recepturu" a zadarilo sa 😵 Vyskusaj davat manzelikovi ACE selezin, takmer vsetkym kaomoskam pomohol 😉
A knizka ti naopak moze priniest stastie, ja som tiez tu tehu knizku co mam v albume, kupila este pred tehu 🙂
@saranata ovulka moze byt kludne aj 11DC, len ako pise backorka, aj ms pride skor, ak si ratas aku mavas dlhu LF, ta je kazdy mesiac rovnaka, tak podla toho si aj vyratas, ked ma prist ms. Normalna dlzka LF je 10-16dni...
@darinkazv tak super, ze sa vam hned tak zadarilo 🙂

saranata
20. aug 2011

@milluska hej to všetko viem , len som sa pýtala či už niektorá mala 11DC ovulu....lebo ja za tie roky ani raz , skor sa stalo že bola neskor ako skor 🙂 mne LF teraz skáče 12-14 dní, a celý cyklus je hocijaký, ako som písala ešte kojím takže aj tým to je určite🙂

backorka
20. aug 2011

@milluska a to ste brali obaja alebo len tvoj muz? knizka uz je objednana, ale pride az v septembri 🙂

darinkazv
20. aug 2011

@backorka no, to je možno aj znamenie 🙂 že knižka ako darček na začiatok tehu. 😉

saranata
21. aug 2011

@backorka inak ja ked som brala sarapis soju tak muž bral vit.E , také bobulky v lekárni to kupiš 🙂

lucica
21. aug 2011

@milluska Bývala som asi pred 6 rokmi na juhu.

lucica
21. aug 2011

@darinkazv Tak ti držím veľmi palce, nech to vsetko dobre dopadne. Cakanie je vzdy najhorsie, ze?

lucica
21. aug 2011

@darinkazv Kiežby som mala aj ja take šťastie. My sme začali v maji, ale tak intenzivne až tento mesiac. Od začiatku cyklu sme vynechali len 2 dni, tak dufam že to intenzivne snaženie prinesie niečo. A pred 2 týždňami sme boli na dovolenke a na streche nám pristál bocian, tak dúfam,že to bude dobré znamenie 🙂

darinkazv
21. aug 2011

@lucica tak dúfam, že ten bocian prinesie šťastie 😉

lucica
21. aug 2011

@darinkazv Kedy si zistila že si tehotná? Oplatí sa robiť test aj pred predpokladaným dňom menzesu? Badala si na sebe aj nejaké príznaky?

darinkazv
21. aug 2011

@lucica ja som zistila 10.8., že som tehu. na teste som mala ducha. ms som mala dostať 12.8. no a čiarky postupne silneli. test by som si nebola robila tak skoro, ale za ten posledný týždeň som mala napäté prsia a nenormálne ma boleli bradavky. to mi ostalo doteraz. prsia ma bolia hlavne na vonkajších stranách a bradavkyyyy, joj, ani dotknúť 😝 na vyšetrení som bola 14.8. ani to by som nebola chodila tak skoro, ale kvôli mojej práci som potrebovala čo najskôr mať potvrdené tehu. inak by som bola prvýkrát išla až na konci augusta 😉

backorka
21. aug 2011

@saranata ecko mam doma uz dlho, ale mm sa akosi nema k tomu, aby to bral 😒 co dnesna tvoja teplota? mne stupla o 0,2 a ked som sa prudsie postavila, tak ma zabolelo cele podbrusko... dnes oslavujeme vyrocie, juchuuu 😀

darinkazv
21. aug 2011

@backorka tak gratulujem. treba to pekne osláviť 🙂 pokrstiť 😀