V roku 2012 budem maminkou
ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉
@backorka tak gratulujem , možno babo čakalo na toto 🙂 🙂 🙂
teplota mi klesla ešte viac na 36.25, takže čakám ale od včera mám už také typicke ovulačne bolesti takže dnes alebo zajtra to už pojde hore 😀 😀
dnes ideme k svokrovcom a zajtra juchhhu do Bojníc...a dnes mi mm odlieta preč ☹ ☹ ☹ ale je to v pohodke lebo príde za nami 😀 😀 😀
caute kocky, moje teploty sa uz nacisto zblaznili... 😅 @saranata mrkni, prosim na to... http://www.fertilityfriend.com/home/358820
@lenka112 blahozelam... 😉 nech ste takto ako teraz, stastni cely zivot... 😉
takze mrcha s dostavila ☹ o jeden den skor tak mozeme pokracovat v snazeni 😀
@kvietok228 tak to ma mrzí ☹ ale tak budúci mesiac to už musí vyjsť. a vy si užite tým snažilkovaním 😀 ja som chudáka muža odstavila. som mu povedala, že také 2 mesiace musí počkať 😀
@kvietok228 to mi je ľuto :-/ ale držíme palce, aby to vyšlo čím skôr
@darinkazv Sme na tom rovnako, aj môj je dočasne odstavený 🙂
Ja sa tiez k vam buducim maminam pripajam 🙂
@darinkazv No tak ja som zvedala ako na tom budem za 1 týždeň. Či sa prejavia nejaké príznaky, Už som si robila 2 krát testy (jún, júl) lebo som mala napäté prsia, nafúknuté brucho..., ale nič z toho nebolo. Ale prsia ma zväčša bolievajú pred menzesom. Dnes by som mala mať koniec ovulky, tak uvidíme, ale radšej sa budeme snažiť ďalej.
Vždy som mala cyklus 28 dní, ale posledny mesiac som ho mala až 30 dní (asi kvoli brušnej chripke, či čo to bolo). tak som zvedava kolko dnovy bude tento mesiac.
@lenka112 gratulujem 🙂
ahojte som tu nova a chcela by som sa spytat ci mate skusenosti s ovu testami.S manzelikom sme sa zacali pred par mesiacmi snazilkovat..sice zatial nic ale nevadi ved to musime precvicit aby bol vzsledok dokonaly🙂
ale k ovu testom ...podla vypoctov mam mat plodne dni 14 ale podal ovu testov som mala o tri dni skor..ci to vadi a treba sa snazilkovat ked su obe ciarky dost viditelne alebo potom ....
@b.bardyova ked je testovacia silnejsia alebo taka ista ako kontrolna tak treba veru snazilkovat ovu by mala nastat na druhy den alebo este v ten den 😉 drzim palce
@saranata jaaaj, budes off cely cas? tak krasny oddych prajem 🙂
@janie80 @darinkazv no mne dnes klesla teplota o 0,4 stupna oproti vcerajsku, ze by som aj ja mala ovu skor tento cyklus? dnes si otestujem aj ovu testom...
@b.bardyova presne ako pise @denda29, testovacia ciarka musi byt tak silna ako kontrolna, alebo aspon sa k tomu priblizovat... a ovu mozes mat kludne skor, naj by bolo keby si si aj BT merala 🙂
@denda29 ahoj chcem sa este spytat :ked idem na wc mam taky pocit ako by som prechladla ...ale pijem caj uz 3 den a nepomaha...ale je to take ine ako prechladnutie:(

@backorka Gratulujeme k výročiu 🙂 My dnes máme 1. spoločný deň ako manželia. 🙂