V roku 2012 budem maminkou
ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉
Takže výsledky ok, je to tehotnosť (no ako inak 😀 ) a HCG som mala vo štvrtok 700 vraj je to v norme tak sa tešíme
ahojte kocky moje... takze vysledky su zle... 😢 zvyseny prolaktin, zvyseny testosteron a aj hormony stitnej zlazy... 😢 ked napisala na listocek na endo, ze "sterilita" tak som aj zabudla, ako sa volam, a nie to este pytat sa, co som mala naplanovane... 😢
Ahojte maminky a buduce maminky Prosím vas o radu. Dnes mam 26 DC a od 19 DC, užívam duphaston... Teplotu si meriam už tretí mesiac a vždy mi po ovu stupla na 37 a potom pred menzes klesla... Ale tento mesiac od toho 19 cyklu sa mi zvýšila na 37 a od včera mam 37,1 aj dnes rano 37,1... Ale hlavne, čo sa chcem opytať je, že prvý krát, stále cítim bolesť v podbrušku, (ostre pichnutie, bud na lavej, alebo pravej strane- ako pri ovulke), vždy ked sa chcem v noci otočiť na druhu stranu, alebo chcem vstať... Dnes je už 26 DC a ja to cítim stale, dnes v noci dokonca intezivnejšie... Toto sa mi stalo prvy krát, vždy to cítim, len pri ovu Myslíte, že to môže byť tym DUPHASTONOM? Včera som si robila aj tehotensky test a nič ☹ Vopred Vám ďakujem, za odpovede 🙂
@maminka142 ahoj, duphaston zvysuje BT, takze tych 37,1 by mohlo byt z toho... kolko si DPO?
@darinkazv idem si pozistovat, ako je to s endo, hlavne tie cakacie lehoty a bud pojdem do Lubochne alebo do KE... predebatime s muzickom...
@maminka142 hmm no mozno sa v tvojom tele nieco deje, pravdepodobne sa vajko uhniezduje a HCG je este tak nizke, ze ti ho test nezachyti.... ostava len cakat a cakat 😉 inak s duphastonom skuenosti nemam, ale co som citala, tak pomaha pri uhniezdeni, takze by si sa nemusela bat...
To je dobre ze mas teplotu vysoko, kolko dnovy mavas cyklus?
@janie80 ovu som mala asi 17 DC a teplota sa mi zvyšila na 19 DC na 37 ( v ten den som aj začala užívať duphaston) a včera a dnes mam teplotu 37,1 a čo to môže byť to pichanie v podbrušku? 🙂
@maminka142 no, to moze byt vselico... 😉 aj zahniezdovanie... alebo roztahovanie maternice... ale aj pms... ale ked vravis, ze takto si to este nemala, tak verme, ze to pms nie je... 😉 ked budu teploty hore, tak ja by som vo stvrtok testla... 😉 budeme na teba mysliet a chceme vediet vysledok... 😀
@backorka juuuuj, si zlatá 😀 bodaj by si mala pravdu 😀 Bola by som najšťastnejšia na svete 😀 Cyklus mavam nepravidelny 28-31... Ale v 15 DC som bola u lekara na sone, aby mi kukol plodne dni a v ten den mi dal injekciu na uvolnenie svalov a vraj sa mame najviac snažiť ten 16 až 17 DC 🙂 A od toho 19 DC sa mi teplota zvyšila na 37 a vtedy som začala užívať aj duphaston a od včera mam teplotu 37,1 včera som mala 25 DC a dnes 26 DC 🙂 A čo môže znamenať to pichanie v podbrušku ked trva tak dlho? Aj v 26 DC?
@janie80 ďakujem za odpoved, dodala si mi odvahu a snad teplota už neklesne 🙂 Ešte raz veeeeeeeeeeeeeľmi pekne ďakujem za povzbudenie a určite vam napíšem vysledok, ako som dopadla 🙂 A držím vam všetkym tiež palčeky 😉
Ďakujem všetkým 😀 Kiež by som mala tú moc šíriť takéto tehu bacile 😀
@maminka142 to moze znamenat bud nic, alebo sa ti uhniezduje vajicko a zacina sa roztahovat maternica... ale fakt neviem ake vedlajsie ucinky ma duph, tak snad to nie je z neho 🙂
@lucica ďakujem. Pn musím byť kvôli mojej práci. Lebo sa v práci naťahujem s ťažkými, často až 25kg ťažkými vecami. A kým nevidno na sone srdiečko, Dr. mi nedá potvrdenie o tehu do práce a v práci ma nemôžu preradiť na iné miesto, kým nemám ten papier. Tak nechcem nič riskovať a som na PN. 😉
tak žienky 🙂 HCG zo včera 1429,21 😉
ahojte, rada by som sa k vam pridala. Tiez sa zaciname snazit o babätko. V sobotu sme mali svadbu takze uz mozme smelo na tom pracovat 🙂 doteraz sme nemohli kvoli mojim zdravotnym problemom so stitnou zlazou a tiez sme mali obaja skoly tak sa nedalo, i ked uz po miminku davno tuzime, tak dufam ze nam to vsetkym vyjde a buduci rok budeme vsetky maminkami 🙂
@backorka dakujem 🙂 zatial skusime bez nejakeho sledovania, uvidime ci sa podari aj tak. Manzel je ale polovicu tyzdna od rana do vecera v robote, tak toho sa aj kus bojim ci to nebude problemom v snazeni sa. Ty sa sledujes nejako? napr. ovulku a tak? ja akurat tak alchemilkovy cajik pijem a papam kyselinu listovu, inak nic.
@darinkazv ale ved si robim srandu, nemusis byt hned ☹ ja sa tesim z kazdej tehulky a myslim ze ja ked budem tehu, tak tiez to budem kricat do celeho sveta, este viac ako ty 😀
@ivita12 ja som zacinala s ovu testami, nestacilo, tak tento mesiac si meriam BT a tiez pijem obcas alchemikovy cajik, mam femibion a aj sarapis soju... myslim ze to je zatial vsetko ako tomu mozem maximalne pomoct, tak sa snad uz zadari 🙂

@alenocka82 ďakujeme veľmi pekne, chceme ísť na Makarsku a stále nevieme či autom ale lietadlom, ale asi lietadlom, pretože drahý sa bojí šoférovať tak dlho, keď ide s nami aj Danielko.