icon

V roku 2012 budem maminkou

dadkak
17. jún 2011

ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉

lenka112
23. aug 2011

@alenocka82 ďakujeme veľmi pekne, chceme ísť na Makarsku a stále nevieme či autom ale lietadlom, ale asi lietadlom, pretože drahý sa bojí šoférovať tak dlho, keď ide s nami aj Danielko.

lucica
23. aug 2011

@backorka Ja to toiež poznám, falošné nádeje. Už dva mesiace po sebe som si myslela, že už už by sa to mohlo podariť a zrazu nič. Tento mesiac sme mali obaja aspon týždeň dovolenky, tak dúfam, že to na našu psychiku bude mať pozitívny vplyv.

lucica
23. aug 2011

@darinkazv Gratulujem ti ešte raz. A preco musis byt na PN?

saxana123
23. aug 2011

Takže výsledky ok, je to tehotnosť (no ako inak 😀 ) a HCG som mala vo štvrtok 700 vraj je to v norme tak sa tešíme

lucica
23. aug 2011

@saxana123 Gratulujem 🙂

backorka
23. aug 2011

@saxana123 juuuuu gratulujem! posli mi trochu tych tehu bacilov 😀
@lucica ja som si povodne myslela ze sa nam to podari na prvy sup, reku ved mlady zdravi, nie? a trt makovy 😀 😀 😀

castania
23. aug 2011

@saxana123 gratulujeeeeeeeeeeem 🙂

janie80
23. aug 2011

ahojte kocky moje... takze vysledky su zle... 😢 zvyseny prolaktin, zvyseny testosteron a aj hormony stitnej zlazy... 😢 ked napisala na listocek na endo, ze "sterilita" tak som aj zabudla, ako sa volam, a nie to este pytat sa, co som mala naplanovane... 😢

backorka
23. aug 2011

@janie80 ja sa do toho akoze moc nerozumiem co ktore zvysenie sposobuje... takze zatial nevies ako sa budes liecit? musis pockat na vysetrenie z endo?

janie80
23. aug 2011

@backorka presne tak... musim pockat... chcem ist rovno do Lubochne, ale tam sa vraj caka 2 mesiace... tak neviem... musim sa porozpravat s mm, postudujeme, pohladame a uvidime...

darinkazv
23. aug 2011

@janie80 to mi je ľúto ☹ ale riadne sa prelieč, aby ste mohli čím skôr snažilkovať a aby všetko potom došlo do krásneho konca 😉

@saxana123 tak gratulácia 😉

maminka142
23. aug 2011

Ahojte maminky a buduce maminky Prosím vas o radu. Dnes mam 26 DC a od 19 DC, užívam duphaston... Teplotu si meriam už tretí mesiac a vždy mi po ovu stupla na 37 a potom pred menzes klesla... Ale tento mesiac od toho 19 cyklu sa mi zvýšila na 37 a od včera mam 37,1 aj dnes rano 37,1... Ale hlavne, čo sa chcem opytať je, že prvý krát, stále cítim bolesť v podbrušku, (ostre pichnutie, bud na lavej, alebo pravej strane- ako pri ovulke), vždy ked sa chcem v noci otočiť na druhu stranu, alebo chcem vstať... Dnes je už 26 DC a ja to cítim stale, dnes v noci dokonca intezivnejšie... Toto sa mi stalo prvy krát, vždy to cítim, len pri ovu Myslíte, že to môže byť tym DUPHASTONOM? Včera som si robila aj tehotensky test a nič ☹ Vopred Vám ďakujem, za odpovede 🙂

janie80
23. aug 2011

@maminka142 ahoj, duphaston zvysuje BT, takze tych 37,1 by mohlo byt z toho... kolko si DPO?
@darinkazv idem si pozistovat, ako je to s endo, hlavne tie cakacie lehoty a bud pojdem do Lubochne alebo do KE... predebatime s muzickom...

backorka
23. aug 2011

@maminka142 hmm no mozno sa v tvojom tele nieco deje, pravdepodobne sa vajko uhniezduje a HCG je este tak nizke, ze ti ho test nezachyti.... ostava len cakat a cakat 😉 inak s duphastonom skuenosti nemam, ale co som citala, tak pomaha pri uhniezdeni, takze by si sa nemusela bat...
To je dobre ze mas teplotu vysoko, kolko dnovy mavas cyklus?

maminka142
23. aug 2011

@janie80 ovu som mala asi 17 DC a teplota sa mi zvyšila na 19 DC na 37 ( v ten den som aj začala užívať duphaston) a včera a dnes mam teplotu 37,1 a čo to môže byť to pichanie v podbrušku? 🙂

janie80
23. aug 2011

@maminka142 no, to moze byt vselico... 😉 aj zahniezdovanie... alebo roztahovanie maternice... ale aj pms... ale ked vravis, ze takto si to este nemala, tak verme, ze to pms nie je... 😉 ked budu teploty hore, tak ja by som vo stvrtok testla... 😉 budeme na teba mysliet a chceme vediet vysledok... 😀

maminka142
23. aug 2011

@backorka juuuuj, si zlatá 😀 bodaj by si mala pravdu 😀 Bola by som najšťastnejšia na svete 😀 Cyklus mavam nepravidelny 28-31... Ale v 15 DC som bola u lekara na sone, aby mi kukol plodne dni a v ten den mi dal injekciu na uvolnenie svalov a vraj sa mame najviac snažiť ten 16 až 17 DC 🙂 A od toho 19 DC sa mi teplota zvyšila na 37 a vtedy som začala užívať aj duphaston a od včera mam teplotu 37,1 včera som mala 25 DC a dnes 26 DC 🙂 A čo môže znamenať to pichanie v podbrušku ked trva tak dlho? Aj v 26 DC?

maminka142
23. aug 2011

@janie80 ďakujem za odpoved, dodala si mi odvahu a snad teplota už neklesne 🙂 Ešte raz veeeeeeeeeeeeeľmi pekne ďakujem za povzbudenie a určite vam napíšem vysledok, ako som dopadla 🙂 A držím vam všetkym tiež palčeky 😉

saxana123
23. aug 2011

Ďakujem všetkým 😀 Kiež by som mala tú moc šíriť takéto tehu bacile 😀

backorka
23. aug 2011

@maminka142 to moze znamenat bud nic, alebo sa ti uhniezduje vajicko a zacina sa roztahovat maternica... ale fakt neviem ake vedlajsie ucinky ma duph, tak snad to nie je z neho 🙂

darinkazv
23. aug 2011

@lucica ďakujem. Pn musím byť kvôli mojej práci. Lebo sa v práci naťahujem s ťažkými, často až 25kg ťažkými vecami. A kým nevidno na sone srdiečko, Dr. mi nedá potvrdenie o tehu do práce a v práci ma nemôžu preradiť na iné miesto, kým nemám ten papier. Tak nechcem nič riskovať a som na PN. 😉

darinkazv
23. aug 2011

tak žienky 🙂 HCG zo včera 1429,21 😉

ivita12
23. aug 2011

ahojte, rada by som sa k vam pridala. Tiez sa zaciname snazit o babätko. V sobotu sme mali svadbu takze uz mozme smelo na tom pracovat 🙂 doteraz sme nemohli kvoli mojim zdravotnym problemom so stitnou zlazou a tiez sme mali obaja skoly tak sa nedalo, i ked uz po miminku davno tuzime, tak dufam ze nam to vsetkym vyjde a buduci rok budeme vsetky maminkami 🙂

backorka
23. aug 2011

@darinkazv provokujes? 😝 😀
@ivita12 ahoj, vitaj, gratulujem k sobasu 🙂 a ako silno sa idete snazit? ides si aj nejako sledovat ovulaciu, alebo zatial bez toho?

ivita12
23. aug 2011

@backorka dakujem 🙂 zatial skusime bez nejakeho sledovania, uvidime ci sa podari aj tak. Manzel je ale polovicu tyzdna od rana do vecera v robote, tak toho sa aj kus bojim ci to nebude problemom v snazeni sa. Ty sa sledujes nejako? napr. ovulku a tak? ja akurat tak alchemilkovy cajik pijem a papam kyselinu listovu, inak nic.

darinkazv
23. aug 2011

@backorka nie ☹ nechcem to sem písať ako provokáciu ☹

backorka
23. aug 2011

@darinkazv ale ved si robim srandu, nemusis byt hned ☹ ja sa tesim z kazdej tehulky a myslim ze ja ked budem tehu, tak tiez to budem kricat do celeho sveta, este viac ako ty 😀
@ivita12 ja som zacinala s ovu testami, nestacilo, tak tento mesiac si meriam BT a tiez pijem obcas alchemikovy cajik, mam femibion a aj sarapis soju... myslim ze to je zatial vsetko ako tomu mozem maximalne pomoct, tak sa snad uz zadari 🙂

darinkazv
23. aug 2011

@backorka 🙂 ja som sa len zľakla, že ak vám to nerobí dobre 😒

backorka
23. aug 2011

@darinkazv nieee, praveze ja od teba prijimam tie tehu vlny aby som aj ja bola tehu 😀 to ja len tak podpichujem obcas 😅

darinkazv
23. aug 2011

@backorka tak mi odlahlo 😀