icon

V roku 2012 budem maminkou

dadkak
17. jún 2011

ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉

mima1983
23. aug 2011

@lucica
@darinkazv Ja som si inak vždy plánovala babo v máji alebo júni že chcem aby sa narodilo 🙂

darinkazv
23. aug 2011

@mima1983 tak to ti prajem, aby vyšlo, keď si tak chcela. ja mám prvú v septembri a bolo to super. nemenila by som. aj druhé sme tak chceli spočiatku,, ale potom sme sa dali na snaženie, že to nemusí vyjsť hneď, že ktovie, koľko sa budeme snažiť. a už nám to aj bolo jedno, kedy sa narodí, len nech sa narodí zdravunké 😉 no a šup, na prvý šup sa podarilo 😀 to som ani nečakala 😀 aj keď som chcela, aby to bolo hneď 😝

lucica
23. aug 2011

@mima1983 Až tak to planovať neide. Nám ak sa tento mesiac podari, tak sa narodi v máji a ja mam narodky v maji a manžel v juni, takže budeme vsetci naraz 🙂 Ale je jedno kedy sa narodi či v maji, juni, juli...., len nech to už je a nech je zdrave

mima1983
23. aug 2011

@darinkazv
@lucica presne tak, hlavne ze bude zdravucke a vsetko prebehne tak ako má.... lebo toho sa ja desím až moc :-/

darinkazv
23. aug 2011

@mima1983 tak sa toho nedes. zbytočne sa znervozniš. keď sa má niečo stať, tak sa stane, nech sa bojíš alebo nie. viem, je to ťažké, nebáť sa. aj mňa to zvykne zdrapiť. ale zaháňam to hneď peknými myšlienkami 😉

b.bardyova
23. aug 2011

ahojte kocky...chcem sa spytat ...v prsniku mam ako keby stvrdnutu zlazu alebo co to tam mam 😒
do vcera som mala zdurene uzliny a tiez ma boleli teda som citila vajecniky...ziadne lieky neberiem tak neviem, ze ci to moze byt znat tehu alebo...mrchu mam dostat 30-31.8.

backorka
24. aug 2011

@ivita12
@lucica my sa tiez snazime od maja... a presne, keby som vedela, ze to bude trvat tak dlho, tak uz davno vysadim 🙂
Ja by som zase chcela mat julovo-augustove babo, aby bolo levik ako ja 😀

backorka
24. aug 2011

@b.bardyova no to vobec netusim, ze z coho to moze byt 😒

lucica
24. aug 2011

@darinkazv Včera ma sem tam pichalo v podbrušku a trochu som taka nafuknutá akási bola. neviem či to môže mať niečo spoločné s príznakmi tehotenstva. Ale nejedla som nič také čo môže nafukovať. Dnes mám 20DC.

darinkazv
24. aug 2011

@b.bardyova no, radšej by som šla ku gyn. s tou stvrdnutou žľazou. lebo že bolia prsia a sú napäté to môže byť príznak tehu. ale stvrdnutá žľaza, neviem, či je ddobré. ja by som si to dala vyšetriť radšej 😉

@lucica mňa v podbrušku pichalo a tiež som cítila nafúknuté bruško. ale ani nie tak zvonka, ako zvnútra, keď som si ľahla, a prsia ma bolia dodnes, ako som už písala. aj keď na chvíľu ma prestali, no znovu ma tento týždeň začali bolieť tak, ako na začiatku 🙂 ono to môže byť príznak tehu, ale aj ovu. Skús sa otestovať tak za týždeň a uvidíš. 😉

lucica
24. aug 2011

@darinkazv No chcem počkať ešte s testom aspon do stredy. I keď sa neviem už dočkať, aby som vedela na čom som. 🙂 Aj mňa pichne hlavne keď sa prevalujem v noci na posteli... bezne počas dňa to nejka nevnimam.

maminka142
24. aug 2011

@saranata
@backorka
@denda29 prosím vas môžete sa mi na toto pozrieť? http://www.fertilityfriend.com/home/3722f4 Čo si myslite o mojom grafe? Podla grafu som mala mať plodne 12 DC Ale podla lekara, vraj nemožne 😒 Podla neho to bol 16-17 DC Ďakujem vopred 🙂

backorka
24. aug 2011

@maminka142 no vidim ze je to mozne toho 16-17 DC, ak by bola ovu 12DC tak uz by si bud mala mrchu alebo pozitivny tehu test, kedze nic z toho, tak este si len pravdepodobne okolo 10 DPO... ale ak to S v tvojom grafe znamena sex, tak je velka sanca ze si tehu 😉 a ten dnesny pokles teploty moze byt uhniezdenie vajicka 🙂

maminka142
24. aug 2011

@backorka ano to S znamena sex, aj ked až neskor som prišla, že to S by malo znamenať kvalita hlienu (lepkavy) Ale na to som prišla až teraz 😒 No asi nebudem tehu, lebo dnes mi teplota klesla na 36,8 ☹ Ďakujem ti, že si sa mi na to kukla, už som si myslela, že sa môj lekar pomylil 😖 Tak mu teda budem veriť aj buduci mesiac a snad to už vyjde 🙂 Ďakujem 😉 A ešte ma napadlo, vraj je dobre ked muži užívaju E-čko, alebo selen ACE, čo si o tom myslíš?

maminka142
24. aug 2011

@backorka Myslíš, že aj to môže znamenať pokles? hihi, to by bolo super 🙂 Už som nemala nadej, ved uvidíme 😉 Milujem toto forum, tu aj ked je žena už zufala, vždy sa tu niekto najde, kto dokaže povzbudiť 🙂 Veľke ĎAKUJEM 😉

backorka
24. aug 2011

@maminka142 nemas za co 🙂 naozaj z mojich laickych skusenosti ten graf vyzera nadejne... aj ked, treba byt realista, viem ake to je, ked sa tie nadeje prekazia mrchou... 😒
Ano, tiez som pocula o tom Ecku a selenu ACE, ktore vlastne obsahuje Ecko, vraj to dost babam pomohlo... ale ked si to tak vezmes, zena ktora chce otehotniet, tak zacne uzivat plno veci tak tazko povedat, ze ktora zabrala a ktora nie... ja tento mesiac mam soju sarapis a meriam BT a ked ani to nepomoze tak kupim to ACE a budem to tlacit do muzika 😀

backorka
24. aug 2011

@maminka142 a kedy si zaznamenala ten ovu hlien, teda ak vobec?

darinkazv
24. aug 2011

@backorka ahojky, chcem sa ťa opýtať 🙂 poznáš BA dobre? vedela by si, kde je obchodné centrum Bratislava - Rača? Na Púchovskej 10? ☹

maminka142
24. aug 2011

@backorka praveže ten pravy ovu hlien, aky by mal byť som ani nejako moc nepostrehla 😕 Skôr to bolo take suchšie obdobie, alebo lepkave 😒 A pocit "mokra" som začala mať, až od obdobia stupanie teploty, ktory trva 😖 Viem, moje telo je akesy domylene 😖 A možno, že to bude aj tym duphastonom 😅 Urobim si ešte graf z jula a kukneš sa mi naň prosím ťa? Teda ak sa ti bude chcieť 😀

lucica
24. aug 2011

@darinkazv Nie je to pri Kauflande v Rači? Ty si z BA?

darinkazv
24. aug 2011

@lucica nie, práveže nie. ale na tej adrese je obchod Brendon a majú tam prenatálny odposluch za takú cenu, ako nikde. no keby som mala ísť do Ba, tak preplatím. tak som chcela niekoho poprosiť to kúpiť, ak má tú možnosť tam ísť.

lucica
24. aug 2011

@darinkazv Teraz ma akosi pobolieva brucho ako pred mrchou. Mávam to tak dva tri dni pred mrchou, teraz ma to prekvapilo. nie je to veľmi výrazné, ale sú to také pocity.

lucica
24. aug 2011

@backorka Ako je to s tými teplotami, ak sa mi tento mesiac nezadari otehotniet (uvidime o týždeň - dva) tak by som si chcela začať merať BT. Ona stúpne v čase ovulky? a potom sa ako sprava?

darinkazv
24. aug 2011

@lucica viem, o čom asi hovoríš. mňa tak začali prsia bolieť. bola som na to zvyknutá tak max. týždeň pred mrchou a zrazu to prišlo oveľa skôr. potom to brucho. tak mi to nedalo a testla som sa 😉

b.bardyova
24. aug 2011

@darinkazv inak dnes to je uz lepsie len citim prsia ked lezim alebo ked len tak chodim a dost ma boli pravy vajecnik ....mozno od toho tepla alebo sa uvidi po 31.8

darinkazv
24. aug 2011

@b.bardyova no ja držím palce, aby to skôr nebolo z tepla 😉

b.bardyova
24. aug 2011

@darinkazv dakujem a uvidime

darinkazv
24. aug 2011

@b.bardyova jej a kukam, že bývaš pri blave. vieš, kde je púchovská 10? to OC Bratislava - Rača?

maminka142
24. aug 2011

@backorka toto je môj julovy graf 😉 Dufam, že to ukaže spravne 🙂 http://www.fertilityfriend.com/home/3722f4

b.bardyova
24. aug 2011

@darinkazv mozem ti to kuknut, kedze som z ruzinova ale pozriem ti to