V roku 2012 budem maminkou
ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉
@mima1983 tak to ti prajem, aby vyšlo, keď si tak chcela. ja mám prvú v septembri a bolo to super. nemenila by som. aj druhé sme tak chceli spočiatku,, ale potom sme sa dali na snaženie, že to nemusí vyjsť hneď, že ktovie, koľko sa budeme snažiť. a už nám to aj bolo jedno, kedy sa narodí, len nech sa narodí zdravunké 😉 no a šup, na prvý šup sa podarilo 😀 to som ani nečakala 😀 aj keď som chcela, aby to bolo hneď 😝
ahojte kocky...chcem sa spytat ...v prsniku mam ako keby stvrdnutu zlazu alebo co to tam mam 😒
do vcera som mala zdurene uzliny a tiez ma boleli teda som citila vajecniky...ziadne lieky neberiem tak neviem, ze ci to moze byt znat tehu alebo...mrchu mam dostat 30-31.8.
@b.bardyova no to vobec netusim, ze z coho to moze byt 😒
@b.bardyova no, radšej by som šla ku gyn. s tou stvrdnutou žľazou. lebo že bolia prsia a sú napäté to môže byť príznak tehu. ale stvrdnutá žľaza, neviem, či je ddobré. ja by som si to dala vyšetriť radšej 😉
@lucica mňa v podbrušku pichalo a tiež som cítila nafúknuté bruško. ale ani nie tak zvonka, ako zvnútra, keď som si ľahla, a prsia ma bolia dodnes, ako som už písala. aj keď na chvíľu ma prestali, no znovu ma tento týždeň začali bolieť tak, ako na začiatku 🙂 ono to môže byť príznak tehu, ale aj ovu. Skús sa otestovať tak za týždeň a uvidíš. 😉
@saranata
@backorka
@denda29 prosím vas môžete sa mi na toto pozrieť? http://www.fertilityfriend.com/home/3722f4 Čo si myslite o mojom grafe? Podla grafu som mala mať plodne 12 DC Ale podla lekara, vraj nemožne 😒 Podla neho to bol 16-17 DC Ďakujem vopred 🙂
@maminka142 no vidim ze je to mozne toho 16-17 DC, ak by bola ovu 12DC tak uz by si bud mala mrchu alebo pozitivny tehu test, kedze nic z toho, tak este si len pravdepodobne okolo 10 DPO... ale ak to S v tvojom grafe znamena sex, tak je velka sanca ze si tehu 😉 a ten dnesny pokles teploty moze byt uhniezdenie vajicka 🙂
@backorka ano to S znamena sex, aj ked až neskor som prišla, že to S by malo znamenať kvalita hlienu (lepkavy) Ale na to som prišla až teraz 😒 No asi nebudem tehu, lebo dnes mi teplota klesla na 36,8 ☹ Ďakujem ti, že si sa mi na to kukla, už som si myslela, že sa môj lekar pomylil 😖 Tak mu teda budem veriť aj buduci mesiac a snad to už vyjde 🙂 Ďakujem 😉 A ešte ma napadlo, vraj je dobre ked muži užívaju E-čko, alebo selen ACE, čo si o tom myslíš?
@backorka Myslíš, že aj to môže znamenať pokles? hihi, to by bolo super 🙂 Už som nemala nadej, ved uvidíme 😉 Milujem toto forum, tu aj ked je žena už zufala, vždy sa tu niekto najde, kto dokaže povzbudiť 🙂 Veľke ĎAKUJEM 😉
@maminka142 nemas za co 🙂 naozaj z mojich laickych skusenosti ten graf vyzera nadejne... aj ked, treba byt realista, viem ake to je, ked sa tie nadeje prekazia mrchou... 😒
Ano, tiez som pocula o tom Ecku a selenu ACE, ktore vlastne obsahuje Ecko, vraj to dost babam pomohlo... ale ked si to tak vezmes, zena ktora chce otehotniet, tak zacne uzivat plno veci tak tazko povedat, ze ktora zabrala a ktora nie... ja tento mesiac mam soju sarapis a meriam BT a ked ani to nepomoze tak kupim to ACE a budem to tlacit do muzika 😀
@maminka142 a kedy si zaznamenala ten ovu hlien, teda ak vobec?
@backorka praveže ten pravy ovu hlien, aky by mal byť som ani nejako moc nepostrehla 😕 Skôr to bolo take suchšie obdobie, alebo lepkave 😒 A pocit "mokra" som začala mať, až od obdobia stupanie teploty, ktory trva 😖 Viem, moje telo je akesy domylene 😖 A možno, že to bude aj tym duphastonom 😅 Urobim si ešte graf z jula a kukneš sa mi naň prosím ťa? Teda ak sa ti bude chcieť 😀
@darinkazv inak dnes to je uz lepsie len citim prsia ked lezim alebo ked len tak chodim a dost ma boli pravy vajecnik ....mozno od toho tepla alebo sa uvidi po 31.8
@b.bardyova no ja držím palce, aby to skôr nebolo z tepla 😉
@darinkazv dakujem a uvidime
@b.bardyova jej a kukam, že bývaš pri blave. vieš, kde je púchovská 10? to OC Bratislava - Rača?
@backorka toto je môj julovy graf 😉 Dufam, že to ukaže spravne 🙂 http://www.fertilityfriend.com/home/3722f4
@darinkazv mozem ti to kuknut, kedze som z ruzinova ale pozriem ti to

@lucica
@darinkazv Ja som si inak vždy plánovala babo v máji alebo júni že chcem aby sa narodilo 🙂