V roku 2012 budem maminkou
ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉
@backorka tam mi to vypočitalo na nejaky 16 DC 🙂
@darinkazv no je do od hl. stanice autobusovej cca hodina a pol. a je to pri karpatskom namesti
@b.bardyova akurát mi kamarát napísal, že mi to tam pôjde kúpiť. ešte tam ide zavolať, či majú na sklade 😉
@darinkazv a co idete nakupovat?
a co stale pisete o tom grafe ..to si kde mozem kuknut....
@b.bardyova monitor plodu angelsounds. a už je objednaný. vo štvrtok poň pôjde 🙂
🙂 jej tesim sa s tebou
@darinkazv no tak to mas super 🙂 ja by som to urcite vedela najst, ale je to na druhom konci mesta ako byvam ja 🙂
@maminka142 no vidim to, tie teploty ti fakt dost skacu, takze ovu musis urcite podla ostatnych priznakov, testy si neskusala? malo by byt, ze ta luteacna faza, od ovu po ms je 14 dni takze teoreticky si mohla mat ovu aj 14 DC, tazko povedat... no som zvedava ako ti dopadne tento cyklus, ak by si nahodou dostala, tak sa ohlas 🙂
@b.bardyova mozes si pozriet http://www.fertilityfriend.com aj ked si nerobis grafy, tak si pozri grafy ostatnych zien, je to tam rozdelene na grafy s ovu, bez ovu a tehu grafy...
@lucica malo by to byt tak, ze den pred ovu je najnizsia a potom stupne... po ovu ostava hore a par dni pred ms klesne... v pripade tehu ostava hore... niektorym zenam teploty ale skacu hore dole a tazko sa to urcuje... preto je dolezite merat kazde rano v rovnakom case po minimalne 6 hodinovom spanku pred tym ako vvstanes z postele 🙂
Baby brala tu z vas niektora antikoncepciu alebo duphaston?a za kolko sa vam podarilo otehotniet?
@backorka Ďakujem, určite sa ti ozvem, ako to pokračuje 😉
@kvietok228 Ja som vysadila antikoncepciu v aprili a dodnes sa nam nepodarilo bábo ☹
Pripajam sa k vam. Chcem a snad uz aj budem maminou v roku 2012, kedze tento rok to nedopadlo najlepsie. Bud to vyjde tento vikend alebo si pockame dalsie mesiace, lebo maleho racika nechceme 🙂.
@lucica ja byvam v dubravke, a ty? jasne, kludne napis kvoli tomu grafu, poradim ked budem vediet...
@kvietok228 ja som na tom presne ako lucica, tiez som vysadila v aprili a zatial nist 🙂
@kvietok228 ja som vysadila si pred rokom a pol ale az teraz sme sa zacali snazilkovat par mesiacov
@lucica ja v decembti a tiez nic ale haaaaadam raz to vide
@b.bardyova jej tak drzim palceky 😀
@b.bardyova
@backorka
@lucica tak sa nam to musi podarit to toho roku 2012 😀
@kvietok228 veru musi 🙂
oleeee oleeee som doma z dovolenky 🙂 len ta mrcha mrchata prisla :( a to nemala 🙂 ale hadam tento mesiac ... a vy ako pokracujete babenky? 😎
@backorka
@lucica môžte potom spolu kočíkovať 😉
@cenculinka no vitaj. ako bolo?
@darinkazv juuuuuuuuj super 🙂 len sa mi zdalo kratko. buduci tyzden uz idem do prace, ako sa mi nechce 😖 😝 🙄
ahojte.
tak som opat tu, my sa snazime od juna tohto roku, takze nie je to tak dlho...pevne verim, ze sa nam coskoro podariii..v septembri ideme na dovolenku podstate na svadobnu cestu..tak snad. 🙂
@cenculinka tak to dovolenka je vždy krátka. 😉 keby aj mesiac trvala, tak málo 😀
@lucica no tak to sme skoro susedky 😉
@kvietok228 tak tomu ver ze sa to podari! ina moznost neexistuje 😀
@cenculinka vitaj spat 🙂 kde ste vlastne boli?
@lin123
@abriela tak pekne snazilkovanie prajem kocky 😉
@maminka142 no konecne sa to aj mne podarilo urobit: http://www.fertilityfriend.com/home/36c95c

@b.bardyova tak ale nemáš to ďaleko?