V roku 2012 budem maminkou
ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉
@leann245 mi hovor..to cakanie v cakarni ma islo zabit..drzim palceky a snad nam to teraz dobre dopane 😀
chcem sa spytat dnes na kontrole mi doktor povedal, ze vidi zltkovy vak....tvori sa aj ked nahodou nie som tehotna..teda tvori sa zakazdym ked sa uvolni vajicko?
@b.bardyova nooo ja som zatial o nom pocula len v suvislosti s tehu... ale tak ked ti povedal ze pojdes na folikulometriu, tak tehotenstvo asi vylucil 😒
@backorka no navrhol mi to ale aj povedal, ze vidi,ze ovulacia prebehla..je tam zlte teliesko a maternica je pripravena na zahniezdenie....kedze mrchu mam dostat az 30.tak tam este nic nevidel...a predbezne ma objednal..
@backorka ahojkaj 😉 Tak ja pokračujem teplotami takto http://www.fertilityfriend.com/home/3722f4 🙂 Ale myslím si, že do pondelka, už budem vedieť na čom som 😉 Brucho ma stale tak divne pobolieva, ako na mrchu, tak uvidím 🙂 Chcela som sa ťa, ale opýtať, nevieš ako to je, že ak nahodou ma žena mimomaternicove tehotenstvo, či sa tehotensky test ukaže ako pozitívny? Už ma aj to napada, kedže dnes mam 29 DC a test je stale negativny... Ale kedže ešte len včera som prestala užívať duphaston, tak mrcha sa môže posunuť... Ďakujem vopred za odpoveď a tvoj názor na to 😉
@b.bardyova nooo ale to znie velmi slubne 😀 neviem ktory DPO si, ale taky 10 DPO si urob mamatest 😉
@maminka142 hmm ja myslim ze aj pri mimomaternicovom tehu by mal test ukazat nieco... no uvidi sa zatra, ak ti zase poklesne teplota, tak si dostanes ☹
ja uz mam 4 dni rovnaku teplotu, uz zajtra by mala klesnut podla mna, takze chcem dnes vecer snazilkovat, alebo zajtra rano... mam aj ostatne priznaky na ovu, uvidim co dnes ovu test, lebo doteraz boli negativne...
@backorka No ved uvidíme a dufam, že už neklesnem 😉 A tebe siiiiiiiiilno držím palčeky, nech to vyjde 😉
@maminka142 kukla som tvoj grafik...nemala si nahodou ovulku az na 17 DC? lebo teraz uz mas strasne dlhu LF a ked si uz 17 DPO a bola by si tehu, tak test by uz musel byt pozitivny
@backorka uz som 13 DEN ALE POCAKM ci nepride mrcha ....nechcem sa navnadovat..... 😕
@mima1983 a inak su aj gely (aloe vera)na toto...a mam posunutu info, ze najviac zabera obyc. kyselina listova
@b.bardyova jasne jasne, tak nech ti to cakanie rychlo ubehne 😉
@mima1983 je to vyzivovy doplnok a maju ho v lekarni... tak ale vy sa snazite len prvy mesiac nie? na to mas asi este cas 😉
@maminka142 dakujeeeem.... no ved zajtra si napiseme, co tie nase teploty povystrajali 😀
@b.bardyova ja mam kyselinu listovu vo Femibione 🙂 takze viac jej (snad) nepotrebujem 😉
@backorka hej hej, my len prví mesiac 😉 jj šak este pockam.... neni kam ponáhlat 🙂
@backorka dakujem 😀
Ahojte baby...som tu nová..... Ja by som tiež chcela byť už maminkou, ale zatiaľ bez vysledku. ☹ ☹ ☹
@backorka drzim palceky v snazilkovani 😀
@strapacka1982 neboj raz to urite pride v ten pravy cas 🙂
@strapacka1982 ahoj, vitaj... ako ako dlho sa uz snazite?
@katusap ahoj, ďakujem že si sa mi aj ty na to kukla 🙂 No 15 DC som dostala injekciu a vraj podla lekara sa najplodneši deň bol v noci zio 16 na 17 DC 🙂 A my sme sa snažilkovali 16 DC a aj 17 DC, pre istotu 😀 Takže ak to tak bolo ako mi to aj lekar určil, čo aj teplota asi o tom značí, že mi stupla až 19 DC ( a od toho dňa som začala aj užívať duphaston), tak dnes je asi nejaky 11-12 DPO 🙂 Ale to by už test prípadne tehotenstvo mohol ukázať nie? Či? 😅
@maminka142 si myslim, ze urcite bola ovulka az po 17 DC alebo v ten den ....podla teploty urcite, len ti to blbo zaznacilo.....hm....a aky testik mas? lebo mne mammatest 10 ukazal na 10 DPO krasne dve ciarky
Už vyše roka
@katusap ja mam RapiClear a za tento mesiac som minula už 4 kusy 😅 A nebol tam ani naznak žiadnej druhej čiarky 😒 Ved uvidím, ako mi pôjde teplota ďalej a ak sa nezníži do nejakej nedele - pondelka, tak si pôjdem kupiť ďalši test 🙂 Ale tentokrat skusim, ten čo si mi napísala, ten mamatest 😉 A to je mamatest 10? Alebo len mamatest? 🙂
@maminka142 😀 😀 zlatko, zn. Rapiclear je asi najhorsia na nasom trhu ....mne neukazoval, ze som tehu a bola som a to som mala ranny moc....potom mi manzel poobede kupil "mammatest 10" (tak sa vola 🙂 ) - cize z poobedneho mocu som ho robila a boli tam riadne bakule

@backorka tak ale neuškodím si, ked ho budem pit 2krat denne ??? 😉