V roku 2012 budem maminkou
ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉
@lucica ved my to mame tak isto, ze len ked sa nam chce ....ale ked mam pozitivny ovu testik, tak sa nam chcelo vzdy 😀 lebo sme sa strasne tesili, ze kedy sa nam zadari....tak sa aj zadarilo, aj sa to nepekne nakoniec skoncilo....ale ideme do dalsieho kola a to dufam bude uspesne
ahojte pridavam sa do klubu cakajucich mamiciek, mne pomaly konci 4 mesiac. Trmin mam 13.2.2012. Velmi velmi sa tesim na babatko. Je to moje druhe tehotenstvo po 12 rokoch takze z toho prveho si vlastne nic uz pomaly nepamatam.
@saranata tak tu mam grafik, co si o nom myslis? http://www.fertilityfriend.com/home/36c95c
@kristintie vitaj a graulujem , a samozrejme držím palčeky aby bolo všetko ok 🙂 🙂 🙂 ja mám rozdiel 11 rokov a všetko sa ti vybaví neboj, aj ked každe tehotenstvo je iné a už určite bude iné tým že aj ty si staršia 🙂 prajem pohodové tehotenstvo a nech ste obaja zdravučkí ...ja možem za seba povedat že je to užasne po tolkých rokoch mat druhe, dokonale si to vychutnávam a mám aj velku pomocničku v staršej dcerke a teší ma že sa milujú 🙂 🙂 🙂
@backorka neviem to takto posudit ked neviem o aký čas neskor oproti iným dnom sa to meralo 🙂
tam nejde ani o to či to vadí alebo nie, ale tá krivka je potom iná ako by bola za optimálneho merania v rovnakom čase.
predpokladám že merania 15 a 16 DC boli merané neskor po prebudení a su aj tak dost nízke tak bud ide o predovulačne klesanie teploty a to uvidíš najbližšie dni alebo ide o anovulačný cyklus...
hlavnou podstatou merania BT je práve ten čas, pretože tam vidíš tie vykyvy teplot v danom cykle , skus nasledne dva dni merat v čase kedy si zykla a uvidíš aké budu teploty 🙂
Ahojte kočky,
ako sa máte, a čo nové? Dlhšie som tu nebola. Len registrujem že z niektorých snažiliek sa stali maminky čakateľky.
darinkazv - ešte raz gratulujem a držim palčeky 🙂
baby moze byt ovu aj 5 den po mrske?
caute kocky, ako sa mate? ja so a vam nestiham venovat, lebo k nam na 3 tyzdne prisla svagrina s 2,5 rocnym synovcom...
@saranata pozri, prosim, na tu moju divocinu... http://www.fertilityfriend.com/home/358820 hadam by dnes ovula mohla byt...
@janie80 ked budeš priamo na endokrinologii tak sa tam porad ohladom toho že chceš mat dieta, ona ti nasadí liečbu a nemusíš sa bát, len budeš viac sledovaná a tým že ti nasadí liečbu tak sa ti aj skoro podarí otehotniet, bud rada, lepšie je o probleme vediet , a to že ti to zistili teraz a nie až keby si bola tehotná je pre teba len dobre 🙂
chod čo najskor , objednaj sa sama, zisti si nejakeho dobreho lekára a necakaj
@darinkazv jej gratulujem .....
ahojte kocky..tak aj ja dufam, ze mrcha nepride ani zajtra ani pozajtra........zajtra ideme s manzelikom sa poradit tak dufam, ze nam nieco fajn povedia
@saranata no moze byt... ja som toto doteraz na sebe nikdy nepozorovala, vzdy som si pomyslela, ze su to vetry, ale ked ta bolest je rovnako intenzivna na jednom mieste, tak by to mohla byt ovu... no ved uvidime co zajtrajsia teplota... aj tak budem musiet cakat min.4 dni, kym mi tam ten graf nieco vyznaci, podla toho co som si citala...
@terrs pozerám,že zima u vás nastala už cez leto 🙂 blahoželám ! aprílové,májové bábatká su veľmi fajn,ani horúco,ani zima 🙂

@lucica no, my už nesnažilkujeme. ja som tehotná. teraz sme sexík odložili na chvíľu 🙂 ale čo sa snaženia týka, nám to teraz vyšlo na prvý šup. okolo ovulky sme asik každý deň snažilkovali. ale nie kvôli tomu, že naskoč drahý, ovulujem 😉 ale proste sme sa mazninkali 🙂