V roku 2012 budem maminkou
ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉
@darinkazv
@backorka No baby, dnes je ten den, dnes mám dostať ms. Teda minulý mesiac som ju dostala uz zo stvrtka na piatok. No ale dnes je 28.den a ja mavam cyklus 28 denný. Minuly mesiac som mala 29, ale to bola vynimka. Inak to je na 95% 28.DC. Držte palce aby som ju už nedostala 🙂
V predošlých 4-5 dňoch ma dosť boleli vyječníky a strašne ma bolia prsia, ale dnes je to už lepšie s tými vaječníkmi. Ale prsia bolia stale. Čím to mohlo byť? Sú také nejaké príznaky aj na uhniezdovanie vajicka? Alebo to bol len pms?
@lucica no sranda je v tom, ze pms a tehu priznaky byvaju vacsinou rovnake... aj pred tym ta bolievali prsia? lebo to co pises mozu byt tehu priznaky uplne v pohodke... este si si nerobila test? ak si tehu uz by ti mohlol nieco ukazat, ale iba mamatest 10... Tak drzim palce aby to nebolo pms ale tehotenstvo! 😉
@veroniduri presne ako pise @saranata tento mesiac su tie sisnute grafy v kurze 😀 ale tie dalsie uz budu so samymi vysokymi teplotkami, teda v druhej polovici minimalne 😀 ukaz aky mat teraz graf 😉
@backorka No mavala som trochu bolest prs, ale vajecniky ma nikdy nebolievali, resp. brucho ma pri ms nikdy nebolelo. Iba krize a krsia. test som robila v pondelok rano (negativny) a v stredu poobede(negativny). Pockam do zajtra do rana a asi spravim test. Dufam, ze dovtedy nepride tá mrcha hnusná 🙂. Mám doma v zálohe 3 mamatesty 10 🙂
@kvietok228 aj ja si myslim 😀 a tesim sa k dokimu..mozno v piatok a mozno az buduci pondelok
@backorka ako vám to sem hodím... funguje tento odkaz??
@veroniduri to nebude fungovat, daj si hore v titule stránky Sharing a potom View a následne skopíruj ten odkaz a daj sem
takto?
http://www.fertilityfriend.com/ttc/homepage_mod...
neviem s tou stránkou robiť ☹
@veroniduri otvor si svoj graf, hore si daj sharing a následne view, potom hore kde sa ti ukazuje webova stránka si skopíruj ten odkaz a daj ho sem
@backorka
@katusap No baby, sice mrcha este stále neprisla, dnes som si robila test a bol negativny. ☹ uvidíme ako sa to bude vyvíjať. Dnes mi to vyhovuje že zatiaľ neprišla, lebo idem na svadbu a bude mi konfortnejšie bez nej, ale nepotešil ma ten dnešný test. Je možné že deň po očakávanej mrche by bol negatívny aj keby som náhodou bola tehotná? Cyklus mávam pravidelný 28-29 dni.
@darinkazv Uvidime pockam do pondelka ak jáhodou nepríde, spravím test a ak bude negativny tak neviem. Lebo doktorka mi povie ze je to v norme. Vsak mi bude meskat iba 3 dni. Ale u mna to nie je zvykom. Uvidime minuly mesiac meskala den, cize ak bude tento mesiac meskat den, tak este dnesok je v norme 🙂
@b.bardyova tak daj hned vediet co a ako 😀
@veroniduri no podla grafu (ak rátam ovulu 10DC)tak by si mala už mat pozitívny tehu test, mne sa ale zdá ovula skor na 16DC podla tvojho grafu a poklesov mi to tak sedí viac,
testovala si už?
pozerám na ten prvý graf vyššie
@saranata ja si myslím, že ovulka je 22DC, predtým sme sa ani nesnažili.. minulý mesiac som to mala tiež nejaké omeškané.. takže ak neukáže ovulku 22DC, tak ďalší mesiac je pasééé... Keby bola skôr, ako to ukazuje fertility, tak by mi už došla mrcha..

@veroniduri no ak sa tu trochu začítaš tak ho tu v poslednej dobe máme všetky pomiešane-myslím ten cyklus 😀 😀 😀 takže si zapadla 😉 ale bude dobre ,všetko sa upraví , som sa rozhodla ze september bude plodnýýýýý 😀 😀