V roku 2012 budem maminkou
ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉
@sasena033 no my sme si tiez povedali ze bud pojdeme teraz alebo uz nepojdeme lebo na druhy rok planujem rodit 😀 ato uz bude treba korunky na nieco ine ako na vylehovanie pri mori a potom zase by sme museli cakat kym babo naraste a to su zase niake roky navyse tak ze teraz musime ist! 😉
@lea1333 plno s tebou v tejto strategii suhlasim 🙂))) tesim sa k moricku ....aj ked je to slaba naplast...ale treba sa delete !!!! 🙂
@janie80 veru zaidne negative myslenia....vsetko bude dobre a hotovo 😀 citala som o tvojom potrate kolko sa uz snazite??
@lea1333 ved urcite..my sme chceli aspon do chorvatska no ale nakoniec ani tam...a co ved deti vyrastu a este sa nachodime a tak tak pekne idkajjte a uzite si to dovolenka je najlepsi relax a uvolenie potom babo pride ani sa nenazdas 🙂
@ernuska296 presne aj ja to to potrebujem lebo uz mi to vsetko tlaci na mozog!!!ale statocne niekedy ked som na pokraji sil tak si uz aj myslim ze ja sa dostanem na psychiatriu za to chcem ist k moru co najskor ale vyzera to az na august...lebo ono sa aj hovori ze ked ides k moru donesies si pamiatku na cely zivot tak to chcem otestovat ci aj na mna to plati!!! 😎 lebo na mna take veci neplatia ako na ostatne zeny ja musim byt vzdy ina a vzdy sa mi prihodo to najhorsie ☹
ahoj moja citala som tvoje prispevky aj v inych temach:( no to je mi luto co si musela prezit...skratka aj ja som ta "STASTENA" co musi byt specia...ale treba mysliet na to co bude 🙂 a nie to co bolo....aj ked sa to lepsie hovori a pise ako robi....prave teraz o 14 h je mesiac co mi museli zobrat mimi:((((((( a to ze som v zivote o nikom nepocula s takytmito trampotami a samo ja so to musela pociti na vlastnej kozi...ale pozri vsetko aj toto najhorsie pre zeny je na nieco dobre nie?! musi proste musiiiiiiiii... a ja ece cakam menzes tak som zvedava ako bude moje telo fungovat a ci bude cet spolupracovat....radili nam cakat 3 mesiace a pak znova...no pre normlaneho cloveka su tri mes. nic ale pre nas snazilkyyy fu vecnost...ale na dobre veci si treba pockat!!!! a ty si uz zacala so snazilkovanim, ci az na dofce-zelam ti to!!!!aby si si doniesla takeho maleho morskeho konicka v brusku 🙂))))
@janie80 ano po potrate zrejme trva kym to telo s azase vrati do tych spravnych kolaji... 🙂 jasne lietaj za dr...ved je nato aby pomohol... a merias BT?? ked si myslis ze mas anovuly??
@lea1333 urcite to je to najhorsie co moze v zivot ezeny byt prist o babtko..ale neboj coskoro ti posle za maleho noveho anjelika ktory uz s vamo ostane
@sasena033 zacala som az tento mesiac... ovu bola az 27DC, teraz som 9DPO... takze teraz urcite bola... ale doteraz mam taky blby pocit, ze nebola vzdy... dlhe cykly, ziadne poovu priznaky... neviem to naisto, len si myslim... s mm sme sa snazili kazdy druhy den az takmer do mrchy a nic... ak by ovu bola, trafit sme sa museli... no nevadi... je to za nami, pred nami este 5 dni do testovania, potom dovolenka, mozno dalsi cyklus... chcem pozerat do predu... 😉
@ernuska296 ak to bolo pisane mne lebo si nenapisala komu tak my sme sa snazime vlastne uz druhy cyklus ☹ my sme necakali ale tak isto si myslim ze ten predtym bol anovulak tak ze teraz je prvy za namy ale neva ja si na to pockam ale dr mi povedal ze do septembra neostanem tehu tak ideme na to co sa tyka vysetrenia a budem chodina na folikumetriu a td!ale to moc nechcem chcem a viem ze sa nam to podari skor hej viem o com pises je to strasna bolest ani ja som sa s tym niak extra nestretla ze potrat"a zrazu ja bum akcia srdiecka nezistena.....to bola rana do srdca...ja som si to na zaciatku az tak nepripustala k srdcu pre mna to bolo horsie casom viac a viac ma to bolelo ale teraz som zazrata do snazenia...podla mna necakajte ani vy hupnite do toho hned sak co sa ma stat sa stane! 😉 v kolkom tt si bola?
@janie80 samozrejme treba hladiet na to co bude.. 🙂 ja som merala tiez len 2 cykly a vyzera ze tento 3 je vitazny 🙂 ja som mala ovu 18 DC a cykus 32-33dnovy..ja som bvzsdy vedela z eovu prebehla kedz enarastla teplota....ked teraz nic....tak meraj dalej zorientujes sa v tom a budes vediet co a ako je.a potom pride tehu..kamoska tiez necakala 3 mesiace po potrate hned na dalsi cyklus s azadarilo a maju krasnu zdravu dcerku
@lea1333 ahoj no ano patrili tebe tie otazocky🙂)) moja ja som bola v 9 tt +5 ....takze ano viem co pises tesisi sa na male ako ho uvidis a ako sa ti predvedie ono a pak bummmm ze cooooco a ved vieme....vsetky co sme si tym presli..:((( a co si tym myslela ze po kyrete byvalu anovulaky? jujj no ja osm sa nikdy nesldeovala ale uz som ostro nachystana vsetko sledovat a pak pracovat na mimi...ako sa da zisiti ze cyklus je ano?
@sasena033 mne doki dovolila hned, lebo som sa vycistila sama... takze super, ze sme nemuseli cakat... po tom potrate som pocitovala prestrasnu potrebu znovu otehotniet a mozno preto to neslo... teraz som zmierena s tym, ze to nemusi ist tak lahko...
@tehulkake ked sa ti teplota drzi 16-18 dni hore, tak je velka pravdepodobnost, ze si tehu... nie je to na 100%, len je tam velka sanca... ja sa teraz sustredim hlavne na to, ze chcem vediet, ako fungujem... a ako som pisala vyssie, tehu by bolo nadherny bonus... 😀 ak nebude, nevadi, ideme dalej... 😉
@ernuska296 ked si budes merat bazalnu teplotu!!!aj ja si meriam je to dobra vec a aj presne vies kedy mas ovulaciu a td.ja ked som si robila ovulacne testy nikdy mi nevsilo ze ovulujem a aj tak som ostala tehu 😕 tak ze teraz poctivo meram kazde rano!
@sasena033 najlepšie je nečítať si tie ťažšie osudy, čo sa tehu týka. ja som mala pri prvom zákaz kupovať časopisy pre maminky, lebo som čítala jeden článok a potom som revala ako malé dieťa a začala som sa báť. tak manžel zatrhol 😀 to sme vtedy nemali ešte internet. tak som ani nevedela, čo všetko sa môže stať, aké sú nebezpečenstvá atď. a vieš, že to bolo dobre? nemala som potom také myšlienky. ako teraz, keď tu kadečo čítam, tak mám obavy. 😒
@sasena033 no, ja mam cykly od 32-40... takze riadny rozstrel... minuly rok som mala 2x 40 dnove a potom 32-35. Tie dva boli v januari a marci... a teraz zase 40 dnovy pred mesiacom a aj teraz bude taky... ja uz som z tych mojich cyklov jelen... na ovu testy by som minula majland, kedy som zacala testovat 11DC a ovu az 27DC... 😅
@janie80 no jo, drzim palce, ja som si tiez zacala merat kvoli tomu, aby spoznala lepsie svoje telo a procesy, a az teraz som pochopila ze co a ako, ja si meriam 3 mesiace, teda 4 ale ten prvy sa mi moc nechcelo, predsa stale vstavat kvoli tomu, no povedela som si, ze ked neviem stat kvoli tomu, tak ako vstanem k babatku, a tak som zmenila svoj rezim a aj pristup k zivotu 🙂 podla mne je dobre si merat, tak drzim palce aby si to vydrzala, 🙂
@tehulkake mna to zatial celkom bavi... rano nastaveny budim, vstanem, odmeriam a spim dalej... dnes rano sa ma dokonca mm pytal, ako sme na tom, ci sme zase isli hore... ak by ma to stresovalo, tak prestanem, ale zatial som v pohode.... na grafe si hadikujem a robim striesky, skackam hore, dole... zaujimave veci... 😉

@sasena033 ved to... ked citam niektore smutne osudy a pribehy, tak mi napadne, ze ja s mojim potratom na tom nie som az tak zle... ☹ ale nemysli na to, si tehu, tak mysli hlavne pozitivne... 😉