icon

V roku 2012 budem maminkou

dadkak
17. jún 2011

ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉

saranata
3. sep 2011

@veroniduri pred ovulou je pokles teploty nie nárast, preto si myslím že skor ten 16 DC,

veroniduri
3. sep 2011

@saranata toto je minulý mesiac.. odvtedy to mám nejaké pomiešané.. asi za to, že sme chceli začať snažilkovať ☹

saranata
3. sep 2011

@veroniduri to tak býva, psychika robí divy....

veroniduri
3. sep 2011

@saranata ja viem, ale ja väčšinou mávam po ovulke už len zvýšenú teplotu.. tak mi to nesedí.. vytvorím album s mojimi meraniami.. aby si videla aj predtým.. 🙂

saranata
3. sep 2011

@veroniduri to hej, ale pár dní po ovule ak sa vajíčko oplodní dochádza k uhniezdeniu a vtedy nastáva k pokles teploty a potom zase k vystupu, čiže pokles pár dni po ovule je fajn ak ide teplota zase hore, nie je to už každej baby, niektoré idu bez poklesu aj pri zahniezdení ale je to normálne

saranata
3. sep 2011

@veroniduri ok vytvor mrknem

saranata
3. sep 2011

@veroniduri ale ten august -september nemáš zlý , len si nemyslím že bola ovula tak skoro, ako sa to vyznačilo ,

veroniduri
3. sep 2011

@saranata najhoršie, že ani neviem kedy treba snažilkovať.. 🙂 keď sa mi to tak pomiešalo.. muž je stále v práci, takže ho každý deň nemôžem otravovať ☹

veroniduri
3. sep 2011

@saranata no veď uvidíme podľa mrchy.. ale ten 10DC nepripadá určite do úvahy, lebo už by bola mrcha tu.. kiežby neprišla vôbec 😀 😵

saranata
3. sep 2011

@veroniduri ved to 10 den vobec nemyslím že by bola, skor 16DC mi tam sedí viac, a kedy sa snažit? skus sledovat predovulačne príznaky, ako hlien a bolesti vaječníka , alebo na istotu proste v strede cyklu vyčlen 10 dní a vtedy kazdý druhý den sa snazit a neutečie vam ovula, lebo najplodnejšia si aj tak ten den pred, a spermie vydržia aj 3-4 dni (niekde uvádzaju že dokonca až 7 dní)

darinkazv
3. sep 2011

ahojte. tak keď včerajšie sono sa nekonalo, tak som si dnes pre dobrú náladu spravila mamatest :D

backorka
3. sep 2011

@saranata haha ze 12 dni, to budem mat uz dve balenia testov minute za 12 dni 😀
@darinkazv kraasne, aj my chcemeeeee 😀

saranata
3. sep 2011

@backorka dora jedna netestuj aspon do 14 dna vydrž!!!!!!

saranata
3. sep 2011

@darinkazv krááááásne
@backorka
aj my budeme mat neboooooj

darinkazv
3. sep 2011

@backorka
@saranata veru budete. dala som to sem pre nákazu 🙂 ako to vyzerá s vami?

saranata
3. sep 2011

@darinkazv chcem sa nakazit 😀 budem spat na zapnutom notebooku 😀 😀 😀 ale ja mám tento mesiac zrejme bezovulkový takže u mna ništ nové nebude, ale backorka sa možno pochváli za pár dní ked začne vo velkom testovat 😀 😀 😀

veroniduri
3. sep 2011

@darinkazv nádherné... aj ja chceeeeeem 😵 😵 😵

saranata
3. sep 2011

@veroniduri treba na to pozerat celu noc 😀 😀 😀 😀

b.bardyova
3. sep 2011

@kvietok228 😀 hned ako nieco nove dam to sem ...akurat teraz mam neuveritelne vela prace tak len tak trzkovito sem pisem 😠 ale snad uz len tyzden

b.bardyova
3. sep 2011

aj ja chcem uz najst take dve II

kvietok228
3. sep 2011

@b.bardyova moja aj tie dve II tam coskoro budu aj ja by som veru uvitala take 😀

saranata
4. sep 2011

@backorka
@darinkazv
@janie80

http://www.fertilityfriend.com/home/36bfc4

tak ja dnes takto, ak toto bola ovula tak ešte som ju takto neskoro nemala, ale je pravda že ked som išla do Bojnic nechala som lieky na stítku doma 😒 takže sa mi mohol posunut cyklus, smola je že od piatku nemám muža doma 😉 super čo? tak som chcela aby sa mi to posunulo až sme to nakoniec prepásli 😀 😀 😀 😀

backorka
4. sep 2011

@saranata Dobre ranko 🙂 ale sprievodne priznaky si teraz nemala, ze? To asi nebola ovula tak neskoro. Ja pokracujem takto http://www.fertilityfriend.com/home/36c95c celkom fajn, nie?

saranata
4. sep 2011

@backorka práveže mala aj hlien aj bolesti , aj som to tu písala, len tie teploty išli stále dole tak som tomu nechápala už 🙂 🙂 🙂 ale je aj tak na nič, teraz je to ovula už určite .aj to cítim

a ty zatial dobrééééé, som zvedavá 🙂 🙂 🙂

nanikav
4. sep 2011

@saranata dakujem, určite to poštudujem...
vraj je dobré pred otehotnením trošku prečistiť organizmus, máte nejaké skúsenosti ako sa zbaviť jedov?
Akosi sa nám stále s priatelom nedarí...vraj sme obaja o.k. a máme sa len snažiť 😢

backorka
4. sep 2011

@saranata viem ze si to pisala, ale som myslela ze to bolo pred par dnami a nie teraz... hmm a kedy sa ti vrati muzik? U mna to vyzera dobre, tiez som zvedavaaaa 😀

saranata
4. sep 2011

@backorka vráti sa dnes , ale to už asi moc toho nezmeníme, nevadí ide sa dalej 🙂
tebe držím moc palčeky aby už neklesala teplotka 🙂

kvietok228
4. sep 2011

@darinkazv to je asi jedina nakaza ktorou by som sa straaaaasne moooc nakazila 😀 😀

lucica
4. sep 2011

@katusap
@backorka
@darinkazv
No baby, mrcha stále nič. Uvidime ako to pojde dalej. Zajtra este asi nebudem robit test, necham sa prekvapit. radsej pockam do utorka alebo stredy. Držte palec, aby neprišla 🙂

katusap
4. sep 2011

@lucica hm....zaujimave....a nemohla si mat anovulacny cyklus? ked testy negat a mrcha nikde?