V roku 2012 budem maminkou
ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉
@lucica to uz spatne nezistis... to sa da jedine pocas toho bud z grafov, testov alebo to proste citis 🙂 ak si doteraz vzdy mala ms ako hodinky, tak nevidim dovod preco by si mala zrazu anovulacny cyklus... drzim palce aby fakt uz neprisla a aby si si o par dni nasla ciarocky 😉 ja si budem musiet este par dni pockat, kym sa dozviem ako som tento mesiac dopadla 🙂
@saranata ale mozno mas to vajko niekde na polceste a mohlo by sa dnes oplodnit, posnazte sa 😉 a ked nie, tak o mesiac si urobite chlapca 😀
@darinkazv nevadiii... ja sa to tiez este len ucim 😀 zajtra ides na sono, vsak?
@darinkazv tam nerobia fotky? tak si odfot mobilom 😀 ale nevadi, hlavne je ze ty uvidis co tam ma byt 😉
To sa este neda povedat ci sa podarilo, vyzera to tak ze 16 DC som mala ovulu, snazilkovali sme vtedy aj som po tom vzdy dllllho lezala, aj som si nohy vykladala... keby sa tie vysoke teploty drzali este 7-10 dni, tak sa podarilo, ale ak zacnu klesat, tak pride mrcha... ale mam dostat az v nedelu (jasne ze vtedy, ked ideme do Barcelony 😒 ) dovtedy ma mrle zozeru 😀
@backorka no, tam sono robí jeden "príjemný" doktor, že sa ho každá bojí čo i len niečo opýtať také základné. nie to, aby som ešte chcela obrázok, či mobilom fotiť :D dúfam, že mi otočí aspoň monitor, aby som srdiečko videla 🙂 ešte chcem ráno zavolať do jednej ordinácie a uprosiť ich, aby ma vzali na sono. tam by mi určite vytlačili aj obrážtek 🙂
budem držať palčiská, aby mrcha neprišla 🙂 a do barcelony aby si už išla ako kinderko 🙂
@backorka ona mi kázala ísť na sono inde, lebo nemá moc dobré sono. tak preto ma vždy posiela inde 🙂
@saranata z tehu s dcérkou mám fotky z každého usg. mala som ale inú dr. tá mala vlastné sono a riadne kvalitné. v nemocke mi určite neurobia fotku, lebo tam vždy čaká strašne veľa žien, takže sa nezdržujú :(
@saranata no, ak by tam bol iný dr. než ten, čo tam robí to sono, tak by som sa aj opýtala na tú fotočku. viem, že to bude malinké, ale to dáme potom dcérke na narodeninky, keď jej oznámime, že bude sestrička veľká 🙂 lebo ďalšie sono bude potom až o mesiac. 😉 tak sa budem modliť, aby tam bolo ochotný lekár 😝
@backorka my máme 3D/4D v nemocke. tak tam pôjdem potom. moja bývalá dr. mala také sono, že mi tehu na sone potvrdila už v 4tt. no táto má staré a ešte aj sliepne do toho :D
@janie80 @saranata @darinkazv
Dobre ranko.... zase ma rozosmialo to fertility friend, kukajte na to, ja uz fakt neviem co si mam mysliet...
http://www.fertilityfriend.com/home/36c95c
@backorka dobre ránko , sa ti to posunulo,ono to vyznačuje ovulu podla nastavených pravidiel takže vystup a pokles ti to može zmenit ale neznamená to ze nebola tá ovula tak ako bola vyznačená včera,
mne to dnes vyznačilo takto , ale aj tak som mala podla hlienu a tak ovulu 14DC tak ja už vobec neviem
ale ovula bola určite 24 den cyklu aj podla krčka maternice takže niet pochyb že sme ju prepásli 🙂 🙂
http://www.fertilityfriend.com/home/36bfc4
na ten USG do Hlohovca som išla na odporučanie známych ,a tu v BA za to čo som dostala tam by som dala okolo 100 eur a v Hlohovci som platila 40 eur, je to taká rodinná sukromná gynekologia , taký pekný rodinný doma a otec a syn tam maju ambulancie
ale bola som aj v Medifere na USG , najprv som mala morfologický v 20TT na antolskej a potom som sa objednala aj tu, komplexný usg , všetko nám poukazoval no proste super,ešte aj očká ukazal a pozeral ako sa vyvíjaju ...maju tam perfektný ultrazvuk, na antolskej to bolo ako na bežiacom páse , šup šup a bolo , keby bol nejaký problem tak by ho ani nevidel podla mna, a ja som mala teraz problemy v tehotenstve tak som to nechcela podcenit 🙂
@backorka lebo ona síce mala kvalitné sono, ale ten prístup.... ona sa venovala pacientkam, čo vrecko pomastili. ale škoda reči. ja som od nej potom odišla k super doktorke, čo som u nej aj rodila. lenže tá minulý rok odišla na materskú a nestihla si vybaviť zástup za seba. tak som potrebovala novú dr. chcela som ísť k inému dr. než mám, ale mal dovolenku a ja som súrne potrebovala kvôli tehu ísť k dr.
no, ja sa nevyznám vôbec do grafov, tak ... 😀 😝
@lucica skús zájsť k lekárke. nech ťa riadne pozrie. aby to nebola cysta, keď mrcha nikde a testy negatívne :(
caute kocky, ja dnes takto... http://www.fertilityfriend.com/home/358820 takze ovula definitivne potvrdena na 23DC, dnes sme 5DPO... ale nejako neverim, ze by sa podarilo... nechcem byt sklamana, tak uvidime... mrchu cakame-necakame 14.-15.9...
@saranata @backorka tie vase ovuly si z vas strielaju??? 😀
@lucica nic si z toho nerob, ja tiez nikdy nevydrzim netestovat... aj za par dni uvidis ako budem testovat ako diva aj ked ten graf mam vselijaky 😀
@saranata tak to je super ze v Medifere maju taky spickovy utz, tam chodim 😀 ja si tiez myslim ze bola u mna ten 16DC, asi si to tam zmenim manualne, ved aj tak by som bola stale nad liniou, tak neviem co ten graf stresuje 😀 😀 😀
Ale u teba teda nechapem cim to moze byt ze sa ti tam velmi posunula, ked doteraz si ju mala ako hodinky, mozu byt aj dve ovule?...
Vcera mi zrovna pisala kamoska, ona ma dost problemy s mrchou, niekedy aj niekolko mesiacov nedostane, nieco ma s hormonmi... som jej povedala nech si kupi soju a vcera mi pisala ze dostala, aj ked pochybujem ze zo soje, ked ju uzivala asi len tyzden 😀
@janie80 no asi tak nejak, inak ak je prerušovaná čiara tak si graf nie je uplne istý tým že prebehla ovula, takže v najbližších dnoch by sa ti podla teplot mala prejavit plná čiara, aj Backorke sa posunula teraz kvoli teplotám
ale samozrejme bez ohladu na graf ty najlepšie vieš kedy bola ovula
ja by som ju podla hlienu mala teraz dva krát tento cyklus 😀 😀 😀 no je to divočina, ale teraz sme to prepásli tak čo už , aj tak som si myslela že je to anovulák a vidíš nakoniec 24 den,tak neskoro som ešte nemala ovulu, ale asi to bude tým že som týžden nebrala lieky na stítku, ono to vela ovplyvní 😒
@backorka tiez by som to urcite riesila s lekarom... to moze byt aj problem so stitkou... som citala, ze cykly sa mozu strasne predlzovat, alebo je velmi vela anovulakov... 😖 nech si da urcite vysetrit hormony a doki bude vediet, co treba riesit, prip. kam ma ist na dalsie vysetrenia...

Test som robila v piatok a bol negativny, odvtedy som test nerobila. Ako zistim ci bol cyklus anovulačný? Vždy od 10 rokov kedy som mala prvý krát menstruaciu som mala cklus 28-29 denný a dostala som vzdy mrchu. Neviem ako by som to mohla zistit.