icon

V roku 2012 budem maminkou

dadkak
17. jún 2011

ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉

saranata
8. sep 2011

@leeenka26
@backorka
@abriela hej ten hlien býva , potvrdzujem , ale u každej ženy inak, to sa robí hlienová zátka na krčku maternice, a tá sa uvolní pred porodom 🙂 🙂 je to taký hustý vaječný a nepriesvitný

backorka
8. sep 2011

@abriela no supeeer, testuj, som zvedavaaaa....
@leeenka26 tak to je zaujimave ze si otehotnela 14dc ked si vtedy zrovna zistila, ze si mala ovu posunutu... oralny pred sexom mu nestaci, ked chce do konca 😀 😀 😀

saranata
8. sep 2011

@backorka všetko nikdy von nevytečie aj ked sa hned postavíš, na oplodnenie stačí jediná spermia, nestresuuuj 😀 😀 😀 😀 možno tam bola jedna spermia atletka a už je to zamiesené 😀 😀 😀

leeenka26
8. sep 2011

@backorka rozmaznanec 🙂)))

leeenka26
8. sep 2011

@backorka ale vies je mozne ze vtedy som mala ovu na 14 DC. Mozno sa to aj po porode zmenilo.

backorka
8. sep 2011

@saranata vies co, ja si tu jednu spermiu neviem predstavit, ked to je tekutina, tak aspon jedna kvapka akoze by mala ostat 😀
@leeenka26 to si trafila, je rozmaznany 😀

saranata
8. sep 2011

@backorka tak v tej kvapke ich máš tisíce takže je to ok 😀 😀 😀

saranata
8. sep 2011

@leeenka26 cyklus sa po porode určite zmení každej žene, teraz tým meraním pravidelným prídeš na to aký ho máš teraz

leeenka26
8. sep 2011

@saranata :D esteze meriam :D

leeenka26
8. sep 2011

@backorka a vy ste zobrati? No treba ho naucit moresom 🙂) povedz mu, ze ak chce aj on babo, aj on musi prilozit ruku k dielu, vlastne pardon spermie :D

abriela
8. sep 2011

@backorka no najprv musim ist kupin nejake do lekarne. Pretoze keby som ich mala doma, tak sa hram kazdy den ako ty 😀
Ani partner neveri, zeby som mohla byt tehu. To by bola radost a prekvapenie. Ved moja druha cast cyklu sa nejako pretahuje. Ked som mala cez vikend VIP clenstvo na fertility, tak mi ukazovalo, 3 dni kedy dostanem mrchu. Dnes bol uvedeny posledny dnik, kedy by uz mala urcite prist.

backorka
8. sep 2011

@abriela ale nie kazdy den, ved len raz som si merala 😝 tak si kup mamatest, dva v baleni...
@leeenka26 ano, sme manzelia uz dva roky... no veru, musim byt prisnejsia, ale vies ako to je s chlapmi, ked si povie ze sa neda, tak sa neda 😀 ale zato sa ma sam od seba opytal ci nema ist na spermiogram, to je vynimka 😀 a vy neplanujete svadbu?

@saranata

leeenka26
8. sep 2011

@backorka no planujeme, coby nie, my sme spolu uz velmi dlho, ale stalo sa co sa stalo....otehotnela som, necakala som to uz ani po roku a pol, svadba bola naplanovana na vyrocie jul 2011 ale akosi od toho vzislo, kedze termin som mala na jun...a potom 2 mesiace trapnia, nakoniec pohreb, dalsie trapenie a teraz je priorita dalsie dieta, nebudem uz nikoho pocuvat, je to nasa vec, svokrovci sa mozu aj na hlavu postavit, aj tak su mi uz uplne ukradnuti, ale to je zas ina historka 😠
vy sa snazite od maja? Neviem ci si dobre pametam..no to ze ti povedal ze by isiel na spermiogram je super, to ten moj ani za svet, ani pocut, nechce sa mu do toho, vymyslel si, ze tam maju kamery 😀 no skoro som z neho odpadla od smiechu. No hotovy poserko 😀 no pochopis? Ja teda nie...co my zeny musime absolvovat ze???? Jaj zabit ich niektorych. 😅 Tak ale zas strach zo spermiogramu spravil aj to, ze je taky ochotnejsi spravit cokolvek ine ako su branie pravidelne vitaminov, pravidelne a casto sex, aj ked je maxim. unaveny. Ale zas nemozem povedat ze sa nuti do toho, to absolutne, skor ja niekedy, lebo sexovat 3 dni za sebou je uz take ze brrr 🙂 ale mam pocit ze sa k tomu tak zodpovednejsie stavia.

backorka
8. sep 2011

@leeenka26 to ja tiez nemusim, ze kazdy den 😀 ano, od maja... ale vyzera to tak, ze zatial som sa ani raz netrafila do ovulky, takze pohoda 🙂
Zrovna vcera som bola na filme Muzi v nadeji a presne tam bola scena ako muz musej ist na spermiogram a v "tej" miestnosti bol na celej stene plagat miminka, no vies si rpedstavit ako ho to vzrusilo 😀 😀 😀
Jasne, so svadbou si to urobte tak ako chcete vy a nie niekto iny, je to len a len vas zivot... aj ked rodina ti bude do toho vzdy hovorit, tomu nezabranis 😉

leeenka26
8. sep 2011

@backorka ja mam nastastie taku mamu, ze ta mi poradi, nemozem povedat ze ma do niecoho nuti, to nie. Ale od svokrovcov si radit nenecham, oni su vadni. Ale ozaj, s nimi nemam o com, ani navstevy uz nebudu, nechcem ich ani vidiet ked som sa podozvedala aki su a hlavne svokor co o mne dlhe roky rozprava a akymi nadavkami ma privlastkuje. No proste sila. Na ten film som mohla radsej ist, my sme isli na mrchu ucitelku a velka chyba. Absolutne podpriemerny film bez stipky vkusu a fantazie.

backorka
8. sep 2011

@leeenka26 zevraj komedia sefovia na zabitie je fakt super som pocula... no tak to mas teda neprijemne, nezavidim, a tvoj priatel sa k tomu ako stavia?
Ja mam nastastie celkom fajn svokrovcov, aj ked sa mi u nich nechce byt 😝

leeenka26
8. sep 2011

@backorka to ako u nich byvas? Ako sa k tomu on stavia? Podla mna sa za nich hambi a nechce si pripustit ze su taki. Snad to ale nejakym sposobom bude s nimi riesit, oni este nevedia ze to viem, som uz teraz zvedava a tesim sa na to zatlkanie 😠 no na tom som bola a fakt super komedia tak som sa nasmiala. No idem uz tahet, padla. 🙂
papa

saranata
8. sep 2011

@backorka tak ja si zase naopak viac rozumiem so svokrovcami ako s našimi 😉

backorka
8. sep 2011

@leeenka26 no tebe je hej, mne az za pol hodku 🙂 nie, nevybame u nich, chodime k nim na vikendy, je mi tam vzdy dlho...
@saranata fakt? to sa asi nestava casto, ale tak super, ved su to vlastne druhy rodicia... mm zase so mnou ziskal dva pary mojich starych rodicov, lebo on uz nemal ziadnych 😒

saranata
8. sep 2011

@backorka jeeeeej inak teraz som si všimla že sme mali rovnako ovulku 😀 😀 😀 😀 presne 2.9. no tak som zvedavá ako nam pojdu grafy 😀 😀 😀 zatial dost podobne

backorka
8. sep 2011

@saranata ja stale trochu dufam ze moja bola 16DC 😝

saranata
8. sep 2011

@backorka jasné, ty vieš najlepšie, ale pozerám podla FF teda že toho 2.9. podla teplot to aj sedí ale ked ty citiš že si mala skor, len to by už test ukázal niečo ...robila si si?

backorka
8. sep 2011

@saranata ved vcera som si robila, to som akoze bola 10DPO, takze to bolo skoro, bol negativny... ked ja neviem... vies ze sa tak nepozorujem dlho, ale ovu hlien som mala pred 16DC, tak ako mam v grafe zaznacene a vajecnik ma bolel 17DC (ak to teda bol vajecnik) tak ja neviem... ved uvidime kedy pride mrcha 😝

saranata
8. sep 2011

@backorka lenže ten tzv ovu hlien možeš mat a nemusí to byt ovu, ja som mala tiež tento mesiac 2x , preto ma to zmiatlo, a vaječníky pobolievaju aj pár dní pred ovu nakolko folikul dozrieva , musíš to brat komplexne teplota, hlien , bolesti a potom aj také že zvyšená chut na sex alebo nervozita, bolesti hlavy skoro podobne ako pri PMS, tie príznaky su podobné..

abriela
8. sep 2011

@leeenka26 otehotnela som a ani som to neplanovala. Presne ako ja 🙂, a teraz tuzim po babetku.
Pisete o chlapoch. Moj nema problem kazdy den. Vzdy sa ho pytam, aky si bol ked si mal 20, 30 rokov, nakolko je uz po 40tke.
@backorka My sme boli na nezvratny osud. Moj prvy 3D film. Perfektne.

backorka
8. sep 2011

@abriela a ty mas kolko rokov? videla si aj tie nezvratne osudy pred tym? lebo ja som videla vsetky, neviem ci sa na tento oplati ist, lebo je to stale o tom istom, ale inak sa mi tie filmy pacia...
@saranata haha tak teraz si to dobre napisala, podla toho by som mala ovulaciu v trvani 7 dni 😀 😀 😀 no ved ak nie som tehu, tak ten dalsi mesiac to bude s tym rozpoznavanim ovu zase trochu lepsie... aaaaa uz mam doma dvojdesatinkovy teplomeeeeer 😎

saranata
8. sep 2011

@backorka no super, tak si tehotná 😀 😀 😀 😀 a nebudeš ho už potrebovat 😀 🙂 🙂 🙂

maminka142
8. sep 2011

@backorka kde si kupila ten teplomer? 🙂

b.bardyova
8. sep 2011

@backorka ja budem 10DC mala som ist 11 az 12 ale to vychadza na vikend..a v pondelok nemozem ist k dokimu...mam vela prace v praci 😠 ale uvidime , ze co povie 😀