V roku 2012 budem maminkou
ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉
@backorka no to neviem ..doki pozrie vajicka...a potom naordinuje sex..a nasledovne skontroluje ci spermir prisli az ku krcku maternice ...alebo do maternice...
@b.bardyova znie to dobre 🙂 a co hovori tvoj muzik na to?
@backorka velmi sa tesi...a ja sa tesim snim 😀 na vikendik nam nieco naplanoval...a ja neviem co ☹ a ani prezradit mi to nechce
@saranata no dobreee, tak si odmeram s oboma pre porovnanie, ale do grafu dam teplotu z toho stareho 🙂
@b.bardyova tak to je super 🙂 no prekvapko ti pripravil, to je uzasne 🙂 mm neznasa kupovanie darcekov alebo nebodaj chystanie nejakych prekvapeni 😀
@backorka moj ma prekvapuje kazdu chvilku 😀 je to od neho velmi mile...aj ked ocakava velke zazraky od zajtrajska 😀
@b.bardyova ide s tebou?
@backorka nie idem sama ale bude cakat na telefonat... 😀 a potom dostanem to prekvapenie
@saranata no k nam 😀 mozes mudrovat, ked si mudra, ved mas pravdu, keby boli tie tepeloty uplne rozdielne tak jasne ze zapisem stary teplomer 🙂
@b.bardyova mileeeeee 🙂 aj my budeme cakat na spravu, vymyslime ti aj nejake prekvapko 😀
@backorka Som tu asi najstarsia, o mesiac mam 35 aj ked asi nik mi tolko neodhaduje.
Nezvratny osud - taky ako vsetky ostatne, jedine ze 3D. Mnam, kolaciky vyzeraju super, jednu okatu priserku by som si dala. ALe aj tie kokosove pusinky, ci kosiky.
Partnera presviecam, ze som tehu. On na to: Nie nemozes byt, lebo by si maleho nosila 13 mesiacov, lebo chce len skorpionika, aj ked vraj moze byt aj levik. Takze backorka - ja asi cakam do novembra 😒 a ty mas teplomer, takz e preberas stafetu po Darinke.
ahojte baby, mam jednu otazku. je mozne, aby som mala 2 ovulacie v jednom cykle? Na 15 DC som mala silny tazny hlien, strasne vela ho bolo. A potom na 28 DC opat to iste.. Teraz som 34 DC a neviem sa z toho akosi vysomarit.. Inak mavam standardne 30-31 dnove cykly. Ale teraz sme boli s manzelom 2 mesiace v zahranici, pred dvomi dnami som sa vratila. Moze to byt sposobene tym? Inak sme 3x po IUI neuspesne a 1x po neuspesnom IVF, snazime sa uz 2,5 roka.
ach jo, to sa teda asi s nami hra priroda, aby sme nevedeli kedy presne a uzivali si to stale 🙂
no ved ja viem, ale uz ma trosku zacina ubijat, ze kamosky stihli byt uz aj druhykrat tehotne a my stale nic. na druhej strane, ked som sa "vyhrabala" z hormonov kvoli IVF po vyse dvoch mesiacoch, mala som neskutocny pocit volnosti a lahsieho bytia 🙂 a to nehovorim o 14 kg navyse, odkedy do seba pcham tabletky a injekcie.. takze uz som mala aj obdobie, ze sa na to asi vykaslem 🙂 ale aj tak mi to neda... :D
@abriela no ved ja viem, ale uz ma trosku zacina ubijat, ze kamosky stihli byt uz aj druhykrat tehotne a my stale nic. na druhej strane, ked som sa "vyhrabala" z hormonov kvoli IVF po vyse dvoch mesiacoch, mala som neskutocny pocit volnosti a lahsieho bytia a to nehovorim o 14 kg navyse, odkedy do seba pcham tabletky a injekcie.. takze uz som mala aj obdobie, ze sa na to asi vykaslem ale aj tak mi to neda... :D
@chmurkaxy znamy cakali 12 rokov. Nedarilo sa, su silne verici a zasahovat do toho nechceli. Zmierili sa, ze su dvaja a z e si to budu uzivat - ze nemozu mat deticky. No zrazu prisiel jedno, druhe a teraz sa uz snazia davat pozor 🙂 . Moje kamosky maju detu pomaly uz v puberte 😀 a ja nic. Svet 😀 sa nezruti, ver mi, vsetko ma svoj cas.
Dobre ranko kocky. U mna dnes ziadny pokles, ziadny vystup. Jedine najdlhsia po ovulacna faza: http://www.fertilityfriend.com/home/356a0c
Vy ako?
@backorka Prajem vsetko najlepsie a zo srdca, aby si toho ducha uz videla 🙂
@abriela Dobre ranko, inak to by bola aka vec, keby ten teplomer naozaj tak fungoval, ze ktora si ho objedna tak otehotnie, to by sme si potom mohli dat patentovat 😀 no robila si si test? uz by si mohla byt tehu, ved nech potom nie si na rizikovom 😉
Dakujem za prianie, moc 🙂
Ja dnes mierny pokles:
http://www.fertilityfriend.com/home/36c95c
@chmurkaxy stáva sa to ale je to vynimočne ked príde k tomu že sa vajíčko z laveho aj z praveho vaječníka uvolnia v inom čase a v rozdiele min.cca týžden , ale je to tak ojedinele, pretože ak príde napr, k dvojčatám tak sa uvolnia naraz, ak v inom čase može to urobit z príznakmi ovulacie dva krát, ale ako píšem je to velmi ojedinelé, čítala som o tom v suvislosti s Jonášom , pretože podla neho su dva cykly
ja som tiež tento mesiac mala dva krát ovulačný hlien ale dve ovulácie to neboli 🙂
@backorka dobre ránko a všetko najlepšie ti prajem 🙂
ja takto
http://www.fertilityfriend.com/home/36bfc4

@maminka142 mam ho z otehotnenie.sk ako pise @saranata 😉
@b.bardyova tak asi pojdes vtedy a potom 14DC by si mohla 😉