V roku 2012 budem maminkou
ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉
@saranata no ved uvidime, ako to este bude 🙂 nastastie, my sme to zacali riesit este pomerne skoro, ja budem mat 26, manzel 34. najma na nom vidim, ako by sa uz velmi velmi tesil z babatka, teraz sme boli na dva mesiace v Azii a ked tam videl tie krasne okate deticky, podozrievala som ho, ze uz premeriava kufor a premysla, ako si nejake kupit 🙂)))
@maminka142 a ty ako? snažilkujete? vajko je nachystane nie?teda aspon podla velkosti 😀 😀
@saranata ano ano snažilkujeme, podla tvojích rad 🙂 Presne ako si mi poradila, včera bol 12 DC, tak sme začali a zasa až zajtra 😉 Tak som zvedava, či sa aspoň raz "trafíme"... Lebo minuly mesiac ked som posluchla presne doktora, tak sme to prešvihli... Vzostup teploty bol až na štvrty deň po meraní foliku, ktory mal 22 mm...Včera som mala len 19, 20 a vraj už cez vikend sa mame najviac snažiť 😕 Ale, že max. do utorka 😀 No tak som sa rozhodla, to teraz skusiť podla tvojích rad 😀 Ale graf zatial takto http://www.fertilityfriend.com/home/3722f4
Asi sa tam ešte neda nič vyčítať 😅 A ty ako? Dufam, že teplotka je stale hora a držím palce, aby už ani neklesala 😉
@maminka142
@backorka
http://www.fertilityfriend.com/home/36bfc4
dnes takto , merala som skor lebo malá je už od 6tej hore , inak v pohode
a mám už žravku tak ja skor čakám mns tak za dva tri dni 😒
@saranata Veď možno ešte zajtra stupneš, zatial moc neklesaš 😉 A ak ma prísť mns, tak nech príde, čo najskôr a nech je už ovulka, čo najbližšie 😉 Veď september je plodný, pre nas všetky a všetky budeme fotiť // 😀
@maminka142 ja toto vobec neberiem ako pokles, len viem že tehotná nie som takže očakávam mns, uvidím kedz príde , dnes som 33DC , čo už dlho nebolo, takže to može príst aj dnes alebo zajtra 🙂
a potom už nech príde septembrová ovula a zabalíme to tu 😀 😀 😀
@saranata už sa na to tešíííím 😀 September patrí nam 😀 😀 😀
dobré ránko 🙂 tak ja som sa v inej téme dozvedela ako zdielať ten graf, tak prečo to nevyužiť...tu je - http://www.fertilityfriend.com/home/36f210
@henrietad tak potom jasne, ked v ustach tak je to ok, tu vačšinou vaginalne baby meraju tak preto 🙂
podla grafu uvidíš ako to pojde, možne je aj to že ovula bola až 15DC , zadavaj aj hlien a budeš to mat presnejšie, graf to upravuje priebezne podla teplot, ale skor mi to príde na ten 15 DC ak pojdeš nadalej hore s teplotami , ved uvidíš v najbližších dnoch, ak by si zadavala hlien tak aj graf si je istejší
@henrietad no pekne, treba si dat ráno jednu hodinu a vzdy počas nej merat, vobec nemusíš vaginálne, v ustach stačí, tam nejde o samotnu vyšku teplot ale o tu liniu na grafe takže je to ok, mraj dalej ak si mala okolo 15DC cyklu nejaký plodný hlien tak ho tam zaznač , alebo teda ak aj skor tak ho tam doznač a bude tengraf už inak vyzerat, ked je prerušovaná čiara tak si graf nie je ovuláciou istý na 100%
tento cyklus nevyzerá na anovulačný len mi to príde že si mala ovulu práve včera a nie ten 10DC
@saranata a ostatné baby... čo vy na toto hovoríte? Prestala som síce merať, aby som sa tým zbytočne nestresovala.. ale cez víkend som odmerala.. mrcha stále nikde.. nechápem ☹
Podľa mňa ovulka 22DC.. Najdlhší cyklus som mala 33DC, najdlhšiu Luteal fazu 13DPO..
@veroniduri ovula podla teplot si myslím že skor ten 16DC , ale ked si mala hlien ten 22DC, neviem
ale aj tak mi ide skor ten 16DC , robila si tehu test???
ak by však bola naozaj podla tvojich pocitov až 22DC tak ešte máš čas, teploty vyzeraju dobre, kludne si sprav test a uvidíš
@saranata ahojky, tak ja dnes pokracujem s vysokymi teplotami, http://www.fertilityfriend.com/home/36c95c, ale moja zenska intuicia sa zase ozyva ze asi nie som tehu... no uvidi sa, este mam asi 5 dni, kedy ta teplota moze urobit hocico 😀
@veroniduri aj ja som za aby si sa otestovala, neviem ako moc ste sa snazili, ale nech si mala ovulu v ktorykolvek den, tak uz by ti test mohol nieco ukazat 😉
@henrietad jasne, kludne meraj v ustach, ale cely cyklus, nie na striedacku, ja sa tiez priklanam k tomu, ze si ovulu mala az teraz... ked sa pozries na moj graf, tak mne najskor vyznacoval ovulu na 16DC a potom to prehodil na 21 DC, a kedze mrcha sa ani len neblizi, tak to asi bude tak 😉
Ahojte, pridam aj ja prispevok do diskusie... tiez sa snazime s partnerom o miminko, tak snad si najdem koncom mesiaca dve ciarocky na teste 😉
drzim palceky aby nam to vsetkym, ktore sa tuzime stat maminkami vyslo co najskor 🙂
@veroniduri to mi je luto , počkaj pár dní ved ešte je čas nie? si hovorila že si mala LF aj 13 dní , tak počkaj znova otestuj a ak ti bude meskat dva týždne a test bude negatívny tak chod k lekárovi
Zienky tak uz sme na letisku, majte sa krasne. Teplomer mam so sebou, takze budem na vas mysliet kazde rano 😉 wifi na hoteli mame, takze sa ozvem 🙂
@backorka jej aj ja by som nieekde isla...snazilkujte sa ...tam sa to podari:D
zajtra idem k dokimu nech pozrie co je nove
@saranata jasne, urcite napisem, budem sa snazit vydrzat do stredy 😀
@b.bardyova no ja mam v piatok dostat, takze uz moc nenasnazime, ale uzijeme si to aj tak 😉 zajtra napis co povedala dokina.
@backorka no nevadi...a nechapem dokino povedal, ze vajko mam na pravej stranea boli ma na lavej ..uvidim zajtra co povie 😀

@lenka112 drzim palceky a vela radosti s manzelika a synceka...