V roku 2012 budem maminkou
ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉
@backorka no tak ja už smerujem uspešne k novemu cyklu 😒 ale tento septembrový bude ten vítazný
Ahojte kocky. Ja som uz na tom takto 😒 : http://www.fertilityfriend.com/home/356a0c
Dobre ranko, tod moj graf, robi si zo mna srandu na pokracovanie... http://www.fertilityfriend.com/home/35e10e
@backorka ty sa uz odpoj od compu a uzivaj skvelu dovcu v Barcelone 😉 🙂
@saranata presne tak, septembrovy je vitazny, ved taka bola dohoda...nemohol to byt augustovy 😉
@saranata pravdupovediac, ten hlien som nemala temer vobec a objavil sa vo stvrtok a bol presne do soboty...vcera uz zas skoro nic...takze uz len pevne verim, ze zajtra teploty neklesnu zas na mojich oblubenych 36,3 😒 Ak v najblizsich dnoch potvrdi ovulu, tak potom si viem ten 5 dnovy posun vysvetlit len tak, ze si proste moj vzor a tak moje telo cakalo na 24DC, nech ju mam rovnako ako ty 😀 😀 😀
@leann245 drzim palce nech teploty neklesnu. Ty mas este nadej.
@saranata mne staci aj novembrovi, tak ako to bolo minuly rok (2.11. som mala naposledy). Nebola by to Kika (babetko o kt. som prisla), ale urcite kusok nej.
S partnerom som len vikend, takze mam menej sanci na oplodnenie, ale ovu mavam skoro (9-14DC) tak dufam, ze sa trafime. Drzme si palce 😉
@abriela dakujem abriela...nadej mam skor taku teoreticku...ja sa hlavne budem tesit, ze ovula bola a nehapruju mi hormony...uz druhy mesiac robime na prerabke bytu, som unavena, mierne v strese a nemam ani 10 minut na oddych...takze to nie su idealne podmienky na otehotnenie...neviem, ci by moje telo chcelo otehotniet za tychto okolnosti...mozno aj preto mi posunulo ovulu. Ale nadej umiera predsa posledna 😉 A nezabudni, septembrovy cyklus je ten pravy...tak sup rychlo si prejst cez mnzs a potom uz drzim vsetky palceky 😉
caute kocky, ako sa mate? u mna pride mrcha...
http://www.fertilityfriend.com/home/358820
@saranata ja som to aj cakala... pri tej mojej neliecenej stitke, zvysenych hormonoch a psychicky strasne narocnom obdobi, ktore teraz prezivam, by to bol zazrak, ak by sa podarilo... ja zatial nemam ziadne pms priznaky, ani brucho, ani hlava... len mam nejake nafuknute prsia a bolia ma zboku... tak nech uz pride mrcha, lebo na nedelu planujeme s mm vylet, tak nech dovtedy skonci...
@henrietad mne to zacalo az po potrate, lebo dovtedy som nemala take problemy, ako teraz... bolesti hlavy sem-tam boli, ale nie az take, ze by mi od zaludka bolo zle... cykly som mala dlhsie, ale len cca 32-33 dnove, kdezto teraz mam aj 43 dnove... a kopec inych priznakov... ale da sa to dokopy a bude... mozno ak by som nechcela babo a pockala mozno este rok, tak na to ani nepridem a dala by som sa dokopy sama... ale v mojom veku, ked chcem stihnut aspon 2 deticky, nemozem cakat... a ani nechcem... tak to ideme riesit a liecit...
a pytaj sa cokolvek... ziadna otazka nie je blba... 😉
@saranata, @janie80 Mna teraz pred mrchou 3 dni neskutocne bolela hlava a reagujem na paralen tak, ze mi je az na vracanie. Ale pripisujem to migrene, nie stitke. Aj ked vdaka tehu sa vela u mna zmenilo ale asi konecne stitka pracuje ako ma. Predtym som mala problem pribrat, cykly boli max. 25.
@henrietad tu sa rozobera vsetko, bez ostychu a nez zabran 😉
@henrietad mam teraz mrchu a ak by som si odmyslela krv, tak je tam skoro číri hlien. Podla mna je to normalne. Roky bola, je moja antikoncepcia, len odhad plodnych a neplodnych dnov podla pocitov, hlienu. Nemam pocit, ze stale citim hlien. Za posledne 4 mesiace co si meram teplotu som ho citila asi 1-2x, ale grafy mavam pekne a ovulku som nemala len prvy cyklus po zakroku.
Ahojte žienky, myslite si, že foliky rastu každy mesiac rovnako? Mne to minuly mesiac vychadzalo, tak 1,5 mm za deň 😅 Myslíte, že sa môžem aj tento mesiac spoliehať na taky isty raz, ako minuly? alebo si myslíte, že to je individualne? 🙂
@maminka142 nemyslím že niečo v tele funguje stále rovnako 😉 jednak individuálne to je u každej ženy ale myslím že aj u jednej a tej istej ženy každý mesiac 🙂
@saranata ďakujem 🙂 Už sa teším radšej na dobu čakaciu 😉 Cítim sa, akoby som ala dostať a pri tom som dnes 15 DC 😅
@maminka142 tak prebieha ovula , ked to takto cítiš nie?

@saranata ale nebudem fakt, budem si len hladkat to vydute brucho 😀 inak uz sme na hoteli, cesta bola fajn. Zajtra hura na Sagrada Familia a k moruuuuu... idem spat konecne, nech si odmeram aspon po troj-hodinovom spanku 😀