icon

V roku 2012 budem maminkou

dadkak
17. jún 2011

ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉

backorka
17. sep 2011

@saranata ahoj, ani neviem ze nieco take je 🙂 bolo tam vela ludi? ja som luskala lieskovce, piekla, zbierala jablka, pozerala minulotyzdnovy talent a inak ani nic... tu u svokrovcov su vzdy take lenive vikendy 😀 tesim na fotky 😉

tweetyna
17. sep 2011

aj ja sa k vam pridavam, snazime sa pol roka tak dufam, ze sa nam to podari co najskor

saranata
17. sep 2011

@backorka mrkni www.tigre.sk , my sme boli hned o tej pol dvanástej a nebol tam nikto, potom prišiel taký jeden mladý pár po nás, neskor je tam asi viac ludí, tiež som nevedela , sesternica tam bola vo stvrtok s detmi tak dala tip 🙂 ale super aj pre deti aj pre velkáčov 🙂 🙂 si uplne priamo pri nich , dokonca tie baby tam otvárali dvere na tých klietkach z čoho ma mierne mrazilo ale oni su už asi také apaticke tie šelmy , tak asi vedia že si to možu dovolit , ale su tam zlaté tie baby čo sa o ne staraju
také lenivé víkendy su najlepšie, my ideme buduci týžden k našim a ak bude pekne počasie tak sa teším na grilovačku a tak , snád to vyjde
večer sem dám fotky , ale teraz idem kupat malu , dam jej večeru a mlieko a šup do postielky, muž je na rybách tak máme babský večer s dcerou, čiže ona na svojom notebooku a ja na svojom 😀 😀 😀 potom nejaký film a veget...
ok idem makat a potom tu mrknem a hodim fofo

saranata
17. sep 2011

@tweetyna vitaj a vela zdaru, inak v pravý čas lebo tu sa rozhodlo že september je velmi plodný takže sa to tu má rozbehnut 😀 😀 😀 😀 😀

tweetyna
17. sep 2011

@saranata dakujem a mam pocit ze by to mohlo uz aj vyjst no ved uvidime ci mi pride alebo nie necham sa prekvapit

saranata
17. sep 2011

@tweetyna ako ja hovorím na tie najkrajšie veci si treba počkat 😀 😀 😀 😀 všetko príde v pravý čas 😀

b.bardyova
17. sep 2011

@backorka no ..ja som prestala brat tabletky asi pred rokom a pol..teraz par mesiacov sa pokusame o babatko a tak nam to nedalo precoo to nejde a tak sme isli na vysetrenia ..mm je velmi zlatucky a tak isiel aj on..uvidime co nam povedia a co nam predpisu...teraz musim cakat na mrchu..a mam velmi dobreho doktora...drzi ma v takej pohodicke a za kazdym vysetrenim mi povie, ze vsetko bude ok a coskoro babatko budeme mat 😀

backorka
17. sep 2011

@b.bardyova jasne ze budete mat, vsetky budeme mat, snad uz skoro 🙂 aj ja rozmyslam ze dokedy mam cakat kym sa vyberiem k doktorke... rok sa mi urcite nechce cakat 😒

backorka
17. sep 2011

@tweetyna ahoj, vitaj... drzim palce, nech sa uz nam vsetkym konecne zadari 🙂 co vsetko pre to robis?

b.bardyova
17. sep 2011

@backorka staci ked jej povies, ze sa pokusate viac ako rok...lebo ak jej povies menej tak ta nebude ysetrovat, ze to je este malo...ale ako vidis nam sa to oplatilo, lebo sa nieco crta, ze preco sme este neotehotneli....

maminka142
17. sep 2011

@ivanka12 určite začni merať a budeš vedieť na čom si 😉

tweetyna
17. sep 2011

@backorka dakujem po vysadeni antiky sa snazime asi pol roka a zatial to nejde ale teraz mam ist na kontrolu tak uvidim lebo ja mam aj endometriozu tak to musime sledovat ci nemam nejake cysty tak uvidime co mi doktor povie

backorka
17. sep 2011

@tweetyna a sledujes si nejak ovulaciu, ci sa triafate spravne? 😉
@b.bardyova asi ju neoklamem, ked si kukne do karty ze som HA vysadila v aprili 😀
V maji mi pozerala na utz vajko pred ovulou a bolo to v poriadku... ake dalsie vysetrenia sa robia?
Teraz ma moja kamoska male babenko, tak je ta moja tuzba po vlastnom este silnejsia, ach jaj....

@saranata tak ako,uz vegetite? to mas dobre ze tvoj muz nie je doma, ja som nutena pozerat Iron man 😀 😀 😀

b.bardyova
17. sep 2011

@backorka no idu mi robit hormony a este nejake..ale to napisem az ked tam pojdem a uvidim co bude 😀 a u mna je to tak napodobne okolo mna sa rodia babatka asi vsetkym len mne zatial nie ☹

backorka
17. sep 2011

@b.bardyova no ja mam take kamosky dve, tuzili po babatku a aj ho maju, my sme sa rozhodli neskor, tak teraz cakame 😀 ja hlavne nechapem preco sa mi predlzil cyklus z 28-29 dni na 33-34 😒 ale teplotu idem merat teraz len druhy cyklus, takze budem snad mudrejsia 😉

saranata
17. sep 2011

@backorka juuj vegetím , spravila som poriadky , naliala si vínko a už som tu, 🙂 🙂 🙂
fotky sa načítavaju 😀

saranata
17. sep 2011

@backorka a je to tam 😀 😀 inak pekná profilovka,a iron man zase treba aj oddychovat a to je taký film že uplne vypneš 😀 😀 😀 😀
ja pozerám Turista s Johnnym Deppom 🙂
pohár dobreho vína a Johnny nič nepokazí 🙂

backorka
17. sep 2011

@saranata to vinko mame spolocne 😉 Turistu som uz videla, fajny film... ja uz idem vypnut do postele, cez tyzden toho moc nenaspim, tak cez vikend musim dohanat 😀
Ked budem tehu, tak sa tiez poobzeram po nejakom dobrom fotaku, teraz mame taky stary, ze aj nase mobily maju vacsie rozlisenie, takze sme ho do bcn ani nebrali... sice tie fotky aj tak vyzeraju, ale nevadiii 😀

saranata
17. sep 2011

@backorka ja už ten film pozerám asi tretí krát 😀 😀 😀 Johnny je moja srdcovka 🙂
určite ked budu detičky treba dobrý foták a kameru, tiež sme vymenili teraz pri malej 🙂 hlavne na tu moju mániu fotenia
ja zachvílu tiež odkvacnem . a tiež toho moc nenaspím a či je víkend alebo prac.týžden, ked nám tie zubky idu 😀 😀 😀 peknu nedelu prajem

backorka
17. sep 2011

@saranata aj tebe krasnu nedelu a najma nech nam mrcha rychlo skonci a sup sup nech je tu ovula, hlavne skor ako posledny cyklus! 😉 dobruuuu

maminka142
18. sep 2011

@saranata
@backorka dievčata, tak ja som dnes nejako klesla 😅 http://www.fertilityfriend.com/home/3722f4 A ani trošičku sa necítim tehotno 😒 Ja sa len upokojujem, že snaď do vianoc to stihnem 😉 Inak
@backorka si strašne zlata na tej profilovej fotke 🙂 Tak ja sa začínam na sebe makať, aby som schudla a budem sa cítiť lepšie duchom i telom 😉 Krásnu nedelu 😉

saranata
18. sep 2011

@maminka142 takýto pokles nič neznamená , jednak si 7DPO a stále si nad líniou, tehotno sa ešte vobec citit nemusíš, kým sa vajko nezahniezdi tak to ani nie je možne 🙂 trpezlivost 😀 😀

backorka
18. sep 2011

@maminka142 Ahojky, dakujem za kompliment 🙂 pokles je v pohode, kym si nad liniou tak ti to moze skakat ako chce, uvidis co dalsie dni prinesu... pokles byva aj pri uhniezdovani 😉 kedy si skusis urobit tehu test? podla mna v druhej polke tyzdna by si mohla 😀 aj tebe krasnu nedelu 😉
@saranata co mate dnes v plane, varis obed? ja sa zase flakam, asi by som mala ist s niecim pomoct 😀 zajtra sa uz znova pustim do merania, aj ty?

saranata
18. sep 2011

@backorka dovarene je, práve sa krmim, malu som dala spat takže klud, 🙂 🙂 🙂
muž je už doma, chytil rybky tak je tu smradu 😀 😀 😀 ale zase mnam máme na gril 🙂
dnes ideme k svokrovcom poobede, klasika
od zajtra meriame 😀 uvidíme ktorá prvá 😀 😀 😀 ale to je jedno hlavne uspešne 😀 😀

lillina
18. sep 2011

ahojte babulky, som tu nova a rada by som sa k vam pridala. drzim vsetkym palceky 🙂

backorka
18. sep 2011

@saranata ved jasne,, dolezity je vysledok, ale tak pre srandu 😀 tak to mas super ze ti mala po oobede v pohodke spava, moj synovec s tym mal velke problemy 😀 rybam ja zatial len prichadzam na chut, ale taka dobre ochutena a ugrilovana je mnam 😉
@lillina ahoj vitaj, tak nam prezrad nieco o sebe 😉

saranata
18. sep 2011

@lillina ahoj , len sa pridaj 🙂 🙂 🙂 a vela stastia pri snažení 🙂 🙂

saranata
18. sep 2011

@backorka zatial spinká poobede v pohode, aj tri hodiny niekedy....za to som fakt vdačná 😀
ona spí aj v noci relatívne dobre, len teraz nám vkuse idu zubky stoličky takže som aj 4 x hore v noci a dojčím , ju to ukludnuje a je dobre potom , ale aj to prejde a bude uplne dobre 🙂

lillina
18. sep 2011

dakujem 🙂 my sa snazime zatial iba kratko - 2. mesiac. zacala som poctivo brat aj calibrum babyplan. neviem ci s nim mate niektora skusenosti? ja mam z toho aspon dobry pocit 🙂

backorka
18. sep 2011

@lillina vsetko kde je kys. listova je prospesne, my sme tu najviac za femibion... a cyklus mavas pravidelny, vies kedy ovulujes?
@saranata tak to mas super s tym poobednym spankom, stihnes si aj vselico porobit... ked aj zubky prejdu tak to bude idealne... ja strasne rada spim a moc si neviem predstavit ako si zvyknem na permanentny nedostatok spanku, ale verim, ze s prichodom mimina to pojde proste automaticky a moje priority sa otocia o 180 supnov a ja ani nepomyslim na to, ze sa mi nechce v noci vstavat 😀