icon

V roku 2012 budem maminkou

dadkak
17. jún 2011

ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉

darinkazv
17. sep 2011

@maminka142 no, ja ako som písala, tak ja ju budem používať od začiatku. nevidím dôvod, že by jej bola na nič. 😉

maminka142
17. sep 2011

@leann245 Ďakujem, ved ja som to mala minule mesiace všeliake, to len teraz prvy krat su take, ake su 😀 Vždy predtým som mala veľhory 😅 A meriavaš presne na čas? Lebo ja som predtym meriavala vždy ked som sa zobudila a to bolo aj pol hoďky hore, dole 😕 Teraz si davam budík a meriam na minutku na čas 😉

maminka142
17. sep 2011

@darinkazv Ja som tym len chcela povedať to, že aby si ju teraz nekupovala a ak ju nahodou nebude používať, aby jej neležala zbytočne potom niekde v skrini 😅 Že nech si ju kupi, ak ju bude naozaj potrebovať 🙂 Ja som ju napríklad nepotrebovala vôbec, ale raz som ju vyskušala 😉

darinkazv
17. sep 2011

@maminka142 no len potom, keď bude potrebovať, tak bude letieť, ako som ja letela. a s odsávačkou si môže uľahčiť kojenie. ako som ja písala. to mi radilo aj veľa žien, že to tak robili. a nakoniec mi to odobrila teraz aj laktačná. tak si nemyslím, že keď ju kúpi teraz, tak jej zapadne prachom 😉

maminka142
17. sep 2011

@darinkazv no ved každy je iny, lebo nie každy ju potrebuje 😉

lenka112
17. sep 2011

@darinkazv Ahoj, ako ide tehuľkovanie ?

darinkazv
17. sep 2011

@lenka112 zatiaľ fayn. v stredu idem na kontrolu, tak dúfam, že bude všetko ok. už ma ani brucho nebolí. len sem tam ma niečo pichne tak vyššie, už pri pupku. a už mi ani nie je 24hod vkuse zle 😉 ale spala by som stáááále 😝 a ty ako moja? už je lepšie? kedy sa budete môcť snažilkovať?

darinkazv
17. sep 2011

@maminka142 tak ale keby ju aj nepotrebovala, tak ako nepoužitú ju pekne predá 😉 a u nás sa dá aj v lekárni vrátiť, keď je nerozbalená a má doklad od nej 😉

lenka112
17. sep 2011

@darinkazv Tak to som rada, ze ide vsetko dobre. My chceme snažilkovať opäť po prvom cykle. Len dufam, ze to dobre dopadne.

darinkazv
17. sep 2011

@lenka112 neboj. dobre bude. ja som dcérku mala po potrate. tiež som sa hrozne bála. ale akonáhle som preklenula 12tt, tak obavy zmizli a užívala som si to naplno 😉

ivanka12
17. sep 2011

@maminka142 ahoj, BT som si este nemerala, zatial skusame ci sa podari aj bez toho, ale ak to nepojde tak urcite zacnem 🙂

backorka
17. sep 2011

Ahojte babule, tak ja vikendujem u svokrovcov, celkom pohodicka...
@leann245 teda ten tvoj graf je vazne sisi, som zvedava co sa z toho vykluje 😀
@maminka142 tak ty ides kraaaasne, len tak dalej, aj tebe krasny vikendik 😉
@darinkazv a kedy nam ukazes rastuce brusko? nech nam trosku so @saranata vylepsis naladu pocas mrchovania 😀

maminka142
17. sep 2011

@ivanka12 tak meraj, čím skôr tym lepšie 😉

lenka112
17. sep 2011

@darinkazv Aj ja dufam, ze zvladneme bez obav a v pohode. Strašne chceme dieťatko a veríme, že sa to podarí.

saranata
17. sep 2011

@lenka112 jasne že sa podarí, netreba pochybovat 🙂 🙂 🙂 hlavu hore 😉

b.bardyova
17. sep 2011

ahojte, dlho som tu nebola....vela pracicky...teraz dovaram obedik , behali sme s mm po obchodoch a zhanali skrinku do kupelne....nasli sme 😀 pekny dnik vam zelam

backorka
17. sep 2011

@b.bardyova Ahoj, zariadujete si nove hniezdocko, ze aj minule ste si nejake kusy nabytku kupovali 😉 no a teplotku nemerias? ze by som sa kukla ako sa ti po ovulke dari... kedy budes testovat?
@lenka112 vsetkym sa nam to podari, len to chce cas 😉

ivanka12
17. sep 2011

tak u mna vcera bolesti v podbrusku, dnes tiez ale uz miernejsie, a od rana vytok...ja neviem...myslite ze ovulka prebieha az teraz? dnes som 20.DC

maminka142
17. sep 2011

@ivanka12 jeej, aj ja mam dnes 20 DC 😀 A bolesti v podbrušku som mala aj ja a viac na lavej strane 😕 Ale už mi to takmer prešlo 😉 Ak maš nepravidelny cyklus, tak ovulku môžeš mať aj takto neskôr... Ak by si si merala teplotu, tak by si to vedela presne, či si ešte pred ovulkou, alebo už po ovulke 😉 A aky maš vytok? Nejaky silny?

ivanka12
17. sep 2011

@maminka142 ten cyklus som mavala nepravidelny, ale kvoli stitnej zlaze...minuly mesiac to uz bolo presne...ale asi to bude ozaj ta ovulka, tak pre istotu to treba poistit 😉 no mam pocit ze asi zacnem merat lebo uz som z toho jelen 🙂

b.bardyova
17. sep 2011

@backorka ahoj teplotku nemeriam, kedze chodim k dokimu a on mi povie, ze co a kedy,,,teraz cakame na mrchu, takze tento mesiac nebudeme v ocakavani...doki mi chce vziat krv a nejaky vyter,,,tak sa uvidi za 2-3 mesiaciky a mozno sa zaclenim medzi tehulky 😀

darinkazv
17. sep 2011

@backorka tak na želanie 🙂 pripájem dve fotky, aby bolo ako porovnať 😉

backorka
17. sep 2011

@darinkazv Supeeeerrrrr.... a len v nohavickach sa nebudes fotit? tak to lepsie ukaze 😝
@b.bardyova jaaaaj a preco az potom? ja som myslela ze aj tento mesiac ste sa snazili....

darinkazv
17. sep 2011

@backorka zatiaľ nie ☹ mám momentálne zhoršenú psoriázu, tak to nechcem fotiť 😒

b.bardyova
17. sep 2011

@backorka no snazili 🙂 ale doktorovi sa nezdali spermijky ci hlien a tak musime este nejake vysertenia podstupit.. 😠

backorka
17. sep 2011

@darinkazv jaaaj, no nevadi, tak sa fot aspon v rovnakom obtiahnutom tricku, potom mozme lahsie vidiet ako krasne rastiete 😉
@b.bardyova a tvoj mm bol na spermiograme? u tvojho doktora?

lenka112
17. sep 2011

@saranata
@backorka Máte pravdu kočky, hlavu hore 🙂 Držím vám palce.

b.bardyova
17. sep 2011

@backorka nie nie moj mm bol v gin fin...ale bola som tam aj ja len som nebola spokojna...

saranata
17. sep 2011

@backorka ahoj ako ste sobotkovali? my sme boli v Kostolnej na tie tigre pozriet s detmi a poviem ti užasne, sa vybláznili s tými malinkými tigričatkami..som si dobre oddýchla, potom večer hodím fotky, krásne to tam je, a tie zvieratá su nádherne aj ked nahánaju strach 😀 😀 😀

backorka
17. sep 2011

@b.bardyova lebo uvazujem ze o mesiac dva poslem aj toho mojho na vysetrenie ak sa dovtedy nezadari...