icon

V roku 2016 sa nám to podarí

jaruskatt
13. jan 2016

Pre všetky snažilky, ktoré sa tešia, že rok 2016 bude tým pravým 😉
Ako som si práve všimla, tému som vytvorila cez mamin nick 😀 Nevadííí, neľakajte sa, nemám 50r. 😉
Mám iba 29! 😀 V r.2016 plánujeme "zarobiť" naše 2.mimčo. Doma nám už behá 2,5 ročný nezbedník a už zase začínam závidieť tehuľkám a mamičkám s čerstvými voňavými batôžkami.
Kto sa pridá? 😉

ninkababika
2. feb 2016

Ja som to myslela tak ,ze v okoli som v tom sama. Kamaradky mi posielaju foto z ultrazvuju
a ja im z negativneho testu 🙂 Prave preto som sa sem pridala, zebo viem ze takich ako som ja je vela 🙂
Ale v konecnom dosledku mam rada fotkz pozitivnich testou motivuje ma to 🙂 Citim , ze ked sa to podarilo inim musi sa aj mne 🙂

2511lucinka
2. feb 2016

Co to znamená ze ta slabsia ciarka to znamená že je to tam lebo ja som mala vela krat take čiarky a nic ticho zavidim kedze mi sa snazime uz rok a pred tromi mesiacmi sa to podarilo no mimo maternice takze to muselo ist prec 🙂

nikuska888
3. feb 2016

Aj ja sa pridavam.mi sa snazime od decembra o este vzdy nic,poctivo cakan ma ovu o nejak sa nedari.

zaba9
3. feb 2016

@ninkababika ja som bola na 3 den po skonceni MS u lekarky,pozerala ma a hovori,ze mam ovulaciu. sama som bola prekvapena,ze tak skoro. Ale kazde telo je ine.

jaruskatt
autor
12. feb 2016

ako sa vám darí?

ninkababika
12. feb 2016

@jaruskatt Mne dobre ked niesom tehotna tak aspon som sla ku kadernicke 😀 V pondelok ma prist mrska.

jaruskatt
autor
12. feb 2016

@ninkababika aj ja očakávam dnes či zajtra :-/ ale tiež si spravím radosť. dnes idem na nechty 😀

mizuzka
12. feb 2016

@jaruskatt no ja som dnes bola u dr na sone prvýkrát,meškám 12 dní, na teste riadne koľajnice... a na sone zatiaľ len gestačný vačok v kt. ešte nič nie je ☹ o 2 týždne idem na kontrolu tak uvidíme, dfm že to bude v poriadku.

ninkababika
12. feb 2016

@mizuzka Mozno malnlen nejake vadne sono... ved kebz tam nic nebolo s coho by sa vilucoval ten hormon ked mas na teste kolajnice?

jaruskatt
autor
13. feb 2016

@mizuzka verím, že o 2 týždne bude už vidieť aj mimi 😉

mizuzka
13. feb 2016

@ninkababika @jaruskatt on ma sono v poriadku. A hcg sa z toho vacku vylucuje. Dufam ze o dva tyzdne tam bude vsetko ok a bude dr vidiet aj plod a aj tlcuce srdiecko

ninkababika
15. feb 2016

Ahojte ako sa mate? Nejake meskania? Priznaky? Dobre spravy?
@mizuzka Mysli nato ze to bude dobre... Mas totizto len 2 moznosti mysliet nato ,ze to bude zle alebo nato ,ze to bude dobre... lepsia bude ta prva moznost 🙂

zu12
15. feb 2016

Ahojte, aj ja sa pridavam 🙂 snazime sa od novembra

mizuzka
15. feb 2016

@ninkababika ahoj, zatiaľ sa to dá len to ide pomaly do toho termínu ďalšieho sona. unavená som ako kôň stále a nejak mi nechutí jesť. verím tomu, že to bude dobré. len to trváááááá. Ty sa pochváľ, ako sa máš? Čo máš nové?

ninkababika
15. feb 2016

@mizuzka dakujem za opytanie , mam sa vyborne, stahujeme sa na slovensko ( z UK).
Takze sa velmi tesim. Tento mesiac som dufala ze mi to pride na cas,ze sa znova dostanem na ciklus
28 dni. Ale dnes je 29. den a stale nic... tehotna niesom lebo vet testujem stale a testy su negativne.
A hlavne sme to skoro vobec nerobili tento mesiac. Uvidim ktori den to pride ale velmi by som sa chcela dostat do pravidelneho ciklu...

mizuzka
15. feb 2016

@ninkababika mne na to pomohla ta alchemilka, lenze mi skratila cyklus na 26 dni. to mi dost vadilo, ale tak boli len dva treti uz vlastne trva od 3.1. az do dnesneho dna 🙂 ale pomohlo to no 🙂 ako dlho ste byvali v UK? a kde tam presnejsie?

ninkababika
15. feb 2016

@mizuzka Sme tu skoro 10 rokov. A sme medzi Irskom a anglickom... Ja alchemilku pijem ale jen do ovu.
Kedze neviem kedz ju presne mam tak do stredu ciklu. Kedysi som ju pila stale asi aj preto som mala pravidelmu mens. No uvidime... Ja si osobne myslim ze uz som bola tehotna len sa to vomne neudrzi.
Sice som pozitivny test nikdy nemala, ale mavala som pravidelny ciklus, len odkedy sa snazime chodi ako chce. Min. mesiac mi to prislo na 33 den a predtym na 29. takze si chodi ako chce.

mizuzka
15. feb 2016

@ninkababika zažila som podobné cykly... telo si so mnou robilo čo sa mu zachcelo. tiež som z 33 dní skočila na 26 a potom ešte na 25. nevedela som si vyrátať ani ovu ani nič a ani som nevedela kedy MS najbližšie čakať. cítila som sa akoby to bolo ako za trest :D tak som si kúpila tie ovulačné testy a skúsila to s nimi. a asi to teda pomohlo, už len dúfať že to bude všetko v poriadku. a do 29.2. je ešte veeeľmi ďaleko aj keď sa to nezdá, no keď na niečo človek veľmi čaká a je zvedavý tak to ide ako v lete na saniach :D

ninkababika
15. feb 2016

@mizuzka Ja som skusila tento mesiac ovu testy, len tak na skusku aby som vedela kedy asi ovulujem.
Zacala som testovat hned po mens. prvy test mal ciatku ale nie silnejsiu ako kontrolnu.
A dalsie ostatne boli take iste nevidela som v nich rozdiel. tak neviem kde som robila chybu. dodrziavala som vsetko ako som mala. po tejto mens. idem meriat bazalnu teplotu. Uz sa neviem dockat.
Samotne meranie ma odpudzuje ale tesim sa na tie grafi a nato ze budem z casti poznat svoje telo.

matka90
15. feb 2016

Ahojte pridavam sa k vam, s priatelom sa snazime uz 2 roky a zatial nic. Ale som po laparoskopii a drillingu tak dufajme sa podari 🙂

mizuzka
16. feb 2016

@ninkababika ja som tiež merala teraz posledného asi pol roka. nepomohlo to, aj tá ovu bola inokedy ako mi signalizovala teplota. dokonca Dr si myslí že sa mi ešte viac tá ovu posunula, tak som zvedavá čo mi zasa povie keď k nemu pojdem o dva tyzdne.... ale tesim sa s tebou, ze si sa pustila do spoznávania vlastného tela, je to fajn skúsenosť 🙂

katka2885
18. feb 2016

ahojte baby, chcela by som radu... ak mám cyklus väčšinou 28 dňový, ale stane sa aj, že má 26 alebo 29 dní, je to nepravidelný cyklus? pýtam sa preto, lebo Dr. sa ma kvôli folikulometrii pýtala na jeho dlžku, či je pravidelný 28 dňový a ja som si až teraz uvedomila, že som jej vlastne povedala áno.... tak teraz neviem.... vďaka

jaruskatt
autor
18. feb 2016

@katka2885 áno,to máš pravidelný. Nepravidelny napr.1 cyklus 26dní, 2. 40dni... 😉

jaruskatt
autor
18. feb 2016

No, včera večer prišla mrska. Nechala na seba 5 dní čakať. 😱 uz som chcela robiť test 😁

ninkababika
18. feb 2016

@jaruskatt Mevadi, mas pekne nechty nie? Mysli nane 😀 Mne sa zacala v utorok a zase to nejake divoke myslim ze to konci, uz som mala 2 mesiace dozadu 3 dnovu, nechapem preco sa to vsetko takto pomotalo. Moze byt ze aj spermie taketo veci menia? Dokedy sme si davali pozor slo vsetko ako hodinky 😀

jaruskatt
autor
19. feb 2016

@ninkababika skôr si myslím, že je to psychika a s ňou súvisí aj vylučovanie hormónov a následne vplyv na menzes :-/

mizuzka
23. feb 2016

@ninkababika @jaruskatt tak kočeny ako sa máte? čo máte nové?

ninkababika
23. feb 2016

@mizuzka Ahoj 🙂 Ja dobre velmi dobre. V nedelu mi skoncila mrska a hned som sa nechala pomilovat 🙂
A ako ty? Uz myslis len nato ze to bude dobre? Kedy presne je takontrola? Drzim moc palceky 😲

jaruskatt
autor
24. feb 2016

(mahulenka) Mne skončila včera 😀 Ale do leta vydržíííme 😉

mizuzka
24. feb 2016

@ninkababika @jaruskatt
vy ste tak skoro na rovnako 🙂 no kontrola bude v Pondelok tak sa už nevieme dočkať čo nám dr oznámi. Veľmi som zvedavá a dúfam že to bude všetko ok... aj sa teším aj sa bojím zároveň....
ninkababika a ďakujem za podporu 🙂
jaruskatt prečo až do leta?