icon

V roku 2016 sa nám to podarí

jaruskatt
13. jan 2016

Pre všetky snažilky, ktoré sa tešia, že rok 2016 bude tým pravým 😉
Ako som si práve všimla, tému som vytvorila cez mamin nick 😀 Nevadííí, neľakajte sa, nemám 50r. 😉
Mám iba 29! 😀 V r.2016 plánujeme "zarobiť" naše 2.mimčo. Doma nám už behá 2,5 ročný nezbedník a už zase začínam závidieť tehuľkám a mamičkám s čerstvými voňavými batôžkami.
Kto sa pridá? 😉

Strana
z4
jaruskatt
autor
24. feb 2016

@mizuzka aj si si robila test od vtedy?

stanusa89
24. feb 2016
Používateľ stanusa89 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od stanusa89.

my zaciname rozmyslat nad druhym, len neviem ci to nebude este skoro, ale muz by uz chcel

jaruskatt
autor
24. feb 2016

@stanusa89 ahoj a vitaj 🙂 Podľa mňa záleží hlavne nakoľko je a bude vaše 1.dieťatko samostatné. My sme 2.bejby odložili až keď bude mať starší 3 roky, lebo napr.nechce chodiť pešo, stále iba na ruky alebo kočíkom a to by som s bruškom alebo s bábätkom asi nezvládala. Takže od leta, kedy bude mať 3 roky ideme na snažilkovanie 🙂 (mahulenka)

ninkababika
24. feb 2016

@jaruskatt Tak mozeme v marci ocakavat spolocne 🙂 Ale ak ti mozem z vlastnej skusenosti povedat tak budes prva kto otehotnie 🙂 Akosi v tomto ludom prinasam stastie 🙂

jaruskatt
autor
24. feb 2016

@ninkababika plánujeme snazilkovat až od augusta 😊 ale ak sa pritrafí skôr,nevadíii 😉 (mahulenka)

stanusa89
25. feb 2016
Používateľ stanusa89 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od stanusa89.

@jaruskatt dakujem 🙂 no uvidime.

mizuzka
25. feb 2016

@jaruskatt robila som si, boli na nom krasne tmave kolajnice. ale tak hcg sa tvori kedze je tam ten gestacny vak. uz len dufam ze je aj babo v nom a hlavne ze je v poriadku. tak uvidime pondelok

xenia2
25. feb 2016
Používateľ xenia2 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od xenia2.

drzim palce aby bolo v poriadku

mizuzka
26. feb 2016

@xenia2 Ďakujem 🙂

mizuzka
29. feb 2016

@jaruskatt Ahoj, tak dnes som bola u Dr. A chvalabohu je vsetko ok, babo ma 1,8 cm 🙂 konecne som sa ukludnila

ninkababika
1. mar 2016

@mizuzka 🙂 Super moc sa tesiiim... Same dobre spravy 🙂

peta_25
1. mar 2016

Ahojte kočky, ja čoskoro končím VŠ a počas tohto leta, kt. ako dúfam bude krásne nielen kvôli počasiu, ale tiež sa nám snáď podarí naše prvé miminko :D

ninkababika
2. mar 2016

@mizuzka takze vcera som mala celi den krce a tahavy hlien tak som si spravila ovu. test. A mala som riadne kolajnice tak sme nato hned sli. Ale ktori den ciklu som netusim, chcela som aspon jeden mesiac pustit z hlavy kedy to mam dostat. Lebo potom som ako na ihlach. Mam aplikaciu a tam to mam ale neotvaram ju 😀 Dala som si vyzvu naucit sa tento mesiac snuru (blaznive ja viem) ale nic ine ma nenapadlo 😀 tak s sustredim len nato. A to meranie BT skoncilo fiaskom, je mi to neprijemne a nechcem to uz ani skusat. A hlavne vstavat v tu istu hodinu a kazde rano zapisovat. To nie... asi by som misela byt sufala uplne. Obdivujem tie co to zvladaju ❤️

mizuzka
2. mar 2016

@ninkababika Ja som tiež prestala riešiť ten posledný mesiac všetko, akurát tie ovu testy som mala a brala som ich formou zábavy. Netušila som koľko dní zas bude mať môj bláznivý cyklus a už mi to bolo jedno. Na nič som nejak extra nemyslela, žila som normálny život bez stresu že či som či nie som...
Boli sme sa sánkovať a po sánkovačke sme šli papať do reštiky a tam si môj drobec dal haruľu... a vtedy sa to začalo, tak mi zavoňala, že ma nevedela prejsť chuť na ňu a tralo to ešte asi týždeň a pol po sánkovačke... kým som si ju nedala... takže tiež som mala iné veci na mysli a neriešila som ktorý deň cyklu som, kedy dostanem, či dostanem... robila som všetko čo som chcela, s mužom sme si užívali síce dosť často ale v podstate s chuťou a nie nasilu že musíme. a tak sa nám to drobátko podarilo 🙂
k tomu meraniu, nikdy som si nedávala budík aby som merala v tej istej hodine a podobne... vstavala som do roboty, odmerala som ked som mohla a ked nie nic sa nedialo. a vlastne tym ze mi to nic nepomohlo, bo kazdy cyklus je iny tak som sa vykaslala tiez na to...

hateria
2. mar 2016

ahojte 🙂 baby pridavam sa k vam , snazime sa uz 2a pol roka, mame za sebou 1.neuspesne IUI a buduci tyzden nas caka druhe, dufajme, ze uz uspesne 🙂

minniepha
4. mar 2016

Ahoj baby, pridávam sa, v lete máme svadbu a dúfam, že sa nám do konca roka podarí vyrobiť babatko 🙂) Mám 28 rokov, budúci manžel skoro 32, tak aj máme načase 🙂 Doktorka mi odporučila od apríla brať Femibion 800, máte s tým niekto skúsenosť ?

Dokonca mi dala letáčik o domácom spermiograme, vyzerá to jak tehotenský test pre chlapa 😀 ale neviem nakoľko tomu mám veriť.

minniepha
4. mar 2016

@peta_25 Ahoj, my tiež chceme začať v lete, možeme si navzájom držať palce 😀

jaruskatt
autor
4. mar 2016

@minniepha aj my od leta 😀 (mahulenka)

minniepha
4. mar 2016

@jaruskatt super už sme tri, ešte niekto sa pridá ? 🙂

jaruskatt
autor
5. mar 2016

@mizuzka supeeeeer! 😀 gratulujeeem

zsoja
5. mar 2016

ja este zatial nie :(

mizuzka
5. mar 2016

@jaruskatt Ďakujem, veľmi sa tešíme 🙂

minniepha
7. mar 2016

Baby a ako zvladate to cakanie? Ja by som najradsej zacala hned teraz, ale priatel ze naozaj az po svadbe 🙂 s cim ja samozrejme suhlasim, ale lahsie sa hovori nez kona 🙂

katarinka273
7. mar 2016

@minniepha aj my by sme chceli začať od leta 🙂 takže sme 4 😉

vlastulina1
7. mar 2016
Používateľ vlastulina1 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od vlastulina1.

Baby snazte sa veru 😉

dkethe
10. mar 2016

Caute baby!! Pridavam sa. Robenie deti je uuzasne a musím sa priznať, že som neskutočne nadrana s večným rumencom v tvári. A ked zbadam muža tak sa mi docista podlamuju kolená :D

baby24
13. mar 2016

Ahojt e baby tak aj ja sa pridavam s manzelom sa snazime uz 4 roky o babatko a stale nic napchavali ma clostylbegytom a pichali pregnylkou mam pco syndrom son uz fakt zufala dakujem za vsetky rady 🙂

jaruskatt
autor
14. mar 2016

@baby24 ahoj. 🙂 Vitaj 😉 No jedne že tento rok sa to podaríííí! Ani neváhaj.
Zo skúseností vieme, že najlepšie je "vypustiť" to z hlavy, ale reálne to asi nejde... Doprajte si oddych, nejaký welness, dovolenku a len si užívajte. Vtedy to väčšine vyjde 🙂

tained
20. júl 2016

No tak u nas tie dve ciarky z januara skoncili kyretom :( momentalne to skusame dalej, zatial nic, sme na cakacke 🙂 drzim palce tiez vam vsetkym ostatnym baby!

jaruskatt
autor
20. júl 2016

@tained to mi je ľúto... verím, že sa podarí znova 😉

Strana
z4