V roku 2016 sa nám to podarí
Pre všetky snažilky, ktoré sa tešia, že rok 2016 bude tým pravým 😉
Ako som si práve všimla, tému som vytvorila cez mamin nick 😀 Nevadííí, neľakajte sa, nemám 50r. 😉
Mám iba 29! 😀 V r.2016 plánujeme "zarobiť" naše 2.mimčo. Doma nám už behá 2,5 ročný nezbedník a už zase začínam závidieť tehuľkám a mamičkám s čerstvými voňavými batôžkami.
Kto sa pridá? 😉
my zaciname rozmyslat nad druhym, len neviem ci to nebude este skoro, ale muz by uz chcel
@stanusa89 ahoj a vitaj 🙂 Podľa mňa záleží hlavne nakoľko je a bude vaše 1.dieťatko samostatné. My sme 2.bejby odložili až keď bude mať starší 3 roky, lebo napr.nechce chodiť pešo, stále iba na ruky alebo kočíkom a to by som s bruškom alebo s bábätkom asi nezvládala. Takže od leta, kedy bude mať 3 roky ideme na snažilkovanie 🙂 (mahulenka)
@jaruskatt Tak mozeme v marci ocakavat spolocne 🙂 Ale ak ti mozem z vlastnej skusenosti povedat tak budes prva kto otehotnie 🙂 Akosi v tomto ludom prinasam stastie 🙂
@ninkababika plánujeme snazilkovat až od augusta 😊 ale ak sa pritrafí skôr,nevadíii 😉 (mahulenka)
@jaruskatt dakujem 🙂 no uvidime.
drzim palce aby bolo v poriadku
@mizuzka 🙂 Super moc sa tesiiim... Same dobre spravy 🙂
Ahojte kočky, ja čoskoro končím VŠ a počas tohto leta, kt. ako dúfam bude krásne nielen kvôli počasiu, ale tiež sa nám snáď podarí naše prvé miminko :D
@mizuzka takze vcera som mala celi den krce a tahavy hlien tak som si spravila ovu. test. A mala som riadne kolajnice tak sme nato hned sli. Ale ktori den ciklu som netusim, chcela som aspon jeden mesiac pustit z hlavy kedy to mam dostat. Lebo potom som ako na ihlach. Mam aplikaciu a tam to mam ale neotvaram ju 😀 Dala som si vyzvu naucit sa tento mesiac snuru (blaznive ja viem) ale nic ine ma nenapadlo 😀 tak s sustredim len nato. A to meranie BT skoncilo fiaskom, je mi to neprijemne a nechcem to uz ani skusat. A hlavne vstavat v tu istu hodinu a kazde rano zapisovat. To nie... asi by som misela byt sufala uplne. Obdivujem tie co to zvladaju ❤️
@ninkababika Ja som tiež prestala riešiť ten posledný mesiac všetko, akurát tie ovu testy som mala a brala som ich formou zábavy. Netušila som koľko dní zas bude mať môj bláznivý cyklus a už mi to bolo jedno. Na nič som nejak extra nemyslela, žila som normálny život bez stresu že či som či nie som...
Boli sme sa sánkovať a po sánkovačke sme šli papať do reštiky a tam si môj drobec dal haruľu... a vtedy sa to začalo, tak mi zavoňala, že ma nevedela prejsť chuť na ňu a tralo to ešte asi týždeň a pol po sánkovačke... kým som si ju nedala... takže tiež som mala iné veci na mysli a neriešila som ktorý deň cyklu som, kedy dostanem, či dostanem... robila som všetko čo som chcela, s mužom sme si užívali síce dosť často ale v podstate s chuťou a nie nasilu že musíme. a tak sa nám to drobátko podarilo 🙂
k tomu meraniu, nikdy som si nedávala budík aby som merala v tej istej hodine a podobne... vstavala som do roboty, odmerala som ked som mohla a ked nie nic sa nedialo. a vlastne tym ze mi to nic nepomohlo, bo kazdy cyklus je iny tak som sa vykaslala tiez na to...
ahojte 🙂 baby pridavam sa k vam , snazime sa uz 2a pol roka, mame za sebou 1.neuspesne IUI a buduci tyzden nas caka druhe, dufajme, ze uz uspesne 🙂
Ahoj baby, pridávam sa, v lete máme svadbu a dúfam, že sa nám do konca roka podarí vyrobiť babatko 🙂) Mám 28 rokov, budúci manžel skoro 32, tak aj máme načase 🙂 Doktorka mi odporučila od apríla brať Femibion 800, máte s tým niekto skúsenosť ?
Dokonca mi dala letáčik o domácom spermiograme, vyzerá to jak tehotenský test pre chlapa 😀 ale neviem nakoľko tomu mám veriť.
ja este zatial nie :(
Baby a ako zvladate to cakanie? Ja by som najradsej zacala hned teraz, ale priatel ze naozaj az po svadbe 🙂 s cim ja samozrejme suhlasim, ale lahsie sa hovori nez kona 🙂
@minniepha aj my by sme chceli začať od leta 🙂 takže sme 4 😉
Baby snazte sa veru 😉
Caute baby!! Pridavam sa. Robenie deti je uuzasne a musím sa priznať, že som neskutočne nadrana s večným rumencom v tvári. A ked zbadam muža tak sa mi docista podlamuju kolená :D
Ahojt e baby tak aj ja sa pridavam s manzelom sa snazime uz 4 roky o babatko a stale nic napchavali ma clostylbegytom a pichali pregnylkou mam pco syndrom son uz fakt zufala dakujem za vsetky rady 🙂
No tak u nas tie dve ciarky z januara skoncili kyretom :( momentalne to skusame dalej, zatial nic, sme na cakacke 🙂 drzim palce tiez vam vsetkym ostatnym baby!

@mizuzka aj si si robila test od vtedy?