Váš názor na piate tehotenstvo v 38. rokoch
ahoj babenky chcem sa opytat myslite si že vek 38 rokov je vela na posledne piate dietatko?velmi nad tym uvažujem otehotniet ešte raz ale tych pre a hlavne proti je vela ....rada by som počula aj vaš nazor hoci ma nepoznate .....zakaždy prispevok vopred velmi pekne dakujem Ivana
Ahojte dievcence...my sa snazime teraz o 3tie.Mala som min tyz 38.Veelmi som sa rozhodovala,ci sa dam na dalsie tehu alebo radsej nie,kvoli mojmu veku.Ale rozhodla som sa,ze ano,ze Dame sa este na jedno tehu.Zvladneme to zienky ,vsak????Drzim nam palce.
krásne
Ahoj spýtam sa: nestačia 4 deti?
- veľmi túžite po ďaľšom bábätku?
- viete finančne zabezpečť takú veľkú rodinu?
- môžeš deťom a do domácnosti zabezpečiť všetko potrebné aby hlavne deti nestrádali?
- máte životné poistky také aby v prípade nešťastia rodina nespadla na sociálne dno?
....ak si odpovedala na všetky otázky áno.....v pohode majte aj piate. Ale v dnešnej veľmi ťažkej dobe je dôležité uvedomiť si na čo mám a nemám a nemôžem mať všetko po čom mi srdce piští. Mám kamarátku, čo má 7 detí, viem ako veľmi ťažko sa im žije!!!! Prosím neber tieto moje riadky v zlom...je to môj názor na vec.
Ahojte ja som prvosnazilka od minuleho roku,mam 37 rokov
wauuu, si pozehnana, preco sa pytas? je to uzasneeeeeeeeeeeeeeeee
moja mamka mala 38, ked som sa narodila, po 14 rokoch, a myslim si, ze su velmi stastni, ze ma maju 🙂 ci uz rodicia, alebo moji surodenci 🙂 kedze som im dost vyrazne pomahala, s ich deckami 🙂 a nikto z mojich surodencov nedava nasim tolko lasky kolko ja 🙂 ziadna samochvala 🙂 tak to naozaj je :D
kazdopadne, ked to ma prist, tak to pride a budete mat aj to 5 babatko 🙂 ja som nazoru, ze dobry ludia nech maju vela deti 🙂 aby sa pocet takychto ludi na svete zvysuje 🙂 drzim prsty 🙂

@babyxl ahoj 🙂 ja mam presne ako ty 38 🙂 a tak isto planujeme od bud.mesiaca ešte jedného drobca 🙂
ja mam s prvým mužom tri deti a s druhým zatial jedno 🙂 velmi by sme chceli ešte jedno,tak tiež dufam, že to vyjde a bude všetko ok 🙂 tak držím palčeky,aby sa to aj vám podarilo 🙂