Vďaka čomu ste otehotneli?
Baby chcem si spraviť prieskum že kto vďaka čomu ste otehotneli? Tým myslím tabletky, kvapky, oleje atď. napíšte vaše skúsenosti 🙂 rada by som prečítala🙂
@andrejka1978 ahoj čítala som tvoj príspevok,ja mám podobný problém ako si mala ty....nemohla som otehotnieť,potom som potratila,zistili mi trombofilny stav-protrombin v heterozygotnej forme.......akú výsoku dávku kys.listovej si brala denne?ale ty máš asi iný trombofil.stav ako ja,že?dik za odpoved 🙂
@nikus20 možno to bude znieť smiešne ale my sme sa snažili rok o dieťa začala som cvičiť kúpila som si protein a súper prsia štíhla línia a na počudovanie aj ked mi teda prsia moc nenarastli ale upravil sa mi ciklus a pleť schudla som 5 kg a nakoniec ked už som tomu ani neverila som bola tehotná;)
aj ked sme babo chceli az trocha neskor, stale sme o nom hovorili, predstavovali, ze ho uz mame, tema dieta bola na dennom poriadku, sme si to privolali. Myslienky maju velku silu. Nie zufalo chciet, ale si predstavovat, ako keby to uz aj bolo a ono to fakt pride. To sa mi osvedcilo vela krat v zivote pri roznych situaciach. 🙂 moje telo bolo vsak bolo na 100% pripravene vdaka estrozinu a cinskej tradicnej medicine (aj ked som to nebrala za tymto ucelom, chcela som sa len tak dat nejak zdravotne do kopy, velmi to prospelo). V case ked som otehotnela som jedla tony vlasskych orechov a az potom som zistila, ze velmi pozitivne vplyvaju na plodnost. A v neposlednom rade k tomu treba aj sex 😀
Vdaka tomu, ze som sa na to prestala hystericky sustredovat. Zacala som behavat, zmenila som stravu, aby som si vyhladovo o par mesiacov pripravila telo a brala som Estrozin. Dva mesiace a bola som tehotna 🙂
hm no mne sa nedarí už dlho tento mesiac pregnýl a lieky a test dnes na 11den po pregnile negativny ☹
vdaka sexu
@denisafono presne tata odpoved ma napadla hned ako som zbadala nazov temy 😀
Možno sa smejete a že vďaka sexu ale niektoré ženy majú ah zdravotné problémy že sa im nedarí ja mám stenu v maternici preto to ide ťažšie
@babulka82 vieš ked vám.umrie dieťa a snažíte tá o druhe že konečne psychicky je to OK je to dosť twzke že stale nič a potom dúfať že už aj to vynosim a neumre znova a ktomu mesiac pred pôrodom..ja viem len potrebujeme aj my pochopenie my vieme čo treba ale ked neejjde nemôžme za to
@nikus20 1.x to bolo uplne hned, predtým 3 mesiace femibion aby bola kys. listova v dostatocnom mnozstve v tele. A urcite tomu prispelo aj to, ze sme mali velmi pozitivne uplne stastne obdobie, taky top. Necakali sme ze to vyjde. Teraz sme po kure femibionu, kys. listovej, inofolicu, vit. E, alchemilky trvalo to uz dlho a babo sa nam nezahniezdilo dobre, prisli sme oň ☹ To co si pisala ze sa to sice oplodni, no nedokaze prezit. Je to pre mna velmi velmi tazke. Zmenila som inofolic na fertil up pre nas oboch + grepovy dzus. Pohyb mam aj som mala neustale. No teraz ta nalada moc pozitivna nie je, sme boli smutni z toho co sa nam stalo. Ako to treba robit aby clovek na to nemyslel? Aby sa na to nesustredil? Lebo ako citam vsade prave to najviac pomaha - aj nam to 1.x vyslo kvôli tomu
@babulka82 @nikus20 to je pravda, zial to je to najhorsie bat sa co bude, to uz pri prvom naznaku krvacania v tehotenstve, kks to je najhorsi pocit v zivote. My sme pri 1. kvoli krvacaniu z nemocnice do nemocnice. Psychicky je to velmi narocne, Nikus musis verit! Zo mna idu skoro kazdy menzes kusky take ako guma ako po porode, to je tiez dost blbe.
@nikus20 mi sme snazili dva roky vlastne odkedy som spoznala mojho chlapa 😀 , cize to bolo take ze niekedy viac niekedy sme boli od seba daleko odcestovani, ale ale kedze od zaciatku bez ochrani a nic sa neriesilo isli sme k dokimu, a mali sme termin na umelu reprodukciu, lenzeja som zacala mat silne bolesti v podbrusku az tak velmi, ze mi indikovali laparoskopiu a potom na druhy mesiac po zakroku som bola tehu, cize u mna vdaka laparoskopii 😀
@zuzixx ahoj,ja som tiez heterozygot. mesiac som brala 1000mg raz denne. potom ked som otehotnela tak az do konca tehu som brala stale 1000mg denne plus femibion 800 tiez cely cas a hned od prveho dna ako som zistila ze som tehotna som si pichala fraxiparin az do konca tehu. lekar mi dal 4 inekcie domov,ze ak by som zistila ze som tehotna tak si mam hned pichat aby sa nieco nestalo.tak mu vdacim za vela. mala som uzasnu starostlivost az do porodu.
@nikus20 pred otehotnením som bola na zákroku - odstánili mi polyp na maternici a spravili kyret, odvtedy mi doktor predpísal kyselinu listovú (tá na predpis je asi najlepšia) a keď sme sa začali snažiť o mimi, tak ďalší mesiac som už bola tehotná 🙂 inak sa odporúča cca 3 mesiace pred plánovaným tehotenstvom ju brať 🙂 tak držím palce
@nikus20 no to je klasicka volnopredajna prirodna. to sa bezne berie,nemalo by to mat nejaky negativny ucinok aj ked sa berie dlhodobo.ale ty mas teda asi opacny problem v krvi, nie vysoku zrazanlivost ako ja ale nizku. to neviem co sa na to berie,ci mozes dlho brat tu kyselinu listovu. to neviem posudit. hematolog by ti mal povedat a dobry gynekolog vie aj to poriesit. neviem co myslis tym,ze mas stenu v maternici.ze ju mas slabu?no na slabu stenu maternice brala moja sesternica kazdy den vitamin E pol roka. velmi jej to pomohlo a potom mala este jedno dieta. ona mala problemy po potratoch s oslabenou maternicou a toto jej predpisal gynekolog.vitamin E obnovuje bunkovu strukturu.
1.krat ocistna kura - zelen.stavy,2.krat posilnenie imunity u imunologa-injekcie,3.krat kyretaz-cistenie a biorezonancia na ocistenie tela a 4.krat nahoda
Kočky, mám v chladničke gro balenia PROFERTILu, 129tbl., exp.04/2015. Výborná cena, navrhnite si ju. A mám ešte 2 balenia Utrogestanu, exp. 10/2016 a 1 balenie Estrimaxu 09/2016 a dačo málo z Duphastonu. Cez IP: Ďakujem.
pikantná otázka🙂 mám poslať foto?
@ruzovy_gunar No ale Ty si hádam nebol tehotný? Či už aj takéto je možné?
nie ja som to len mojej polovičke zariadil🙂
@ruzovy_gunar No predstav si.
Ahoj ja už mám jedno dieťa no bohužiaľ z nejakého dôvodu sa mám nedarí už niekoľko rokov(7r.) boli sme aj na vyšetrení tam po zdravotnej stranke nemáme problém.už som sa obrátila na lieky feritilup tak dúfam že to nakopne.Má stim liekom niekto dobré skúsenosti?Ďakujem
@mamina23 ahoj kuk.sem https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=825... dnes som spisala to co mi povedali na gynekologii, ak sa dlho nedari, inak ta alchemilka, caj, v prvej polovici cyklu, po tuleni ostat lezat aspon 15min, panvu podlozit aby bola vyssie, kys listova 1tbl denne. Ale kskus sa pozriet na zoznam.vsetkych vysetreni, obzvlast ten prolaktin, to nie je bezne vysetrenie 🙂

@andrejka1978 mne zistili že mam stenu v maternici a nízku zrazanlivost krvi ..kúpila som si to to je to dobre ? Dokedy mám brať ?