icon

Veľmi túžim po druhom dieťati

dbs2014
21. dec 2020

Ahojte Babulky 🙂
... strašne túžim po 2dieťatku no môj manžel to berie tak že bude bude nebude nebude 🤷‍♀️
Strašne ma to zožiera a stále mi tvrdí že tlačím na pílu má pocit že sex chcem len preto aby som otehotnela 😔 Do toho náš 6ročný krpec každý deň hovorí o tom ako by chcel súrodenca že všetci spolužiaci už súrodenca majú len on nie ...som s toho nešťastná a zúfalá
Nedarí sa nám ale ani sa nedá nazvať že nedarí kedže sex mávame niekedy 1x za týžden niekedy 3-4x do mesiaca
(Reči typu má druhú a podobne tak druhú nemá strávi s nami všetok volný čas je úžastný otec aj manžel)

simsalabim
21. dec 2020

@dbs2014 nemozem si pomoct, ale toto naozaj dovod na zufalost nie je 🤷‍♀️ Niekedy si treba uvedomit, co clovek vsetko ma a byt za to vdacny, ako vidiet stastie v tom, co nema...

tristanka
21. dec 2020

@dbs2014 treba si ten sex správne načasovať a raz sa podarí. Možno o tom mužovi až príliš rozprávaš, chlapi to majú inak, nejaká kamoška by ťa asi skôr pochopila...

hanka1505
21. dec 2020

@dbs2014 mozno staci prestat tlacit na pilu. Mna tak manzel tlacil do druheho, nedarilo sa potom som to ja prestala riesit lebo som este nechcela a otehotnela som...tretie sme neplanovali vzdy sme si vraveli ze nieee 3nikdy a raz sme to skusili lebo sme to tak citili a zostala som tehotna. Uzivaj si cas s nimi a mozno sa ani nenazdas a manzel zmeni uplne nazor a zacne sa aj on viac snazit🙂 drzim palce.

anjelicek26
21. dec 2020

Tak si kup ovulacne testy a a tie 3-4x v mesiaci ti bude stacit... jemu to hovorit nemusis, nestresuj ho tym, nechaj to proste tak ist mimo neho... A syna trochu uzemni, je sice pekne, ze si zela surodenca, nemusi to ale omielat dokola. Ten tlak robi zle celej rodine. Vzdy synovi pripomen, ze ste stastny ako to je a milujete jeho najviac na svete.

sense
21. dec 2020

Psychika robi veľa.... Skus to brat viac ako manžel a užívať si a ak to ma prísť, príde... Ú nás je to opačne ja to beriem tak ako tvoj muž, a môj pomaly od každej ms počíta dní kedy by bol ten správny čas a potom vždy o tom ze hádam sa tento krát podarilo 🙈 a popravde po zamlknutim potrate v lete ma to už ani moc nebaví...

A nie tvoj muž nemusí mať druhu, len sa mu možno do toho tak nechce kedze to môže u neho vzbudzovať pocit ze ide len o produkciu dieťaťa

diaalex
21. dec 2020

@dbs2014 u nás je to presne naopak 🙈 môj manžel chce druhé (naša malá má akurát dnes 1 rôčik) a ja ešte nie, je predsa covid a tehu si chcem užiť ako prvé 🤗 a tiež nemám milenca 😁

elenajezova
21. dec 2020

To poznám. Ja som mala prvého Ferka a potom tiež nie a nie a nie... No bolo to do zúfania. A presne o tom istom ako u teba. . Že snaha len aby sa zadarilo. A ono ten zázrak prišiel. Ja doteraz hovorím, že sa dcérka nie že podarila. Ale že je môj zázrak. Rozdiel medzi nimi je 6 a pol roka. A ešte sa mi podarilo také čosi úžasné... Ja som proste vedela aj bez testu, že som tehotná. Ja som to cítila v srdiečku. Že je ten môj pokladík už tam, kde má byť. Mne to kamarátka hovorila, že sa to stalo jej mame, keď ju čakala. Ja som jej samozrejme neverila. Ale mne sa stalo to isté. Ťažko to aj slovami opísať, tú radosť... A ešte, keď som zistila, že čakám po chlapčekovi dievčatko... Teraz už majú 20 a pol roka a 14 rokov... ❤️

miadi
21. dec 2020

Musis si to nacasovat den 2pred ovulkou. Muzovi uz o tom nerozpravaj nech ho to neodradza. A malemu vysvetli ze babatko prve mesiace velmi potrebuje mamu ze snim budes menej. Ze hrat sa budu az po pol roku aj to na tej baby urovni. Surodenec je super vec. Len mu vsetko dopredu vysvetluj. Ze to moze byt dievcatko ze clovek si nevybera pohlavie ale aj so sestrou by mal vela krasnych chvil. A hlavne klud.

thoughtfulweirdo
21. dec 2020

Ale veď o tom mužovi nerozprávaj 😁 u nás som tiež ja chcela druhé, muž viac-menej kvôli mne súhlasil, ale ani náhodou som mu nerozprávala, že akurát ovulujem a musíme mať sex 😂 ani som s ním vôbec neriešila, že už mi mešká menzes a robím si nádeje a idem si kúpiť test a podobné.... Proste sme si povedali, že ideme teda skúsiť druhé a začali sme mať sex bez ochrany, to je celé, čo sa jeho týkalo, zvyšok už bola moja sranda 😁 tiež by sa netváril bohvieako, keby o tom stále počúval.

titla
21. dec 2020

@dbs2014 Ja ta chapem, lebo aj ja velmi tuzim po druhom dietati, ale moj muz nechce vobec. Nasho syna miluje, ale vzdy chcel len jedno dieta a so sucasnym stavom je maximalne spokojny. Ja ani nemozem dufat, ze podari, kedze sa chranime.
Aj napriek tomu, ze mi denne stisne srdce, sa pozriem na svojho syna, krasneho zdraveho chlapceka, ktory moj zivot naplna stastim a spomeniem si na zeny vo svojom okoli, ktore sa nikdy nestali matkami i ked po tom tuzili. A poviem si, ze zufalstvo nie je na mieste. I keby moj muz zmenil nazor, nie je iste, ci sa mi podari otehotniet (prve bol problem), ci bude vsetko o.k., a tak dalej....
Takze moja rada je, ze ak na Teba pride chvilka zufalstva za to co nemas, mysli na to, co MAS a za co si v zivote vdacna. A sleduj si ovulaciu a bud pritulna k muzovi v spravny cas. On nemusi vediet z coho vychadza tvoja iniciativa...

metuzalem
21. dec 2020

@titla tak to mame rovnako 😥

babydesire
21. dec 2020

Spravne nacasuj,,zisti si u gyn kedy bude ovu a snaz sa aby vysiel vtedy sex...moja kamoska tak otehu druhy raz,tiez ten jej ze bud bude alebo nebude...kazdopadne,on vie,ze chces babo,neprekaza mu to,takze podvod to nieje... 🙂 inak, 6rocny chlapec,,aj keby to vyjde uz v najblizsej dobe, bude medzi nimi 7rocny rozdiel, co sa mu aj tak pacit nebude,,takze nato sa priprav,,budes mat male babatko a 7rocneho jedinacika (dovtedy) ktory nepozna co je to nebyt jediny,ze to ma aj svoje minusy

raddkka
21. dec 2020

@dbs2014 my sme tak po troch mesiacoch počali druhé. Sex sme mali raz do týždňa veľmi výnimočne 2x a zadarilo sa. Ako Váš muž povedal, netreba tlačiť na pílu. V tej dobe sa manžel rozhodol, že chce už dieťa. Mňa to, napriek tomu, že dovtedy som na neho tlačila, dosť vydesilo. Tak som si povedala, že ak sa zadarí tak fajn, ak nie budem mať čas pripraviť sa. Počítala som s tým, že sa podarí najskôr po pol roku možno roku. Dosť ma to prekvapilo, keď po troch mesiacoch meškala menštruácia :D

elementissa
22. dec 2020

Ja ti rozumiem. Ty cítiš vnútornú potrebu, ktorá je nutkava a on je v pohode tak, ako je. Iba ti chcem povedať, že držím palce, no zároveň - opatruj hlavne váš vzťah. Neuháňaj manžela rečami o dieťati. Neber ho ako opelovaca, prestaň sa tak sústreďovať na dieťa. On má pravdu. Ak má byť, bude, ak nie, nebude. Aj s jedným dieťaťom je život super. Neupinaj sa na to až tak veľmi. A určite manželovi neklam a nezavadzaj ho. Ak on je v poriadku s tým, že na dieťati sa pracuje stále, tak sa snaž nejako oživiť váš sexuálny život, nech vidí, že chceš sex nielen na splodenie dieťaťa, ale hlavne preto, že ho miluješ a vážiš si ho ako manžela. Polichot mu, aký je skvelý otec, aký je úžasný manžel, ako ho veľmi ľúbiš. Rozduchaj iskru a bude aj častejšie sex, aj si ho obaja užijete a keď nebudes stále len na dieťa myslieť, tak sa aj zadari. A synčeka nech si ešte užíva, že je jedináčik. Treba ho pripraviť na to, že naozaj všetko sa zmení po príchode nového bábätka. Všetka pozornosť pôjde z neho na na bábo. A to bude plakať. A grcat. A smrdiet. A žiadna rozumná hra sa s ním nebude dat robiť. Po pol roku ho budem moc sa stiskat, po roku ho bude vodiť za ruku a budú si stavať kocky... Ale skutočný partak to bude až o niekoľko rokov. Každý chce to, čo nemá. Ale nevidí realitu, kým ju nežije. Takže súrodenec nie je hračka, ale doživotný "spoločník" s ktorým sa bude musieť deliť, dokonca aj keď budu mat v dospelosti nie dobrý vzťah a každý pôjde inou cestou a bude mať iný svetonázor. A na manžela naozaj netlacit. Ani ty by si nebola šťastná, keby si mala pocit, že ťa využíva len na vynosenie jeho dieťaťa. Na dieťa sú dvaja, na jeho výchovu tiež. Držím palce, aby sa čoskoro podarilo a boli ste všetci šťastní 🤗🤗🤗🤗🤗🤗 bez nátlaku je život krajší. Krásne sviatky 🎄

arielqa
25. dec 2020

@dbs2014 presne tak som na tom aj ja....manžel tiež nechce druhé....aj keď sa nechranime sa nám nedarí-vraj kvôli mne, lebo podľa neho tlačím na pílu.... Tvrdí že nám je trom dobre.