icon

Vidíte niečo na teste po Ovitrelle?

5. apr 2025

Ahojte
Test po ovitrelle som mala pred 2 dnami biely,uplne cisto biely
V utorok mam od doktorky kazane testovat,ale ta neskutocna zvedavost a nadej vo mne,ani neviem preco,mozno to je divnymi pocitmi,ktore mam.
Chcem sa Vas opytat ci tam nieco vidite

Vidíte niečo na teste po Ovitrelle?Vidíte niečo na teste po Ovitrelle?Vidíte niečo na teste po Ovitrelle?Vidíte niečo na teste po Ovitrelle?Vidíte niečo na teste po Ovitrelle?
Strana
z2
zuzanockamt
5. apr 2025

@majamat Ok. Je to viditeľná druhá čiarka, no slabšia. U mňa to bolo obidva razy tehotenstvo. Za mňa pozitívny test. A nie som jediná.

obludamala
5. apr 2025

Počkať 3-4 dní a zopakovať test

majamat
5. apr 2025

@zuzanockamt ale chapes, ze to dovod takejto ciarky mohol byt iny,a le sucasne sa rizvijalo aj tehu? ved ked si vezmes 100 ziens takouto ciarkou a 80 znnich neboli tehu a bol tam nejaky dovod na to,a by sa toto ukazalo, ze rovnaky dovod mohol byt aj u tych co tehu boli?
cize na zaciatku mohol byt dovod rovnaky, nie tehu, aj ked neiktore realne tehu boli.
o tomto ma jedna presviecala, pricom mala HCG v case takehoto testu 10. mnohe zeny mali HCG v dorme do 5.

kompletne cele hcg sa nevylucuje z krvi do mocu pocas tehu.
ak zena tehu nie je, ma hcg do 5 a v moci nic. to znamena, ak najcitlivejsie testy dokazu zachytit az hodnotu 10, v krvi musi byt ovela vyssia hodnota.
mala by byt aspon nad 50.

tyzden po otehotneni sa estelen zacina tvorit, cize dovtedy je v norme - do 5 ( to je 7dni po oplodneni )
ako sa tu casto uvadza, hodnoty sa zdvojnasobuju:
9dni asi 10
11dni asi 20
13dni asi 40 - mozno az s takejto hodnoty sa vyluci dostatocne mnozstvo do mocu,a by ho dokazal test zachytit, hoci len slabo.

to ze zeny taketo slabe testy mali a boli tehu,e ste realne nedokazuje ze to tehu sposobilo. to vsetko su len dojmy, nicim nepodlozene a absolutne to nesedi s ciselnymi hodnotami v krvi,c i v moci.

zuzanockamt
5. apr 2025

@majamat Tak asi som divná, keďže u mňa na 9.DPO to test z moču zachytil. Všetko podložené BT. Na 8.DPO uhniezdenie, predtým testy biele.

majamat
5. apr 2025

@zuzanockamt anom test zachytil to, co zachyti u zien, ktore tehu nie su.

majamat
5. apr 2025

@zuzanockamt po 1 dni uhniezdenia nemas dostatocne hcg na to aby bolo testom zachytine v moci. to je nerealne.

zuzanockamt
5. apr 2025

@majamat Očividne to reálne je 🙂

majamat
5. apr 2025

@zuzanockamt ocividne je to tak ako som napisala. fakty nepustia. to je len tovj dojem.

zuzanockamt
5. apr 2025

@majamat Keď myslíš 😂😂😂 Pobavila si ma, že ako nejaká anonymka ovláda lepšie fakty o mne ako ja sama. Konské fórum opäť nesklamalo 😂

majamat
5. apr 2025

@zuzanockamt si snad mimozemstan?
ja ovladam fakty o ludksom tele, ako funguje. co evidentne nic nehovori tebe. podla tvojej teorie by museli byt vsetky tie zeny tehu, comaju takyto test.

zuzanockamt
5. apr 2025

@majamat Ja píšem o sebe, o mojej skúsenosti. U mňa to bolo takto. Svoje telo a cyklus poznám dokonale, tehotenstvo bolo dôkladne a precízne naplánované, takže aj test som robila na istotu.
Ale ako píšem - pobavila som sa tu. Ako vždy.

majamat
5. apr 2025

@zuzanockamt ale toto nie je tvoja tema, pises to ako reakcoíu, cim davas navod ako to ma autorka prispevku vnimat.

zuzanockamt
5. apr 2025

@majamat Ale ja vo verejnej diskusii môžem písať čo len chcem. Ako aj ty. To, že to nespĺňa tvoje kritériá ma vôbec netrápi. Píšem svoju skúsenosť, to ako to vezme, je jej vec.

majamat
5. apr 2025

@zuzanockamt 😀 torchu si sa pomylila, to nesplkna vseobecne kriteria, nie moje. ja somtieto kriteia nestanovila, to vedci a lekari.
a ano, tak si pis co chces, ale zbytocne davas falosnu nadej inym, vdaka comu moze nasledovat sklamanie.

Strana
z2