icon

Vitamín B6 na predĺženie lutealnej fázy

frida1990
16. jan 2023

Ahojte, mávam troška kratšiu lutealnu fázu, iba 11 dní, ideálne by mala trvať 14 dní, takže by som ju chcela o 2-3 dni predĺžiť. Materská kašička ani Gynex či iné doplnky mi lutealnu fázu nepredĺžili. Chcem teraz vyskúšať vitamín B6 vo vyšších dávkach. Ako ste B6 užívali na predĺženie LF? Koľko mg denne a ako dlho? Berie sa každý deň alebo iba od dňa ovulácie po MS? Vopred ďakujem.

Strana
z2
diaszoky
29. mar 2023

@frida1990 ja som mala cyklus 28 dnovy a ovulku aj na 18 den

sunshine_18
29. mar 2023

@gejb ahoj aký vitex máš prosím ta a odkiaľ?

sense
29. mar 2023

@rooberta mne napr vitex pomohol ale akonahle som ho na mesiac vysadila tak sa lf zas skratila

gejb
29. mar 2023

@rooberta minulý mesiac som si dávala prvy krat inositol a akurat sa mi cyklus skrátil na 22 dní a ovu nikde 🤦‍♀️ten si už dávať teda nebudem...mne ta B6ka v kombinácii s Cečkom zabrala,ale je to asi individuálne...

gejb
29. mar 2023

@sunshine_18 všetko kupujem online na pilulke,teraz mám taky ružový ...ale cítiť v ňom chuť tej rastliny, tak neviem ci by som ho uplne odporučila ...ale bola dobrá cena

rooberta
29. mar 2023

@sense a ako si ho prosím ťa užívala? Ja som brala 1 tbl denne po celý cyklus bez prestávky a ani ťuk.

@gejb u mňa podľa teploty ovulácia bola aj ovulacny test som mala pozitívny dva dni pred vzostupom teplôt. Ja ho nejak doberiem tento mesiac, veď už ho nehodim do koša, drahý jak fras 😅, ale znížim si dávku na jeden sáčok denne. Pyridoxin som dobrala celý, zatiaľ nový nekúpim, možno až keď miniem inofolic.

sense
29. mar 2023

@rooberta 1 tabletu pred jedlom od 14-15 dna cyklu. Tento mesiac beriem tiez a uz som 21 dc , minuly mesiac ked som nebrala uz na 19dc zacala spinit, ovulacny test pozitivny na 12 dc

|

Strana
z2