Vplyv veku otca na autizmus dieťaťa
Ahojte niekde som sa Dočítala že autizmus prenášajú hlavne otcovia keď už majú nad 35-40r. Tie Maminy čo máte doma takéto dieťatko máte starších partnerov ? Môj manžel ma 36 ešte by som chcela baabo ale bojím sa toho
ked toto citam ... radsej sa uz nerozmnozuj ...
@simona20201309 len či sú ženy múdre vybrať si otca pre dieťa vo veku dedkov.Z môjho okolia 2 deti po IVF rodičia pred 40 tkou.Dalsi okolo 35, jedna do 30.
@anonym_547b45 je toho oveľa viac oveľa.Lepsia diagnostika je možno pri aspergeroch, ak dieťa nerozpráva, alebo je plienkovane, alebo výbuchy zlosti je to viditeľné tak je logicky zdiagnostikovane a nie, že lepšie.
@anonym_7d5077 už by si sa mohla prebrať k životu. Je 21 storočie. 50r chlapi už dávno nie sú dedkovia. A či sú múdre? Vždy je múdrejšie vybrať si 50r muža za otca deti ako 30r babraka ktorý presedi pri PC hrách celý víkend a o deti a ženu ani nezakopne.
A dnešným mladým babam sa vôbec nečudujem ze si radšej výberu zrelých mužom pretože to či rastie z dnešných chlapov je jed a katastrofa. Nevychovani, usmrkani neschopaci
@anonym_autor toto vobec neries..vek mojho muza pri splodeni nasich deti - 36, 40 a 54 - vsetky nadane, pekne a zdrave😊

Hlavne nesmie byt uz vopred prenasac, Podla mna to uplne od veku nezavisi. Ako samozrejme to nebude lepsie tym vekom, ale treba sa pozriet do celej rodiny okolo, ze co tam mate a podla toho tiez mozete odhadnut. Samozrejme garancia tam neni ziadna. Nevieme mechanizmus vzniku autizmu.