Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@eviq uuha, no drzim palceky aby vsetko dobre dopadlo....a hlavne mysli optimisticky: 🙂...no a aby si nebola prekvapena, ze budes mat dvojicky, znamej sa stalo, ze potratila a potom boli dvojicky 🙂 tak hlavku hore, vylozit nozicky, kukat pekne obrazky.... a relaxovat 😉 a vo stvrtok budem na teba silno mysliet a posielat dobru energiu,nech nam hned napises super spravicku,ked dojdes od doktorky, ze je vsetko ok 😉
@monkri no je super sa takto vykecat a podelit s pocitmi, ja tiez nemam nejako moc s kym o tom debatit, bud su kamosky este poblaznene, ze disco,alebo otehotneli nechcene,alebo ich moje breptanie nezaujima...a drahy je viac v robote ako doma 😒 ale teny je zlatunky, povzbudzuje ma 🙂 takze v tom sa stazovat nemozem 🙂
@odrik dakujem velmi pekne, dnes je to lepsie, som stravila den s mojim synom a maminou som si zobrala dovolenku, lebo som sa necitila ist do prace, a muz je v praci.. tak som si oddychla, ale nemozem o tom hovorit ani s maminou, nechcem , aby videla , ze sa trapim a samozrejme na kazdom rohu tehotna... uz som mala skoro slzy na krajicku a co ma dostalo bolo, ze bezdomovci boli v autobusovej budke a ta zena caka babo!!! ja sa len pytam, kde je spravodlivost, ked moje babo by malo vsetko vsecicko.. ale co uz musim byt asi trpezliva, neviem nemam uz sil....
@monkri ja verim, dufam, ale boja viera v to zacina slabnut, stale viac a viac..uz tento mesiac to ozaj tak vyzeralo, aj klobasu som jedla, co ja neznasam maso... pre mna je trest ked mam jest maso a teraz sama som si upiekla klobasu v noci.-)))a vidis, nevyslo to... neviem, hadam raz...a to s prvym som ostala tehotna hned prvy mesiac, je pravda, ze som mala 19 a prvy partner mal 22....ale neviem, vsak aj starsi maju dieta.. ja mam 31 a muz 43...
@bubbble ja som to vybavla vsetko naraz, v prvaku som ostala tehotna, promovala som ,ked mal maly najprv 3 roky a potom 5🙂)a teraz ma 11 a ja si dokazem zarobit na neho aj na seba🙂) takze vzdy sa vsetko da, len treba chciet, a to som ani nemala svoj byt,ale uz mam🙂 takze netreba cakat, ked to chces, tak to treba urobit a vsetko ostatne sa da zariadit, pretoze ked sa deti odkladaju potom nemusia prist...
@alceola no keby bola spravodlivosť ale nie je aj ja to tvrdím ten čo chce dieťa a dalo by zato všetko na svete nemá a ten čo nechce má hned ,ale treba dúfať a nestrácať nádej hoci momentálne aj ja mám depku moc sa bojím o maličké či je poriadku do nedele je daleko musím vydržať ešte toľko ☹
Ahojte snazilocky moje!!!
@monkri
Zlatusik, len sa drzkaj, vela lezkaj, oddyxhuj, nerob nic tazke, moze to byt hematom. V nedelu uvidis, mysliiiiiim!
@eviq
Mrzi ma moja, ze uz ani moj roztekovy recept nezabera ☹ !!! Ale jeden den zaberal 🙂 ! Vo stvrtok budem mysliet!!! Daj vediet!
@lolitka25
Ahoj moja!!! Jasne, ze sa podari!!! Verime 🙂 !
@alceola hmm, zavidim ti. moj priatel ale este tiez studuje, obidvaja studujeme dost daleko od domova, cize by sme na to boli sami a okrem toho, pri mojej skole je trochu nerealne mat babo :( myslim ze dokonca podla studijneho poriadku nemozem ani tehotna chodit do skoly. jedina doba, kedy by bolo vhodne otehotniet, je prave teraz, kedze menim skolu (prestupujem) a este by sa dalo ostat na tej starej, kde by to skor slo aj s babom.. ale to jedine nahodne, draheho by som na to len tazko ukecala 😀
@alceola
Pokladik, uz si velka 🙂 a vies, ze spravodlivost na tomto svete nie je a nebude!!! Ked som teraz v maji potratila vytuzene a dlho ocakavane babulko, myslela som si, ze sa utrapim a uplacem ☹ ! Ale kazdy den som si hned rano povedala, ze mam strasne vela ludi okolo seba, ktori ma maju radi, ktori ma velmi potrebuju a ja ich!!! A to je to, co mi velmi pomohlo! Vela veci som prehodnotila, vela veci jednoducho neriesim a tesim sa z kazdodennych radosti a starosti 🙂 ! A robim veci, ktore ma tesia. Teraz peciem kolacik 🙂 ! Nechcem svojou psychikou ublizovat sebe a uz vobec nie mojim milovanym!!! Drzkaj sa moja, vsetko dobre!!!
@bubbble ano tak to meni situaciu, to chapem.... ale zase ked sa to podari aj ked necakane, tak to je parada podla mna, chcela som len povedat, ze keby sa to naozaj nahodou stalo, netreba zufat, vzdy sa nieco najde.. samozjme , moj muz robil ked som ostala tehotna a byvali sme asi tak 50 metrov od mojich aj muzovych rodicov, kedze sme od malicka boli susedia, takze sme to mali dobre..ale mne pomahala hlavne moja mamina aj ocino, pretoze ked nam nieco chybalo nasi pomohli, aj s malym tak isto... takze by som bola sebecka, keby som si vsetko pripisovala iba sebe to nie je pravda, ale do prace som isla ked mal maly dva roky, to som sa rozviedla a bolo treba peniazky a to som bola este na materskej a v druhaku na vyske a podarilo sa to vsetko do uspesneho konca, to len na povzbudenie, ze ozaj sa vsetko da, jasne, ak studujes medicinu, tak to nie je mozne, iba prerusenie ,ale potom su atestacie, staz a nie je to lahke pri dietati, takze v skratke, ak to pride tak hlavu hore, a ked bude treba a budes mat chut rada pomozem, aj so strazenim.-)))
@odrik dakujem velmi pekne a za Teba ma to velmi mrzi, to musi byt ozaj strasne, ale si silna, co ja obdivujem, aj ja sa snazim, ale niekedy to proste nejde, cely vikend som preplakala tam , kde ma nikto nevidel.....pretoze ma to velmi trapi, obycajne som ja tvrda osoba, nic ma neozhadze, ale v tomto smere som taky nejaky sralo🙂) neviem, vzdy som si myslela, ze len pomyslim na babo a budem ho mat, a vidim, ze to tak nejde...aky kolac pecies?? mnam dala by som si..
@lolitka25 som rada, ze nie som sama, ale je to nejake zamotane, pretoze to babo bude ukratene o velmi vela radosti zo zivota a dufam, ze sa nestane to , ze nebude mat inu moznost, ako vyrastat bez matky, neviem, kde je potom v tomto pripade boh, ako toto moze dopustit?? a to som veriaca..
@alceola
Si zlatusik!!! Vcera som od priatelky, s ktorou spolu tancujeme hip-hop dostala marhulky, tak som dnes upiekla marhulkovy kolacik, velmi jednoduchy a sikovny, ale dobrunky 🙂 !!! Uz chladne, pojdem ho nakrajat, lebo mojmu synovi vykruca nostek jeho vona 🙂 !!! Vidis, tancujem hip-hop, 38 rocna osoba 🙂 ! Moc ma to bavi a tesim sa na kazdy trening 🙂 !!! Aj takto sa snazim trosku nemysliet na nespravodlivost tohto sveta, nie som silna, moja. Len si uvedomujem kolko mam stastia, ze sme zdravi a mame sa radi!!!
@odrik ano to je pravda. kolacik je uz hadam nakrajany🙂) ja som si dala osuch , ja totiz nemam rada maso vobec!! od malicka...takze papam len same suche jedlo...ale raz za rok na vianoce si dam aj polievku... a hip hop som tancovala aj ja a mala som dokonca aj skupinu, to som mala 14🙂) aj je o tom zaznam🙂 ale ja milujem tanec, sport, ale hlavne hudbu, to jedina ma ukludni okrem rodiny.. Ja sa tiez snazim nemysliet, ale vidis, aj ked idem trochu von , tak na kazdom rohu tehotna, aj bezdomovec, a to ta potom nerozculi?? to sa neda..
@odrik zlatko ani mi nevrav,taka som bola stastna a spokojna,ako to ide pekne,ako ic vlacik a zrazu bum,preradili na posledny zniceny osobny stary vlak 😠 ...nikto nic,neozyvaju sa,ani jeden,ani druhy a uz to bude mesiac tento tyzden....keby ta aspon upozornili,ze idu dovolenkovat,abo co,clovek by chapal,preco!!!ale kazdy ticho,ako keby sme mali smrtelnu chorobu
@zabka60 no tak volam sa Dominika, snazime sa 7.mesiac,ale nevychadza, ja som to pripisovala tomu, ze chodim na(uz poslendy rok ma caka 😀 ) VS,no a dost stresujem 😀 zo skusok, mala som popritom brigadu a nahanacky,aby som aj doma stihla vselico,ale teraz momentalne mam prazdniny, som kludna 🙂 tak prve co ma napadlo, ze to bude stresom, no a dalsia vec, ze moj drahy je kamionista a momentalne robi tak, ze je kazdy druhy vikend doma na 45 hodin, takze 4dni do mesiaca ☹ , kde tu sa mi podarilo vybehnut s nim na cestu 🙂 a inak som v podstate ,hambliva,nekonfliktna,ale naladova - som totiz baran 😅 .No a akurat dnes som mala dostat mrchu a dufam, ze sa jej teda nedockam najblizsich par mesiacov 😀 ale stale ma picha v lavom vajecniku, neviem, ci to je zle ,alebo dobre znamenie, kedze ja sa zatial nestresujem, meranim bazalnej teploty a ovu testikmi.....xcem ostat v klude a nebyt sklamana, ze ked mam ovu, tak drahy je niekde na druhej strane europy 😅 . tak v skratke o mne....xi a zabudla som, ze som moc ukecana 😀

@eviq ano vtedy máš narodky super 🙂