icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

domkalaky
25. júl 2011

@zabka60 juuj hopa, zabudla som ta oznacit 😅 budem davat vacsi pozor 🙂 no tak to si ozaj mala skvely napad 😉 tak si poriadne oddychni pa a dobru nocku 🙂

zabka60
25. júl 2011

@domkalaky nevadiiiiii,nam tu nic nevadi 😀 ....ciel je zacieleny a uz ho len dosiahnut 😉 sladke sny,pokukaj sa tu a o chvilku tu uz budes ako doma 😀

odrik
25. júl 2011

@zabka60
Neboooj, ja teda natrenujem aj fararka 🙂 !!! A potom to pri kremesoch a bruskami v Ziline roztocime 🙂 !!! Aj Ty si uzi krasny vecer a oddychni si!!!

odrik
25. júl 2011

@domkalaky
Jeeejda, no mrcha hes, hes od nasej Dominiky!!! Drziiiiiim vaetky palceky a prsteky, ktore mam!!!!!! Aj ked drzim karty 🙂 !!! To by bolo, keby to vyslo 🙂 !!! Juhuhuj by sme kricali!!!

zabka60
25. júl 2011

@odrik supeer moja,tak treeenuj,ja idem snivat zatial,bo ja mam natrenovane 😀 sladke snicky pani doktorka 😀 inak uz dlho som nevidela bociana!!!zas na nas zabudli svinkyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy 😝 vsak ja im ukazem,uz im sa mi zda nepredlzime pobyt u nas,neplnia si svoju pracu!!!§§ 😀

domkalaky
25. júl 2011

@odrik si strasne zlatunka, inak by to bola skvela nahoda, ze dnes som vas oslovila a keby to vyslo 😀 iii, to by som hned posielala bacilky 😀 inak som sa aj zabudla opytat, ohlade tych kremesov, ste aj dpohodli miesto, ci to az ked bude aktualne?

odrik
25. júl 2011

@domkalaky
My sme zistili, ze vsetky lubime kremese. Nasa zabka milovana povedala, ze v Ziline maju dobre!!! Tak na kremese ideme tehulky a do Ziliny 🙂 !!! A ja verim, ze Vas tam vsetky uvidim!!! Monkri a eviq, nase babulky, uz tehulkuju, my sa pridame a hoooor sa na kremese 🙂 !!! Takze pokojne moooooozes byt dalsia krasna tehulienka!!!

odrik
25. júl 2011

@zabka60
Nooooo pockaj, len nejakeho uvidim!!! Taham ho za tie dlhocizne nohy dolu, balim do balika a posielam Ti ho s jasnym prikazom!!! Pre mna, za mna aj pod natlakom 🙂, ale tie batozky stastia nam prinesu!!!

domkalaky
25. júl 2011

@odrik no uz sa neviem dockat,aj ja zboznujem kremese,ale najsviac plnku 😀 hmmm, to bude krasne stretko 😉 a v Ziline v meste som nebola, takze to bude viac super dovodov stretnut sa naraz 😉

monkri
25. júl 2011

no už sa na tie krémeše moc teším 🙂 ale na vás baby viacej 🙂
no troška som odmlčala lebo my zase bolo zle tie moje krče nedajú pokoj no asi zajtrá behnem lekárke ale asi zbytočne lebo ona aj tak nič nedá ako vždy to necháva na prírodu to je jej odpoved na všetko že dočkáme a uvidíme čo dalej ,možná tie krče sú následok toho že my dala tie lieky aby sa my netvorilo mlieko že som není tehotná čo potom ukázalo pravý opak už sama neviem čo my je

odrik
25. júl 2011

@monkri
Aj ja tesim na kremese!!! Drzkaj sa moja, krce prejdu, mozu byt aj roztahovania sa úponov, spojov ( ligamenta) maternice s inymi organmi. Aj ja som si tym presla. Myslim na Teba a drzkam vsetky prsteky!!!

odrik
26. júl 2011

Dobre ranko vsetkym mojim pomocnickam srdieckovym 🙂 !!! Cupkam do prace!! Myslim na Vas!!! Krasny a uspesny dnik 🙂!

kyra30
26. júl 2011

Caute babenky, som tu dlhšie nebola... som bola na tom predlženom víkende u našich, fajne bolo, celkom dobre som zvládala odpovede a narážky, či ešte nie sme tehu ☹ ....ked má prísť , príde ...toto spojenie som použila minimálne 10 krát 😒 .....no tento týžden už som zvedavá ...či prídu v pétok mrchy....vari nie 😅
@odrik jak mrhcy odišli, možeš snažilkovať...super nie ? či ?
@monkri super, že ideš už na to slovensko...rúče nech ťa tu vyšetria..len sa opatruj...všetko dobre dopadne
@zabka60 nále žabka...ja mávam tiež lepšie a hošie dni...teraz jak prídu v piatok krámy....budete tu mať so mnou roboty 😀...budem určite det 😝 a nahnevaná na celý svet 😠
@eviq držkaj sa moja , myslím na teba.....vo štvrtok sme tu s tebou všetky...neboj...daj znať

kyra30
26. júl 2011

čítam že sa tu pridali aj ostatné babenky ....tak baby sme na jednej lodi 😅 ...my už 2 roky snažilkujeme, tiež máme vyšetrenia za sebou...nejaké pred sebou...možno budeme riešiť umelé...aj ked najlepšie by bolo prirozdenou cestou....ja si to predstavujem...že ked cez umelé pojdeme, že to istota...ale koľké boli a neujalo sa...koľké aj otehotneli a drobček odišiel...ked si predstavím, že ešte toto ma čaká...tak do revu 😢 ..

kyra30
26. júl 2011

baby na strane 100 som si ani nezačmárala....prídem a 104....no tak som to nestihla 😅..ale tak 200 to istí 😀 myslím byť tehu...načmárať sa načmáram ešte ....myslím..teda som 😀

lolitka25
26. júl 2011

@kyra30 ahooooooooooooooooooooooooj, konecne si si na nas spomenula 🙂 ale o akej 200 to pises? vsak 150!!!

domkalaky
26. júl 2011

@kyra30 ahojky, pokial sa rozhodnete ist na to umele oplodnenie, tak si hlavne nepripustaj, ze by sa neujali,alebo by ste o babenko prisli, stale mysli na to , ze vam to proste vyjde 😉 ale ja pevne verim, ze sa vam to podari aj prirodzenou cestou 🙂 a keby si aj mala nejake zle myslienky, tak vsetky ich tu spolocne odozenieme ;)

alceola
26. júl 2011

@odrik ja som si vcera naliala sama poharik,a cely som ho skoro vyliala, nejak mi to neslo samej... muz bol unaveny tak si isiel lahnut... a kartujete aj vy?? aj my vkuse od rana do vecera....kto vyhral??

kyra30
26. júl 2011

@lolitka25 do 150 strany by to bolo eňo ňuňu 😵 ......možné je všetko....nič iné si neželám a prajem to tu všetkým babenkám.....potom si založíme novú miestnosť...že Zaslúžilé tehule 😀

kyra30
26. júl 2011

@domkalaky no dúfajme..že sa budeme radovať onedlho....a na Vianoce budeme mať fazuľky v brušku...júj...to by bolo radosť žiť....uvidíme 😵 😵 😵

domkalaky
26. júl 2011

@kyra30 no ja pevne verim, ze vsetky budeme sediet pod stromcekom ako balenie 2v1 😀 to by boli najkrajsie Vianoce 😵 a mozeme sa potom vyhovarat na tehu, ze priberame cez svatky a nie na maskrtnost 😀

monkri
26. júl 2011

no baby je načase aby ste aj vy už napísali list Ježiškovi že aký darček chcete 😉
bože dnes my je strašne zle od rána len vraciam už nevládzem a tie výpary s kuchyne idú rovno mne do izby ked zavriem okno je tu moc teplo všetko my vadí a k tomu zase je teplo vracajú sa horúčavy bože nech som už na sk 🙂

kyra30
26. júl 2011

@monkri 5.8. je tu čo nevidieť...prejde to rýchlo..neboj....ja ked mi niečo nevonia...vždy si voniam tričko čisto oprate..čo pekne vonia....dám si nos do rukáva...ale prehod triko cez hlavu 😀.....ináč ti poradiť neviem...tie začiatky sú začiatky...ja by som sa tešila, keby som chodila vracajúci 😀...segra sa už so mňa rehoce...že ked mi je zle, tak sa vytešujem...že som možno tehotná 😀

kyra30
26. júl 2011

@monkri a máš pravdu...na ten list pre Ježiška som úplne zabudla.....musíme ho tu s babenkami zbúchať 😀

lolitka25
26. júl 2011

Môj návrh, pridajte ďalšie:

Najdrahší Ježiško,

Na Vianoce si všetky snažilky želáme jednu jedinú vec - mať pod srdcom zdravé dieťatko, ktoré by sme milovali a vychovávali tak,aby si bol na nás pyšný. Sľubujeme ti, že ak nám dopraješ vytvoriť s našimi manželmi/priateľmi zdravú rodinku s bábätkami už nikdy si nebudeme nič iné priať.
Máme ťa rady.
Snažilky z MK 🙂

PS: Pre už tehotné snažilky prosíme bezproblémové tehotenstvo, pôrod a radosť z bábätiek.

sharmana
26. júl 2011

Nie som Ježiško, ale prajem vám kočky, nech všetky čo najskôr otehotniete a máte zdravé bábätká 😵

lolitka25
26. júl 2011

@sharmana dakujeme 🙂

sharmana
26. júl 2011

@lolitka25 Nie je zač, úplne chápem každú z vás, ako túžite.. aj ja som tak veeelmi chcela mimi, to bol môj najväčší sen... aj ked materstvo je dost náročné a zo začiatku som nie všetko zvládala... ale ved chce to len cvik a zvyk... ale na ten nedostatok spánku a únavu si neviem zvyknúť ešte ani teraz 😀
ako dlho sa snažíš?

lolitka25
26. júl 2011

@sharmana no cca rok a pol. Tebe sa ako rychlo podarilo? sice si mozno nevyspata,ale mas nadherne babo, neexistuje nic krajsie 🙂

sharmana
26. júl 2011

@lolitka25 mna tu asi ukamenujete, ale mne na druhý šup.. ale v mojom prípade je to tak lepšie, lebo ja som už po prvom neuspechu bola hotová s nervami, myslela som si, že to čakanie je nekonečné.. mám takú povahu, som hrozný netrpezlivec... ja by som scvokatela, takže klobúk dolu pred tebou a ostatnými... začala si zistovat aj po zdravotnej stránke, či je všetko ok?
ja som minule čítala jeden článok o hviezdach a nejakých domoch atd, nerozumiem tomu presne ale vyplýva z toho, že aj tá žena ked sa narodila, tak bol ten určitý "dom" v nejakej hviezde, či planéte či ako.. a že preto aj otehotnie, ked má ovulku v takom nejakom období.... no človek nikdy nevie, či majú aj takéto veci na nás vplyv...