Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@sharmana a manzel to znasa hrdinsky, stale veril, ze nam sa to podari na prvy sup... teraz veri, ze sa nam to podari hned kazdy mesiac... dava mi energiu a vieru, modli sa so mnou rano aj vecer, objima ma ked placem... ale niekedy asi fnukam prilis lebo aj minule mi uz vravel, ze nesmiem tolko na to mysliet, ze to pride ked bude mat a mam svoju mysel zamestnat aj niecim inym.... vie ze najhorsie znasam 1den mrchy a snazi sa byt statocny... co vo svojom vnutri preziva on neviem, on tak nedava take pocity najavo, asi mi nechce pridavat starosti, ale viem ze velmi chce babo - ako on hovori, nas maly pokladik....
@domkalaky no ja sa ľahko nevzdávam ani v živote môj otec ma naučil ak ta jednými dverami vyhodia vrát sa druhými alebo aj cez okno 🙂 každý vraví že by to nedokázal čo ja ale keby musel asi by to dokázal cestujem po svete a ver okrem slovenčiny a maďarčiny iný jazyk neovládam a vždy všetko všade vybavím ja sa držím hesla dobrí ľudia sa všade nájdu 🙂
@lolitka25
Ahoooj pokladik!!! Akurat som Ti isla pisat!!! No veru, musim pridat treningov zolikovych!!! Ty brdo, vies ako ma laka snazilkovat uz hned, zajtra to vyzera na ovulkuuuuuuu, ale co ked len prvu po potrate a bojiiiiiiim sa este!!! Jeeeezisi, to je strasne, ked mozes a nemozes zaroven ☹ 🙂 !!! Co nove???
@domkalaky no moja ani jedno kvôli manželovi 🙂 lietam medzi dvoma krajinami a vždy inou trasou a ver už sa my stalo že som let zmeškala a ostala sama na letisku minule vo Frankfurte a ja som nevedela čo teraz tak som išla vybaviť novú letenku ,alebo v Istanbule som hľadala batožinu a teraz naposledy som išla cez Madrid a musela som s jedného terminálu na druhý, či chodím do Viedne na ambasádu vybavovať dokumenty
@odrik mne mrcha pomaly konci a viditelne sa mi zlesuje nalada... dufam a verim, ze tentokrat sa podari... citim to v kostiach (snazim sa o pozitivne myslenie, vraj to zabera)... navyse uz mi prisla karticka poistenca, tak sa hned zajtra objednam k nejakej dokyni nech ma prezrie a sup sa snazilkovat 🙂
ufff a v tom sa nevyznam, kolko by sa malo cakat po potrate, ale obdivujem ta,ze vydrzis a si zodpovedna - ale neboj, august koniec je tvoj cas a budes tehulkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a dame kremese... aj ked ja neviem ako sa do ziliny dotrepem, asi mi nejaky poslete postou a tak mi zaskypujete a tak si ich spolu dame 🙂
@lolitka25
Noooooo, tak dobre! Posleme v baliku!!! A spolu s bocianom 🙂 !!! Tak to sa tesim, ze nastupuje dalsie snazilkovanieeeeeee!!! Nech Ta pekne tam daleko skontroluju a supky lupky ide sa do toho!!! A ked sa nastvem, pojdem aj ja a tie kremese si spolu vychutname sice len cez skype, ale spolu!!! Drzim palceky!!! Mooooooc!

@peony dakujeme, povzbudive slovicka vzdy pomozu 🙂 a ak sa mozem opytat ako moze pomoct alchemilkovy cajik? ja osobne tiez beriem kyselinu listovu 🙂