Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@odrik vsak ja ju vystreliiiim az do nebicka k anjelikom,aby nam ich zoslali naspat,vam vasich o ktorych ste prisli a mne braceka o ktoreho sme prisli,teda moji rodicia,maminka moja by sa zblaznila somnou,bo necaka nas asi naj obdobie,starku mame akusi chorucku,vsetko ju boli,mali ju operovat,ale nakoniec ju neoperovali,neviem co a deje a mamicka je ticho a len place a mna trapi,ked ju tak vidim,bo mam uz len ju ☹
@odrik ani nevrav,ale neviem,kde zozeniem taku velku maslu na moje uz teraz netehu velikee brusko 😀 nevadi,zaimprovizujeme a bude 😉 a poslem aj tebe jednu bo ju budes potrebovat pre malu vilu arielu 😀 a smutne veci hes hes od nas,my si nezasluzime uz bolest,ale smiech a stastie"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@odrik@monkri@domkalaky@lolitka25@eviq no takze zabka si bola nalepit vlozku§!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§§mrcha zaklopala a ja som jej nechtiac otvorila a vbehla dnu cela natesena samozrejme,ved zabka nebude nikdy mamicka 😖 ja sa na to vykaslem,vedela som to,ze pride,ja nemam narok na babatko,mna ten hore nema rad,toto je dokazom,necha cloveka trpiet a ronit slzy az kym nepadne na uplne dno a neumrie ako uplna troska.... ☹ toto je sila,som nahnevana na celyy svet,pretoze je vsetko hore nohami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§
@zabka60
Nevadi!!!! To je posledna!!!!! Moc sme o nej popisali, tak sa nastvala, ale velmi dobre vie, ze uz sa nevrati, a preto Ta teraz svinucha tak ponatahovala! Coby si nemala narok byt maminka?! Mas a budes vyborna maminka!!! Este stale mas obrovsku devizu, ktoru ja, uz bohuzial, nemam. Vek!!!!!!!!! Šimonko sa mi narodil, ked som mala skoro 28 rokov, boooooze, Ty stihnes aj tri deturence dovtedy 🙂 !!!!!!! Hnevat sa mozes, aj sa dobre vyzlosti, lebo onedlho uz budes musiet byt velmi pokojna a trpezliva, kedze budes tehulka a maminka🙂 !!!
@odrik moja toto bola posledna nadej,ktoru som dokazala vlozit..uz dost,nechcem sa viac utapat len v bolesti a strachu,co bude dalej...konecne si priznat,ze som bez hnusnej ovulky a nikdy sa mi to nepodari a preto mi poslal ten hore do cesty chlapa s dietatom,viem to a po rokoch ked toto budeme citat mi uveris,ja mam silne tusaky,ako aj teraz,aj s mrchou vedela som,ze pride a zas a zas a stale,az kym nebudem na prechode,ak sa dozijeme 😠 nemam slov,tak by som sa vyplakala,ale ani len slza nechce padnut,je toho na mna az privela,kpi sa to,ako aj genetika nieje,ani iscar nevola,to je vsetko znamenie dnesnej mrchy,ze je vsetko naprd!!!!!!!!!!!!ale vy sa netrapte pre mna baulky aj tak pojdem s vami na kremesik a budem sa tesit s kazdej jednej tehulky nasej 😵
@zabka60 zabka nevzdavaj sa, ty budes maminkou 🙂 ,uzijes si krasne tehu pocity...ako kazda jedna z nas, no asi este neprisiel nas cas ,alebo si bocian pomylil nase adresy,posielam pusinku na celo a hlavne klud, nech nie si v strese a snazilokovanie nech je pre vas v prvom rade potesenie a v druhom rade vam donesie uzlicek,len treba trosku klud...odrik to pisala krasne a vystizne
@zabka60
Tak takto si to neprosiiiiim!!! To mne mozes darmo rozpravat, ze sa nemam pre Teba trapit!!! V ziadnom pripade s Tebou teraz nesuhlasim! Ja Ti hovorim, ze do Vianoc si tehulka!!! Nielen Ty mas tusaky!!! Aj inde ziju bosorky, nielen v Ziline 🙂 !!! Nemysli si! Samozrejme, ze sa neohlasuju! Vsade su dovolenky! Na ambulanciach a oddeleniach sa zastupuje sirina marina!!! Tak je to aj v iscare! Treba ich bombardovat!!! Posli mi cislo, kazdy den tam budem volat, aj ich slak trafi, lebo odrik je velmi pokojny a trpezlivy tvor, ale ked sa rozzuri.... joooooj, to je velmi zle!!! Vtedy mi teda asertivita nechyba!!!
@domkalaky nechcem vas stresovat ani nic podobne,pocity nezmenis a rozum je len jeden a tazko sa ovplyvnuje ☹ vsetko je na prd,nas cas asi ennastane....my ani nesnazilkujeme,my sa jednoducho milujeme kedy chceme bez ziadnych podnetov,dobre vieme,ze neovulkujeme,takze nemame preco snazilkovat,sme spolu z lasky a to staci...babatko mi kupi drahy pod stromcek,aspon chau chau babiku 😖
@odrik moc ti dakujem za tieto slova,koneecne mi slza vysla aspon sa mi ulavi 😵 som vdacna aspon za vas,ze vas tu mam,bo by som zlazniila,keby som sa sama mala takto trapit...uvidim ak sa mi cez tyzden neozvu zavolam tam,ze co sa deje,bo ja zas naopak ked som nahnevana by som kusala ako pitbul,mam prchku a vybunu povahu ked treba 😠 najvyssi cas ist spat,aspon par hodin za den,ked mozenm uplne vypnut a netrapit sa...baby moje milovane ako by som vam rada dala kopec pozitiva,ale nemaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam ani sama pre seba ☹
@zabka60 ako pise odrik len volaj volaj volaj, nenechaj sa odbit, treba skusat,kym ta nezacniu brat na vedomie a riesit veci a dalsia vec, ste skvele baby a to uz by bol hriech aby sa nam nepodarilo byt tehu,keby aj zrovna umelym oplodnenim, ....hlavne si teraz oddychni, dobre sa vyspinkaj, rano bude trosku lepsie, no aj ja sa pridam k tebe a idem tiez vyvalit bok 🙂
@odrik neuveris,ale som mu pisala a tak slusne nadala,ze aspon keby mi dal vediet ci tie papiere co som mu poslala mu dosli,chapes dolezite sukromne zdravotne veci mojej setry a on nema namahu mi natukat,zee ich dostal nemam slov na cely martin,dnes sa uz nejdem vzrusovat,idem oddycchnut,este si objednam na nete naramok na uriekutie a idem hajat 😉 sladke sny a vdaka velka,ze vas mam 😵 😵 😵
@zabka60 klud moja neboj raz sa dočkáš ver alebo nie ja som nemala ovuláciu 6 rokov testy vždy že nie nič a potom ked som to nechcela nechať tak ver alebo nie už som bola zúfalá navštívila som jednu liečitelku a potom sa my ovulácia vrátila a najlepšie ona zato ani peniaze nechcela že ona to rada zadarmo robí a povedala my nech sa nebojím že budem tehotná ,doteraz neviem či vdaka nej alebo liekom čo som brala ale bola som už nadne a vyskúšala všetko
@zabka60 ja len nevzdávaj to moja kľud a ver a budeš tehu neboj ,no na tú liečitelku som náhodou natrafila osud nás dal na jeden den do kopy v práci ona že či môže priložiť ruku lebo vidí že tam mám problém že my pomôže a nech sa nebojím ,a o týžden som išla na testy akurát znova a už ovulácia bola čo aj doktorka bola mimo stoho ,dnes my je lepšie len keby ma celí deň nenapínalo na vracanie už som stoho ko ale nevadí pre bábo aj toto vydržím 🙂

@lolitka25 a tm tam už má prácu? neboj, nájdeš si aj prácu, aj otehotnieš.. nový začiatok, nový život 😉