Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@kyra30 tak sa budem snažiť, aby si tú svadbu tej koze nemusela robiť 😀 a ešte mi napadlo, pýtala si sa na tie vyšetrenia, ak sa vám nedarí, daj si okrem hormonálneho profilu a vaječníkov vyšetriť štítnu žľazu a urobiť výtery na chlamýdie, ureoplazmy a mykoplazmy...toto tiež môže brániť otehotneniu, mne to dokonca robili hneď po potratoch a vždy sa ma na to pýtajú všade, či to mám vyšetrené...hlavne tá štítna dokáže narobiť šarapatu, je to o tom tuším aj téma....
ahojte baby tak som tu ale verte som vhodná na psychiatriu už zase maličké nevideli zase chceli potrat už nevládzem tý doktori to je na nervy ,ešte že aspon test robia na HCG a ten rapídne a krásne stúpa a oni nič nevidia ,no idem ja na sk a bude klud
Ahojte, a čo máme my povedať.My sa snažíme o bábätko už krááááááásnych 9 rokov a vždy nič.Boli sme už raz aj na IVF a nevyšlo a teraz v piatok sme boli už druhykrááááááááát, tak teraz čakáme, že čo bude.A tiež vždy každý nám vravel, že sme v poriadku, všade sme už pochodili a vždy nič.A tiež mám 2 švagriny a tiež z nich jedna čaká už tretie babätko a čo mám robiť, už som si na to nejako aj zvykla, nič iné mi neostáva čo už. A tá druhá ma tiež tri deti.Keď my nemáme, tak aspoň nech oni majú.Aj my trenújeme na dvojičky xixixixi.Ono to raz príde, verím tomu, že áno. Prajeme to každééééééééééému, aby to každéééééééému vyšlo a nech každýýýýýýýýýýýýýý je šťastýýýýýýýýýýýýýýýýýýý aspoň raz v živote, prajeme vám krasny deň...
@lolitka25 si veľmi zlatá....ďakujem....a máš jednu výnimočnú schopnosť...stále ke´d mi niečo napíšeš, tak ma rozplačeš.... 😀 tak, ako aj teraz, ďakujem ešte raz za podporu....budem sa modliť aj ja za teba, nech už skoro prestúpiš zo snažilkovského stavu do stavu nás - hysterických tehuliek... 😉
@eviq rozplacem? to snad nie...lebo mi tu zakazete pristup 🙂 ja len vas chcem nainfikovat pozitivnym myslenim. mam vas rada, celu bandu, ste skvele a uzasne a vsetky si zasluzite babatko a ja verim, ze uz je na ceste.
eviq, monkri, zajtra budem napato cakat na dobre spravicky a oslavime to aspon takto cez internet... 🙂 dame si spolocne kyselinu listovu 🙂
@monkri moja pekna co sa tam dejeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee v tom alzirskuuuu boze preco ta tam stale strasiaaa 😠 assi tam nabhneme a pobijeme ich tam,bo taketo soky tto je strasne...never im ani slovo,kedze stupa hcg vsetko je ok a sup chytrucko sem k nam do slovakie konecne a bude dobre,uz budes v dobrych labkach 😀
Čafte baby,
dlho som sa neozvala akosi som nestíhala... No vidím že to tu stále žije...🙂))
Mám na vás otázočku....čo si mysllíte o tomto: Manželova kolegyňa hovorila, že nemohla mať bábo.... doktori jej dali na papiery, že nemôže mať deti....a že bola na dovolenke a že sa milovala s priateľom v mori...a prišla odtiaľ tehotná🙂)) Neviem či je to zmenou prostredia..kľud...alebo to more...čo si o tom myslíte?

@aduskatt aj mne a vemli,ale co urobime..nic,pokial niesi dokina,ze by si si sama vedela pomoct 😀