Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@zabka60 no tak to máš pravdu či by to malo na nás účinok...xi xi....
mnooo ale také milovanie v mori...🙂)) kdesi na samote...tak to už hej 😉 😉 😉 😉 😉 😉
no my by sme radi išli k moru - prvýkrát v živote...tak dúfam, že nám vyjde nejaký last minute v septembri...
baby bol niektorej z vás drahý na spermiograme? ako to prebieha?? treba doporučenie od obvodného alebo ako to vlastne je??
@sunflower87 no veru to by som si aj ja nechala pacit,to milovanie niekde juj romantika na plazi,piknik,zapad slnka a vsetko co k tomu patri 😉 ...aj ja by som sa mala po nejakej last minutke kuknut...moja my sme boli na spg v car a nemusis mat ziadne odporucanie,staci ti tam prist to je vsetko a vysetria aj teba ak bude treba...platili sme 16 eciek za rozsireny
Ja vám dám vedieť jak sme dopadli.Ale ešte je to asi skoro, lebo som ešte len 5 deň po IVF.Joj, ale mohlo by nám to už konečne vísť a 2 naraz,nech dobehnem švagriny xixixi...
@zabka60 no a nestačí ísť ku urologovi??lebo ja sa nechcem dať teraz vyšetriť...až na jesen to chcem začať riešiť doktormi....lebo momentálne ich mám až po krk...mesiace a mesiace tabletiek...a vyšetrení...tak mám pauzu teraz... ale ináč ževraj z kresťanského hľadiska je neprípustné, aby chlap išiel na takého vyšetrenie...ževraj by mal byť doma normálny pohlavný styk, s tým, že spermie dá do fľaštičky a hned zanesie ku doktorovi..čo si o tom myslíš? lebo ja som veriaca....ale toto podľa mna prehánajú už...šak to tam nejde robiť lebo sa doma nudí...ale to je vyšetrenie no nie???
@zabka60 moja no toto tu je na nervy moja už kašlem asi zajtrá ani nepôjdem k nemu načo len aby peniaze bral a strašil taký doktor som aj ja ,no žiadné lieky a nič tu ani doktor stačilo jeden horší než druhý a dokopy nič veru nech už som doma u mojej doktorky už ma čaká že nech som kludná že bude to poriadku že sa o to postaráme 🙂
@sunflower87 ja som veriaca,ale len ako chcem ja,bo to vsetko co sa deje v mojom zivote a okolo mna mi nepride,ze by a ten hore nejak miloval..ale to je jedno,nebudem riesit vieru o tom sa neda bavit...no a to neviem ako u urologa,my sme boli v centre no a da sa aj z domu,ale ty by si si to musela dat medzi prsia,aby nezamrzli,su strasne citlive a do hodinky maximalne doniest rychlo tam a aj to nemas zaruceny vysldok,kedze by si to tak niesla..najlepsie je osobne,aj kvalita aj vsetko mas istotu..moj drahy bol spokojny a ked presiel tym sokom neskor sa aj smial,ze ake si pustil dvd 😀 😀
@sunflower87 moja môj manžel je moslim a bol na vyšetrení lekárka naordinovala a musel hoci sa vykrúcal že to nie ,a že to mal lekárski naordinované tak to je poriadku 🙂
@monkri chuda moje,nebojkaj,kassli na nich nepocuvaj ich ked su taky hlupy a len robia zle a strasia to o co im ide,som nevedela,ze je to taka zaostala krajina,ale ved co cakame,ze....uz nech si pekne doma a uz sa tam nidky nevracaj..a ako to idete riesit??aj manzel ide stebou??bude pracovat tu ci ako??,budete sa musiet vratit enskor spat??
@sunflower87 😀 no v centre sa musis objednat,priides,manzelik vypise papier o spg a sestra ho odvedie a ukaze kde je miestnost,povie kde co je a co mu ponukaju 😀 dvd,casopisy a tak no a dostane poharik kde da semienko lasky a potom do takeho okienka a zazvoni a taam ho hned vezmu z druhej strany a vysetria...pockate si cca hodinku a bude vysledok a povedia vam ho..aspon v iscare v mt sme to tak my mali a my mame spg vyborny,stale pocuvam,aky je mp superman,bo na ml ma byt 20tisic spermii a my sme mali 100.000 na ml 😀 to su bojovnici nasi a dufam,ze budu pekne bojovat aj ked mi ich po iui vlozia a pekne ma aj konecne oplodnia 😀
@zabka60 fúha...a vy ste boli teda v Martine? Asi je tam veľa čakateľov,záujemcov, že? A ty si drahým nemohla ísť do tej miestnosti?
@sunflower87 zlato to ja neviem,kolko nas je tam,ale najdu,musia si najst cas na kazdeho staci ti len zavolat...ale nemusis ist tam,mozte aj helios v mt abo do blavy....no a jasne mozes aj ty ist s nim,mate na to hodinku,aby ste dali spermijky 😀 ale ja som nesla,chcela som draheho vytrestat troska 😀 😀 ....moja s ktorej casti ziliny si??
no skúsim zavolať a objednám ho🙂)) xi xi...a ked bude chcieť pôjdem s ním🙂)) ale možno si to bude chcieť užiť sám 😀 😀 😀 😀
no ja som zo soliniek, prečo? 🙂
@zabka60 no skúsim zavolať a objednám ho)) xi xi...a ked bude chcieť pôjdem s ním)) ale možno si to bude chcieť užiť sám
no ja som zo soliniek, prečo?
@sunflower87 😕 aj ja...ulica???no zavolaj tam co najskor az viete kde je problem a ty mas aky problem??
@zabka60 juuu teraz som si všimla, že aj ty si zo soliniek🙂) aká ulica ak smiem vedieť?
@zabka60 no prídem sama manžel príde ak sa podarí mu dostať vízum o mesiac zamnou a skúsíme zase podať žiadosť aby mohol ostať na sk snád sa nám to teraz už podarí ,no dúfam že maximálne na dovolenku raz za čas potom už len sem ,na sk mám 3 izbový byt zariadení teraz sú tam podnájomníci do septembra majú zmluvu a už rada by som bývala vo svojom tu bývame u rodiny lebo nechcem mať tu byt nikdy som neplánovala tu byť navždy a dúfam že nebudem musieť ale ved uvidíme ako dalej
@zabka60 no ja smreková. No to práve neviem aký mám problém...nemala som pravidelný cyklus....aj som brala tabletky....aj dáke na podporu otehotnenia...a nič z toho....ale idem zmeniť gynekologa tak uvidím🙂)a hlavne chceme ísť teda k moru🙂))
@sunflower87 moja a este mi povec ciselko vchodu???nahodicka...no aj ja som bezovulacna,nikdy som asi nemala ovulaciu a preto mame odporucene iui
ty si aká ulica??
hmm tak ja dúfam, že sa mi to dáko už napraví....nejdeme písať cez poštu??
@zabka60 ty si aká ulica??
hmm tak ja dúfam, že sa mi to dáko už napraví....nejdeme písať cez poštu??
@sunflower87 povec ty prva som zvedava odpadnem ak sa pozname 😅 no mne je jedno kde budeme pisat

@sunflower87 no vitaaaj,no myslim,ze v tom nieco bude,kopec bab sa vratilo tehu od mora,ale neviem ci by to malo aj na nas ucinok,kedze kazda by tam isla asi s tym,ze bude tehu a stale by sa chcela milovat a myslela na to..neviem,moj nazor,ale vyskusala by som aj ja veru 😀