icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

zabka60
27. júl 2011

@aduskatt aj mne a vemli,ale co urobime..nic,pokial niesi dokina,ze by si si sama vedela pomoct 😀

aduskatt
27. júl 2011

@zabka60 dokina nie som...ale spolieham sa na dokinov..........uvidime, co tito novi vyhutaju

odrik
27. júl 2011

@zabka60
to by sa mi veeelmi pacilo! a menim fotecku!

zabka60
27. júl 2011

@aduskatt urcite by sa im malo nieco podarit 😉 tazko aj s dokinmi no,aj oni maju toho asi dost

zabka60
27. júl 2011

@odrik joooj a aka kraasna teeeda no veru treba sa ti nahodit na zajtra a manzelik ti neodola a bude arielaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😀

lolitka25
27. júl 2011

@odrik jej nova fotka a peknucka 🙂

eviq
27. júl 2011

@misaelka ja som sťažnosť nechcela podávať..načo, mne by to nepomohla a chcela som na to čím skôr zabudnúť...a ty máš akú skúsenosť?

eviq
27. júl 2011

@alceola dakujem pekne a aj ja držím palce,verím, že sa vám to už čoskoro podarí 🙂

eviq
27. júl 2011

@kyra30 tak sa budem snažiť, aby si tú svadbu tej koze nemusela robiť 😀 a ešte mi napadlo, pýtala si sa na tie vyšetrenia, ak sa vám nedarí, daj si okrem hormonálneho profilu a vaječníkov vyšetriť štítnu žľazu a urobiť výtery na chlamýdie, ureoplazmy a mykoplazmy...toto tiež môže brániť otehotneniu, mne to dokonca robili hneď po potratoch a vždy sa ma na to pýtajú všade, či to mám vyšetrené...hlavne tá štítna dokáže narobiť šarapatu, je to o tom tuším aj téma....

eviq
27. júl 2011

@zabka60 to ti verím, že tam nechceš vyvolávať, keď ťa vtedy tak zjazdili...a iné vyšetrenia ti nehovorili, že si máš zatiaľ poriešiť? napríklad tú štítnu žľazu...vyššie som písala kyre....a koľko už celkovo čakáš na výsledky?

eviq
27. júl 2011

@odrik aaaa...naša odrik má novú fotku! hip-hoperskú? 😀 tanček pri vianočnom stromčeku? 😉

jaj baby, zajtra je deň D.....modlite sa za mňa, nech už sú len dobré správy, lebo tu budete mať so mnou pohromu....ja sa tak bojím....beriem aj manžela so sebou....

eviq
27. júl 2011

@monkri ahoj moja, čo je s tebou? dúfam, že len spinkáš niekde v chládku zadebnená pred pachmi z kuchyne....🙂 držkaj sa

monkri
27. júl 2011

ahojte baby tak som tu ale verte som vhodná na psychiatriu už zase maličké nevideli zase chceli potrat už nevládzem tý doktori to je na nervy ,ešte že aspon test robia na HCG a ten rapídne a krásne stúpa a oni nič nevidia ,no idem ja na sk a bude klud

sulakovci
27. júl 2011

Ahojte, a čo máme my povedať.My sa snažíme o bábätko už krááááááásnych 9 rokov a vždy nič.Boli sme už raz aj na IVF a nevyšlo a teraz v piatok sme boli už druhykrááááááááát, tak teraz čakáme, že čo bude.A tiež vždy každý nám vravel, že sme v poriadku, všade sme už pochodili a vždy nič.A tiež mám 2 švagriny a tiež z nich jedna čaká už tretie babätko a čo mám robiť, už som si na to nejako aj zvykla, nič iné mi neostáva čo už. A tá druhá ma tiež tri deti.Keď my nemáme, tak aspoň nech oni majú.Aj my trenújeme na dvojičky xixixixi.Ono to raz príde, verím tomu, že áno. Prajeme to každééééééééééému, aby to každéééééééému vyšlo a nech každýýýýýýýýýýýýýý je šťastýýýýýýýýýýýýýýýýýýý aspoň raz v živote, prajeme vám krasny deň...

monkri
27. júl 2011

@eviq moja tu som teraz som prišla od doktora od rána od som tam čakala do 3 už ma íšlo poraziť všetko ma bolí som ko a na potvoru zase krvácam už nevládzem moja

eviq
27. júl 2011

@monkri keď hcg stúpa, tak je dobre, hlavne kľud...o týždeň si tu a už to bude dobré....

lolitka25
27. júl 2011

@eviq nebojkaj sa moja, cely den na teba myslim... verim, ze bude vsetko v poriadku. aj som sa pomodlila za vsetky snazilky a aj teba a monkri a katkupapacovu nech sa vam narodia zdrave babatka a nech ste v poriadku.

monkri
27. júl 2011

@lolitka25 moc ti dakujem 🙂 ,
@eviq zajtrá držím palce aj ja idem zajtrá znova snád to dobre dopadne u nás obe ,nie snád určite 😉

lolitka25
27. júl 2011

@sulakovci vitaj v nasej teme 🙂 my si tu poskytujeme psychicku pomoc a vsetky vieme ake je to tazke.
kludne sa pridaj a vypis ak ti to pomoze 🙂

eviq
27. júl 2011

@lolitka25 si veľmi zlatá....ďakujem....a máš jednu výnimočnú schopnosť...stále ke´d mi niečo napíšeš, tak ma rozplačeš.... 😀 tak, ako aj teraz, ďakujem ešte raz za podporu....budem sa modliť aj ja za teba, nech už skoro prestúpiš zo snažilkovského stavu do stavu nás - hysterických tehuliek... 😉

eviq
27. júl 2011

@monkri ok, dáme si vedieť, ja idem dopoludnia, takže okolo obedu už by som mala poznať ortieľ....

monkri
27. júl 2011

@eviq budem držať palce aj ja poobede som tu a obe super novinkami ok 🙂 no idem troška si lahnut ahojte

lolitka25
27. júl 2011

@eviq rozplacem? to snad nie...lebo mi tu zakazete pristup 🙂 ja len vas chcem nainfikovat pozitivnym myslenim. mam vas rada, celu bandu, ste skvele a uzasne a vsetky si zasluzite babatko a ja verim, ze uz je na ceste.
eviq, monkri, zajtra budem napato cakat na dobre spravicky a oslavime to aspon takto cez internet... 🙂 dame si spolocne kyselinu listovu 🙂

zabka60
27. júl 2011

@eviq bude mesiac 30jula...no a stitku mam na pohode,vysledky kvicky v norme,je to ok a aj tam mi poradila clostyl

eviq
27. júl 2011

@lolitka25 tak teraz si ma rozosmiala 🙂 oslavovať kyselinou listou mi ešte nenapadlo 😀 dohodnuté!

eviq
27. júl 2011

@zabka60 ja na tvojom mieste by som ešte počkala do budúceho týždňa a ak sa neozvú, vyskúšala by som opäť...

zabka60
27. júl 2011

@eviq moja tak som sa aj rozhodla,ze pockam cez tyzden co sa bude diat a ked nezzavolaju,tak im zavola,ze mesiac ubehol a kde su vysledky,ze sa mienime pohnut aj dalej 😠 ...zlatko zajtra moc na teba myslim a drzim palecky,hned sa ozvi,ako bilo srdiecko 😉

zabka60
27. júl 2011

@monkri moja pekna co sa tam dejeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee v tom alzirskuuuu boze preco ta tam stale strasiaaa 😠 assi tam nabhneme a pobijeme ich tam,bo taketo soky tto je strasne...never im ani slovo,kedze stupa hcg vsetko je ok a sup chytrucko sem k nam do slovakie konecne a bude dobre,uz budes v dobrych labkach 😀

lolitka25
27. júl 2011

@monkri suhlasim so zabkou, prid uz na svk a uvidis, vsetko bude dobre.

no kocky, teraz vas tu opustim a pridem az zajtra - konecne dojde manzel z prace tak idem dochystat veceru 🙂
pekny vecer

sunflower87
27. júl 2011

Čafte baby,
dlho som sa neozvala akosi som nestíhala... No vidím že to tu stále žije...🙂))
Mám na vás otázočku....čo si mysllíte o tomto: Manželova kolegyňa hovorila, že nemohla mať bábo.... doktori jej dali na papiery, že nemôže mať deti....a že bola na dovolenke a že sa milovala s priateľom v mori...a prišla odtiaľ tehotná🙂)) Neviem či je to zmenou prostredia..kľud...alebo to more...čo si o tom myslíte?