Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
Ahojte babulky, citam vas trosku. Prisla som uz z treningu mokra ako mys a uplne hotova 🙂 ! Ale uz som osprsena a najedena! A tak som si vylozila nozky ku konikovi 🙂 ! Krasny vecer!!!
@domkalaky
Dakujem za kompliment si zlatusik! Ty si krasna zienka!!! No vies, esteze na fotecke nevidno 38 rocne vrasky 🙂 !!! Ale ved to patri k veku, ja viem 🙂 !!! Je to prirodzene a ja toto neriesim. Rada sportujem, snazim sa jest a pit s rozumom a ostatne urobi priroda ako uzna za vhodne 🙂 !
@zabka60
Jaaaaaaj mojaaaaaa, kdeze najmudrejsia!!!!! Vies, co vsetko by som chcela vediet a nevieeeeeem?! Baby, co ste sa zblaznili, tolko komplimentov nezvladnem!!! A ani si ich preeeeeboha nezasluzim!!! A nebojte, ta stastena pride, MUSI!!! a aj tie bocianky pochytame!!! Pre mna za mna aj pod natlakom, ale tie batozky stastia nam prinesu 🙂 !!!

@odrik pekna fotecka 🙂