icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

domkalaky
27. júl 2011

@odrik pekna fotecka 🙂

domkalaky
27. júl 2011

@odrik teda ty si pekna 🙂

odrik
27. júl 2011

Ahojte babulky, citam vas trosku. Prisla som uz z treningu mokra ako mys a uplne hotova 🙂 ! Ale uz som osprsena a najedena! A tak som si vylozila nozky ku konikovi 🙂 ! Krasny vecer!!!

zabka60
27. júl 2011

@domkalaky 😉 jasne sme tu take mudre sovicky,ale na @odrik nemame,taa je najmudrejsia 😉 ...keby nam aspon jeden z planov vysiel a to ich nemame malo 😀 nenahnevala by som sa,stastena chodi neviem kade,ju stretnem hend ju za pacesy domov dotahnem

odrik
27. júl 2011

@domkalaky
Dakujem za kompliment si zlatusik! Ty si krasna zienka!!! No vies, esteze na fotecke nevidno 38 rocne vrasky 🙂 !!! Ale ved to patri k veku, ja viem 🙂 !!! Je to prirodzene a ja toto neriesim. Rada sportujem, snazim sa jest a pit s rozumom a ostatne urobi priroda ako uzna za vhodne 🙂 !

domkalaky
27. júl 2011

@zabka60 tak ja ti potom pridem pomoct 😀 v jednote je sila 😎

odrik
27. júl 2011

@zabka60
Jaaaaaaj mojaaaaaa, kdeze najmudrejsia!!!!! Vies, co vsetko by som chcela vediet a nevieeeeeem?! Baby, co ste sa zblaznili, tolko komplimentov nezvladnem!!! A ani si ich preeeeeboha nezasluzim!!! A nebojte, ta stastena pride, MUSI!!! a aj tie bocianky pochytame!!! Pre mna za mna aj pod natlakom, ale tie batozky stastia nam prinesu 🙂 !!!

domkalaky
27. júl 2011

@odrik ja som tiez vdacna fotkam 🙂 ...podla mna vrasky su pekne , maju nieco do seba 😉 ja by som nikdy nexcela byt napichana a nasponovana...mne sa take umeliny vobec nelubia 😅 nemam nic proti malovaniu,ale vsetko s mierou 😀

zabka60
27. júl 2011

@odrik no to by som im radila aa uz by sme sa mali konecne stretnut teda najprv budeme chytat to co treba a potom sa nabastime na kremesoch,aj ked mne by uz konecne trebalo nejaku dietku hodit,aby som sa dala dokopy,hlabne,aby som sa lepsie citila

zabka60
27. júl 2011

@domkalaky super,kazda ruka je dobra a ideme malovat kuchynu,tak teda ta ocakavam moja 😀 ...a kde mam foto tej burinky 😀

domkalaky
27. júl 2011

@zabka60 jeeej,ja lubim malovat a aku farbu date? 🙂 ...ja som sa snazila, ze to okopirujem a vlozim a nexcelo to zobrat ,potom som to presunula z plochy do policka sprav a obrazok na cely monitor a vobec sa to nedalo poslat ☹

zabka60
27. júl 2011

@domkalaky skodaaaa,tak neuvidim tvoju pracu ☹ ..ideme dat zeleno oranzovu,mame aj servis oranzovy a doplnky zelene a oranzove,takze tak,ale nechce sa mi moc do toho,ked som si sama striekala izbu nasu tak som mala skoro vyklbene rameno 2 tyzdne

domkalaky
27. júl 2011

@zabka60 no to je skvela kombinacia nasi maju zelenu kuchynu prepojenu s oranzovou obyvackou a parada, takze aj spolu to bude supis 😉 ...juuj sa musis setrit 🙂

zabka60
27. júl 2011

@domkalaky vsak ja sa posetrim prides ty a bude hotovo 😀

domkalaky
27. júl 2011

@zabka60 presne, dvom nam to pojde od ruky 🙂

domkalaky
27. júl 2011

@zabka60 jeej aj ty si zmenila fotku, no tuto temu by mali premenovat na "kocky" ...peknucka 😉

zabka60
27. júl 2011

@domkalaky 😀 moja ty si zlato,ale straasne zla klamarka,bude mat dlhy nostok ako pinochiooooooo 😀 vsak kusok drievka si si dotiahla domkov 😀 😀

odrik
27. júl 2011

@zabka60
hou, hou aka krasna fotecka!!!
Babulky, posielam fotecku hiphoperiek senioriek, som vlavo hore 🙂

zabka60
27. júl 2011

@odrik jeeeej supis pupis tanecnicky nebezpecne teeda koceny,hadam nam raz aj videjko ukazes ako tanikate 😀

domkalaky
27. júl 2011

@zabka60 ja nezvyknem klamat a podla mna si zlata a pekne pery mas 🙂

zabka60
27. júl 2011

@domkalaky ooooo to som este nedostala taky kraasny kompliment 😵 teeda dakujem,vacsinou pocuvam,ake krasne oci mam 😀 😀

domkalaky
27. júl 2011

@zabka60 no kazdy si vsima ine veci 😉

zabka60
27. júl 2011

@domkalaky 😕 ja mam rada uprimnost a nie ked mi neikto klame a ucim sa znasat aj negative ohlasy,takze ak nejake budete mat sem snimi 😉

odrik
27. júl 2011

@zabka60
Zasa nova fotecka!!! A tiez pekna!!! Babulky, ja mam tie vase fotecky nejake male a malo detailne!!! Aj ked ich pozriem vo fotoblogu, tak nechapem!!! Chcem vas lepsie vidiet !!!

zabka60
27. júl 2011

@odrik ani nevrav a nechapem preco to nejde zvacsit kruci to je system tu toto!!!!!no dala som si aj s certikom 😀 dakujeem vy klamarky 😀 ak chces posli mi mail a poslem ti na mail tam si ma zvacsiiiis ojojooooj 😀

odrik
27. júl 2011

@zabka60
No vidis!!! To mi nenapadlo!!! A vobec nie sme klamarky!!!

zabka60
27. júl 2011

@odrik 😉 vidis aka ssom ja sikulka...idem haji haji ak chces posli mail a zajtra ti poslem nase foto na mail....sladke sny draha 😉

odrik
27. júl 2011

@zabka60
No vidis, a o mne pises, ze som mudra 🙂 !!! Ty si velka sikulka! Poslem a budem cakat! Dobru nocku!!!

zabka60
27. júl 2011

@odrik ok moja utekaj uz hajat aj ja bezim uz naozaj 😅

monkri
27. júl 2011

@zabka60
@odrik baby máte facebook ?