Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
jaj ja som od vas zavisla,ked uz tu takto rano kukuckujem 😅
@kyra30 @monkri @odrik @zabka60 @katkapapacova @domkalaky @lolitka25 Baby otvárajte šampanské, sypte kyselinu listovú plnými priehrštiami....máme srdiečko!!! :D Plodík má 3,8 mm trošku zaostáva asi tak 5-6 dní, tak snáď to dobehneme. Ďakujem vám všetkým za podporu, s vami sa to zvláda oveľa ľahšie, mám vás veľmi rada...a modlím sa za vás, nech tu máme už len samé dobré správy a potom si tému premenujeme na tie Zaslúžilé tehule, ako tu niekto navrhoval! 🙂
@eviq nevadi, hlavne ze som si tu krasnu spravicku precitala 😅 . cakala som na nu 😉
tak uz mame tri, mozno styri aj s @domkalaky , vsak? no to uz pomaly môzte aj tu temu zakladat 😀 . my sa tam pomaly budeme pridavat postupne. dufam, ze tu uz coskoro nikto z nas nezostane, iba nove snazilky ktore sem pridu a postupne tiez budu odchadzat 😵
ja som si kyselinou pripila uz rano, som tusila vysledky 😀 😀 😀
tak nazdravie vsetkym!!!!!!!!!
babenky, len tak ďalej ...jedna za druhou , katkapapacova, eviq, monkri, domkalaky, ja 😅 ....hehe...ja asi ťažko, ale tak snívať možem 😀
@kyra30 a este budeme robit aj tie smiesne pohyby ako nejaki africki domorodci 😀 😀 😀
odete len v nejakych kozkach z lesneho zveru a skakat po jednej nohe 😀 😀 😀
a jedna vzdy bude v strede - ta ktorej odhaname mrchu a okolo nej sa budu diat vsetky tie ovacie 😀
@eviq no vidis, ono to je vlastne moja zasluha 😀 😀 😀 . to mi nenapadlo 😅
baby ste uzasne - to je plan, vyhanat mrchu (skoro ako diabla) budu z nas exorcistky bojujuce proti mrche u snaziliek 🙂

babulky krasne , ide sa do mesta,takze hned ako sa vratim,tak vam sem prihodim foto testiku ako som slubila predtym 🙂 co mate nove??? 🙂