Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@eviq gratulujem velmi silno🙂) viem, ze som tu nove prepacte, ale neda sa mi opytat, ci sa vam to podarilo prirodzenou cestou alebo nie?? nestiham citat od zaciatku , ale sledujem a chodim na MK uz skoro dva mesiace, nam sa nedari uz 14 mesiacov a som z toho smutna.. som to aj pisala...ale to je super, neviem si predstavit ani len ako sa teraz musis citit, tolko radosti a stastia🙂))
@domkalaky ahoj nepozname, ale ja vas aj tak uz poznam🙂)neviem preco sa nedari, vsetko mame ok, uz som bola aj na vysetreniach krvi, ultrazvuk, priatel spg a vsetko je ok, on ma 2 deti ja mam jedno, ale nejak to spolu nejde, a to sme spolu uz 6 rokov a nieco pred rokom sme sa rozhodli mat babo a mysleli sme, ze do roka a do dna bude tu medzi nami a nic, stale viac a viac som sklamana, uz aj teraz to vyzeralo, ze som v tom, pretoze ako som pisala som jedla klobasu, co ja neznasam maso, ani len ked ho varim, mam rukavice🙂)) sice mi nemeskali, ale neviem inak som sa citila, a prisli mi kramy presne na cas, ako vzdy v podstate, aj u lekara som bola ked prave bola ovulka a tak sme vecer skusali a nic..takze ja mam aj ovulku vsetko ako ma byt, a neviem, ci nemam zacat brat nejake vitaminy alebo co?a vy preco sa nedari??
@alceola no s tou klobaskou si ta pamatam 🙂 hmmm, ja mam taky pocit, ze chyba je v tom, ze sme tak upate tuzbou po miminku,ze sa nam nedari. pretoze je nespocetne vela pripadov,ked bud vobec nemali na mysli nasledky-teda nahody aboli tehotne akoby ich vietor ofukol, hmmm, zeby nasa psychika? ja uz pomaly zacinam tomu verit...no my sa snazime 7. mesiac-uz to teda tahame na 8. a ja si myslim, ze je to tym, ze sme malinko spolu,lebo drahy je kamionista a nevystihneme tu spravnu chvilku 😒
@alceola dakujem 🙂 no podarilo sa prirodzenou cestou, som tehotna tretikrat a vzdy to bolo prirodzene, dokonca hned na prvy sup, ale vzdy som v prvom trimestri potratila. robili mi vselijake vysetrenia a zistili mi trombofiliu, takze si teraz picham injekcie do brucha, aby mi riedili krv a ta mohla vyzivovat babatko....tak teraz uz mi neostava ine, len cakat, ci sa bude dobre vyvijat. preto mam aj trosku strach, ze plodik zaostava velkostou, ale nie o vela, ze vraj asi o 5-6 dni. otehotniet som mohla na 17-18DC a aj test mi to ukazal az neskor, takze by to v podstate aj mohlo byt dobre. o 2 tyzdne mam kontrolu, kde zistime ako babo rastie....no a tie moje potraty sprevadzali vselijake patalie, nocne vyjazdy na pohotovost atd...radsej to tu nebudem rozpisovat, mali sme potom asi rok a pol pauzu aby som sa dala psychicky do poriadku....takze tak so mnou....citam si tvoj pribeh a spomenula som si na jednu moju kolegynu...aj ona aj jej manzel su uplne zdravi, vsetucko maju v poriadku a predsa sa im nepodarilo mat dieta, po rokoch sa dostali na vysetrenie do košíc na genetiku a tam im doktor povedal, že či sa dlho hľadali, lebo že obaja môžu mať deti, ale s inými partnermi. ich gény sa proste tak vylučujú, že spolu mať dieť nemôžu, napriek tomu, že sú zdraví.....to by som ani neverila, že sa môže stať....samozrejme, nie aby si rozmýšľala, že to je aj váš prípad, len mi to napadalo, že aký je osud nevyspytateľný....budem ti držať palce...🙂
@zabka60 ja ti poviem tak ako je......asi to nie je ten spravny pristup, ale moj gyndos je kamarat s najvyssim z GYnfivu, tak to budu riesit oni dvaja tak, aby sa na mna uz nikto nevykaslal......vyslovene mi moj doktor povedal, ze ak som schopna otehotniet, tak do troch mesiacov budem tehu, ze to proste neodflaknu, ze to zariadi.........., takze predpokladam postup najneskor v septembri laparka, co najskor IUI.a neviem preco, mam pocit, ze IUI by mohlo pomoct.............asi sa spolieham na to, ze ked uz mam dieta, tak IVF nebude treba

@zabka60 nejde o to..............uz som to pisala pred par dnami.skaredo sa so mnou pohravali a zistila som to.........