icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

aduskatt
28. júl 2011

@zabka60 nejde o to..............uz som to pisala pred par dnami.skaredo sa so mnou pohravali a zistila som to.........

zabka60
28. júl 2011

@odrik jasne,papkam a budem papkat,ako o zivot 😉 super spravy dnes,no @domkalaky nasa aj tebe sa zadari nebojkaj,este musime chvilku vyckat 😀

zabka60
28. júl 2011

@domkalaky zlatko nebooj,moja pojde to a mozno je este skoro a neskor sa ti ukaze nielen duch,ale aj carka 😉

domkalaky
28. júl 2011

@zabka60 ved vyckame 🙂 este ze vas tu mam 😉 cloveku je hned je lepsie 😅

zabka60
28. júl 2011

@aduskatt aj ku mne boli hnusny,ale tak co robit,co ich zabijeme??bohuzial asi vsade je to tak,treba skusat

aduskatt
28. júl 2011

@zabka60 ku mne neboli hnusni, mne schvalne blokovali niekolko mesiacov ovulku, aby ma donutili k IVF, teda myslim, si, ze to bol dovod.......a teraz po viac ako pol roku som na to prisla a je mi z nich zle............

zabka60
28. júl 2011

@domkalaky sme tu pre teba,sme tu jedna pre druhu,inak by sme sa zblaznili 😒 ....a inak aky bol dnik

domkalaky
28. júl 2011

@zabka60 aj ja si myslim,hlavne viera a trpezlivost a pochytat tie tehu virusiky,ktore nam tu eviq priniesla a bude sa tu kecat len o tom, ktora ma ake brusko, kocik a tak 🙂 🙂 🙂 🙂

zabka60
28. júl 2011

@aduskatt je mi to luto,ze to tak bolo,ale aspon sa mozes snazit kedze vies kde bola chyba atd...su tu babeny ktore maju podobne horsie zazitky a idu dalej,musia 😉

domkalaky
28. júl 2011

@zabka60 no dnik bol fajn, som bola u svokry, tam som robila tehu testik...dala som si kvalitny obedik, kaficko a uz som aj letela za vami, nech vas nenapinam ako gumu v trenkach 😀 😀 😀 😀

zabka60
28. júl 2011

@domkalaky jeeeej no kraaaaaaaaaaaaaaasa 😉 uz sa neviem dockat to bude kraaaaaaaaaaasa

aduskatt
28. júl 2011

@zabka60 no, ak bol problem iba tam, tak by to bolo fajn, len obavam sa, ze je tam aj nieco ine..........a ty uz mas tie hodnoty AMH?

aduskatt
28. júl 2011

@zabka60 ja som sa teraz napr dozvedela, ze mi lavy vajecnik nepracuje tak ako ma............v ISCARE o tom ani slovo, a toto zistil moj lekar, plus o otocenej maternici tiez v ISCARE ani slova............proste pristup fajn.uvidime, co v GYNFIVE, snad to bude fajn

aduskatt
28. júl 2011

@zabka60 my sa snazime.......hlavne nech dojdu na to, kde vsade je zrada🙂)

alceola
28. júl 2011

@eviq gratulujem velmi silno🙂) viem, ze som tu nove prepacte, ale neda sa mi opytat, ci sa vam to podarilo prirodzenou cestou alebo nie?? nestiham citat od zaciatku , ale sledujem a chodim na MK uz skoro dva mesiace, nam sa nedari uz 14 mesiacov a som z toho smutna.. som to aj pisala...ale to je super, neviem si predstavit ani len ako sa teraz musis citit, tolko radosti a stastia🙂))

domkalaky
28. júl 2011

@eviq a inak ako sa citime????lietas po izbe, ci nad pocitacom momentalne 😀 ?

zabka60
28. júl 2011

@aduskatt no drzim ti palceky aby si uz nemala take skusenosti ako si mala doteraz,no a este nie budem volat az buduci tyzden nechcem aby ma zas zdrbali,ze vyvolavam ked povedali,ze mi oni cinknu 😠 uvidime

domkalaky
28. júl 2011

@alceola ahojky 🙂 my sa este nepozname, tak to treba napravit 😀 ...a vies preco sa vam nedari?

alceola
28. júl 2011

@domkalaky ahoj nepozname, ale ja vas aj tak uz poznam🙂)neviem preco sa nedari, vsetko mame ok, uz som bola aj na vysetreniach krvi, ultrazvuk, priatel spg a vsetko je ok, on ma 2 deti ja mam jedno, ale nejak to spolu nejde, a to sme spolu uz 6 rokov a nieco pred rokom sme sa rozhodli mat babo a mysleli sme, ze do roka a do dna bude tu medzi nami a nic, stale viac a viac som sklamana, uz aj teraz to vyzeralo, ze som v tom, pretoze ako som pisala som jedla klobasu, co ja neznasam maso, ani len ked ho varim, mam rukavice🙂)) sice mi nemeskali, ale neviem inak som sa citila, a prisli mi kramy presne na cas, ako vzdy v podstate, aj u lekara som bola ked prave bola ovulka a tak sme vecer skusali a nic..takze ja mam aj ovulku vsetko ako ma byt, a neviem, ci nemam zacat brat nejake vitaminy alebo co?a vy preco sa nedari??

aduskatt
28. júl 2011

@zabka60 no tak tomu hovorim profesionalny pristup....si za to platis, tak snad mas pravo vediet to.....drzim place, aby to bolo dobre

zabka60
28. júl 2011

@aduskatt tiez mam za sebou toho vedla nechcem sa k tomu vraciat a nemam zaujem sa stresovat a hadat s niekym,naco,aj tak mam mrchu,takze sa clostyl o mesiac odklada

aduskatt
28. júl 2011

@zabka60 ja uz clostil nemozem.uz som ho pojedla akurat tak dost...........

domkalaky
28. júl 2011

@alceola no s tou klobaskou si ta pamatam 🙂 hmmm, ja mam taky pocit, ze chyba je v tom, ze sme tak upate tuzbou po miminku,ze sa nam nedari. pretoze je nespocetne vela pripadov,ked bud vobec nemali na mysli nasledky-teda nahody aboli tehotne akoby ich vietor ofukol, hmmm, zeby nasa psychika? ja uz pomaly zacinam tomu verit...no my sa snazime 7. mesiac-uz to teda tahame na 8. a ja si myslim, ze je to tym, ze sme malinko spolu,lebo drahy je kamionista a nevystihneme tu spravnu chvilku 😒

zabka60
28. júl 2011

@aduskatt no vidis a je ti nanic alebo ti mozno priniesol ovulku

aduskatt
28. júl 2011

@zabka60 no, keby mi nedali taku kombinaciu liekov ku clostilu, ktora ovulku zablokuje, tak by som aj vedela, na com som, ale clostil mam uz 6krat...............takze uz nemozem.......a nevadi.....ak to teraz nevyjde, skusime rovno IUI.......

eviq
28. júl 2011

@alceola dakujem 🙂 no podarilo sa prirodzenou cestou, som tehotna tretikrat a vzdy to bolo prirodzene, dokonca hned na prvy sup, ale vzdy som v prvom trimestri potratila. robili mi vselijake vysetrenia a zistili mi trombofiliu, takze si teraz picham injekcie do brucha, aby mi riedili krv a ta mohla vyzivovat babatko....tak teraz uz mi neostava ine, len cakat, ci sa bude dobre vyvijat. preto mam aj trosku strach, ze plodik zaostava velkostou, ale nie o vela, ze vraj asi o 5-6 dni. otehotniet som mohla na 17-18DC a aj test mi to ukazal az neskor, takze by to v podstate aj mohlo byt dobre. o 2 tyzdne mam kontrolu, kde zistime ako babo rastie....no a tie moje potraty sprevadzali vselijake patalie, nocne vyjazdy na pohotovost atd...radsej to tu nebudem rozpisovat, mali sme potom asi rok a pol pauzu aby som sa dala psychicky do poriadku....takze tak so mnou....citam si tvoj pribeh a spomenula som si na jednu moju kolegynu...aj ona aj jej manzel su uplne zdravi, vsetucko maju v poriadku a predsa sa im nepodarilo mat dieta, po rokoch sa dostali na vysetrenie do košíc na genetiku a tam im doktor povedal, že či sa dlho hľadali, lebo že obaja môžu mať deti, ale s inými partnermi. ich gény sa proste tak vylučujú, že spolu mať dieť nemôžu, napriek tomu, že sú zdraví.....to by som ani neverila, že sa môže stať....samozrejme, nie aby si rozmýšľala, že to je aj váš prípad, len mi to napadalo, že aký je osud nevyspytateľný....budem ti držať palce...🙂

eviq
28. júl 2011

@domkalaky ako sa cítime? zjedla som na obed kapustnicu a momentálne cítim, že milá kapustnica pôjde tak rýchlo, ako prišla....fest mi je z nej zle...:( ja už nemôžem jesť skoro nič....už ani detské piškóty...a inak sa cítim fajn, taká som ospalá, asi že so mňa opadol stres....🙂

zabka60
28. júl 2011

@aduskatt aj my pojdeme na iui a dufam,ze uz co najskor

aduskatt
28. júl 2011

@zabka60 ja ti poviem tak ako je......asi to nie je ten spravny pristup, ale moj gyndos je kamarat s najvyssim z GYnfivu, tak to budu riesit oni dvaja tak, aby sa na mna uz nikto nevykaslal......vyslovene mi moj doktor povedal, ze ak som schopna otehotniet, tak do troch mesiacov budem tehu, ze to proste neodflaknu, ze to zariadi.........., takze predpokladam postup najneskor v septembri laparka, co najskor IUI.a neviem preco, mam pocit, ze IUI by mohlo pomoct.............asi sa spolieham na to, ze ked uz mam dieta, tak IVF nebude treba

domkalaky
28. júl 2011

@eviq no ved dojdes na to postupne, ze co ti ostane v brusku a co nie ....mimi si teraz musi vyberat len to najlepsie🙂 xiii, ospala tehulka, hlavne oddychovat a uzivat si 🙂