icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

odrik
28. júl 2011

@monkri
Nauciiiim!!! Velmi rada, zahrame si na kremesoch!!! 🙂

domkalaky
29. júl 2011

@zabka60 awoj zabka, no ake bolo pivko? 🙂

domkalaky
29. júl 2011

@monkri neboj, urcite pride a nenecha ta samu, podari sa mu vybavit viza a budete si uzivat trosku aj Slovenska a tehu a spolu 😉

domkalaky
29. júl 2011

babulky, nejako mi je smutno bez vas ☹ , nejake nove pozitivne spravicky? 🙂

mabumi
29. júl 2011

@domkalaky jasne, ved je piatocek 😅 😅 😅
to je celkom pozitivna sprava, ci? 😉

domkalaky
29. júl 2011

@mabumi no skvela sprava, u nas vykuka aj slniecko, takze dalsia dobra sprava 🙂 inak uz mi asi sibe, vcera negativny testik a mrska nikde 😕 ja zacinam bluznit 😀 a mam pocit, ze aj mojmu drahemu sisi, ten mi tvrdi, ze som tehu 😀 .. a ty ako sa mas 🙂 ?

mabumi
29. júl 2011

@domkalaky aj ja si myslim ze si 😀 😀 😀
jeden negativny testik vôôôôôôôôôôbec nic neznamena 😉 😉 😉

domkalaky
29. júl 2011

@mabumi 🙂 a taka otazocka: kedy by mal testik zaznamenat tehu, teda myslim, ze asi priblizne kolko dni po ovu? asi to zalezi aj od druhu testika,ze? som si myslela, ze aspon ducha najdem 😀 ale to by som zas nevedela, ze ci mi sibe,alebo je to realita 😀

odrik
29. júl 2011

@domkalaky
Ahoj moja!!! U mna nic nove, boli sme teda veeelmi zodpovedni a este sme nesnazilkovali, aj ked ovulka bola, ale este predsa len pockame aspon jeden mesiacik 🙂 !!! Ved to ubehne 🙂 !!! Šimonka sme splodili v auguste, tak sa nam mozno podari aj druhe babenecko zamiesat 🙂 v auguste 🙂 ! Co nove u Teba, ako mrska???

odrik
29. júl 2011

@mabumi
Ahoooj moja, rada Ta citam! Co je nove okrem slniecka??? 🙂 a piatocku 🙂 ? U mna teda zatial nic, Predvcerom a vcera som mala plodne dnicky, ale este sme radsej trosku pockali, predsa len to bola prva ovu po potrate ☹ ! Aj ked sice prisla mrska az po 9 tyzdnoch, takze od potratu je to uz 2 a pol mesiaca, ale mrska a ovulka to boli prve, takze..... Ale buduci mesiac ma uz nic NEZASTAVI 🙂 !

domkalaky
29. júl 2011

@odrik aj som na teba myslela, ze ci ste odolali 🙂 no dufam, ze u vas bude august magicky 🙂 no ubehne podla mna rychlo, uz teraz mi bezia dni ako voda,len slniecko a teplo chyba, sice u nas sa prediera,ale stale vyhravaju mraky. Mrska este neprisla 😕 takze som zvedava co ma v najblizsich dnoch caka 😅 a teraz si v robotke?

odrik
29. júl 2011

@domkalaky
Dnes som si spravila dovolenku 🙂 ! Tak trosku sedim pri kavicke a konikovi. A potom pojdeme so Simonkom po jeho spoluziaka a budu sa u nas hrat 🙂 . A vecer mam trening hiphopu, tak sa tesim, bude veselo 🙂 !!! A dakujem moja za podporu, aj ja verim, ze mesiac ubehne, pride druha mrska a ovulka 🙂 a tu snad uz vyuzijeme naplno 🙂 ! A Ty este chvilocku pockaj a pekne otestikuj znova a mam pocit, ze ......🙂 !

domkalaky
29. júl 2011

@odrik Aspon si si urobila predlzeny vikendik 🙂 no teda, tak ty si este aj hiphoperka 🙂 no klobuk dole nad tvojim elanom, to je super 🙂vsak ty si zena mnohych tvari 😉 ja som tiez dopila kavicku,ale plava mi tam nejako 😠 ,alebo to bude pudingom,ktory som do seba hodila 😀 ....takze dnes nebudes kartovat so Simonkom 🙂 .

mabumi
29. júl 2011

@domkalaky ono testik by to mal zaznamenat uz pri meskajucej mrche. ale mohla si mat posunutu ovulku. alebo aj ked nie, poznam uz desiatky bab, ktorym test ukazal len /, dokonca aj krv negativny a par dni neskôr uz boli pozitivne 😉 . takze pockaj este, v nedelu urob dalsi testik a ak nic, tak buduci tyzden by som isla na krvicku 😉

domkalaky
29. júl 2011

@mabumi no tak musim byt trpezliva 😠 😀 😀 😀 uz ma aj svokra posiela v pondelok k dr.,ale ja teda pockam 🙂 a dakujem 😉

mabumi
29. júl 2011

@odrik ahojkaj 🙂 . teda mas môj obdiv, ja by som sa neudrzala ani tento mesiac 😅 . asi by sme priamo nesnazilkovali, ale ani by sme sa nepôstili 😀 . augustove pocatie je super 😎 . to sa babo narodi na jar a to bol vzdy môj sen. hoci teraz je to uz jedno 😅

@domkalaky zeby ti plavala kava? puding? alebo nieco ine 😕 ???? ja si myslim, ze kavou to nebude 😀

domkalaky
29. júl 2011

@mabumi no musim cakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat, strasne toto,ale s vami mi to ide lahsie 🙂 a mozno su to uz pseudo pocity-ved psycika je tiez mrska 🙂

mabumi
29. júl 2011

@domkalaky tak tak 😉 😉 potvora je to 😀 . ale nebyt jej a aj bolesti, ktorou sme si uz presli, tak by sme prisli o tu radost ked sa to konecne podariiiiiiiiii. 😵 😵 😵

kyra30
29. júl 2011

@domkalaky Ahojky ....no dúfam, že ti to tam pláva fazuľka malilinká 😀

lolitka25
29. júl 2011

@domkalaky chod k lekarke, spravi ti testik z krvy ten je spolahlivejsi... a ak to nahodou nie je tehotenstvo, co urcite je, tak ti da vyvolavacku a mozes zacat snazilkovat 🙂
@odrik wau, odolali ste? obdivujem ta a drzim prsteky na augustovy poklad 🙂

kyra30
29. júl 2011

@mabumi veru...ja až sa dozviem, že budem tehu...tak asi od samého šťastia odpadnem 😀 neviem, či to prežijem...ten nával 😀

domkalaky
29. júl 2011

@mabumi no to si napisala krasne a pravda je to stopercentna 🙂 uz aby sme sa tu len vytesovali a delili sa o tie krasne pocity 😵

kyra30
29. júl 2011

@odrik V auguste to príde 🙂 tú..tú.tututu....

domkalaky
29. júl 2011

@kyra30 ahojky, no aj ja dufam 😀 😀 az sa zozieram nedockavostou, ze co z toho bude nakoniec 😀

domkalaky
29. júl 2011

@lolitka25 no pockam do pondelka a potom sup k lekarovi, nech teda nemeskam a ked to nebude tehu, tak sup na augustove snazilkovanie 🙂

mabumi
29. júl 2011

@kyra30 ani ja si to neviem predstavit, ale uz teraz sa cela trasiem, ked si na to len pomyslim 😅 😅 😅

@domkalaky veru 😵 😵 😵 . budeme sa predbiehat jedna druhu 😵

kyra30
29. júl 2011

@domkalaky mno...mne dneska mali dojsť mrchy....zatial neprišli...ale už asi dojdu :-P....tak august to istí...viaceré si brúsime zúbky 😀 😀 😀

odrik
29. júl 2011

@domkalaky
No veru, Simonko ma dnes znova "opusti"! Bude mat spoluziaka! Nevadi, zahrame zajtra 🙂 ! A nemam pocit, ze kavicka plava len tak 🙂 !!! V pondelok radsej otestikujes, co povies?

domkalaky
29. júl 2011

@kyra30
@mabumi ak bude august taky skaredy ako je teraz jul,aspon bude dovod stravit viac casu po dekou 😀 😅

odrik
29. júl 2011

@mabumi
Ahoj moja, dakujem! Simonka sme zamiesili tiez v auguste, narodil sa v maji, bolo to nadherne obdobie, mam pocit, ze si to vsetky spolu takto zamiesime a budeme v maji najstastnejsie na svete!!! To by bolo uzasne, keby sme si to takto spolu uzivali!!! Tak nam vsetkym posielam mooooooc bocianov s tymi najkrajsimi batoztekmi na svete 🙂 !!!