Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
babulky, nejako mi je smutno bez vas ☹ , nejake nove pozitivne spravicky? 🙂
@domkalaky
Ahoj moja!!! U mna nic nove, boli sme teda veeelmi zodpovedni a este sme nesnazilkovali, aj ked ovulka bola, ale este predsa len pockame aspon jeden mesiacik 🙂 !!! Ved to ubehne 🙂 !!! Šimonka sme splodili v auguste, tak sa nam mozno podari aj druhe babenecko zamiesat 🙂 v auguste 🙂 ! Co nove u Teba, ako mrska???
@mabumi
Ahoooj moja, rada Ta citam! Co je nove okrem slniecka??? 🙂 a piatocku 🙂 ? U mna teda zatial nic, Predvcerom a vcera som mala plodne dnicky, ale este sme radsej trosku pockali, predsa len to bola prva ovu po potrate ☹ ! Aj ked sice prisla mrska az po 9 tyzdnoch, takze od potratu je to uz 2 a pol mesiaca, ale mrska a ovulka to boli prve, takze..... Ale buduci mesiac ma uz nic NEZASTAVI 🙂 !
@odrik aj som na teba myslela, ze ci ste odolali 🙂 no dufam, ze u vas bude august magicky 🙂 no ubehne podla mna rychlo, uz teraz mi bezia dni ako voda,len slniecko a teplo chyba, sice u nas sa prediera,ale stale vyhravaju mraky. Mrska este neprisla 😕 takze som zvedava co ma v najblizsich dnoch caka 😅 a teraz si v robotke?
@domkalaky
Dnes som si spravila dovolenku 🙂 ! Tak trosku sedim pri kavicke a konikovi. A potom pojdeme so Simonkom po jeho spoluziaka a budu sa u nas hrat 🙂 . A vecer mam trening hiphopu, tak sa tesim, bude veselo 🙂 !!! A dakujem moja za podporu, aj ja verim, ze mesiac ubehne, pride druha mrska a ovulka 🙂 a tu snad uz vyuzijeme naplno 🙂 ! A Ty este chvilocku pockaj a pekne otestikuj znova a mam pocit, ze ......🙂 !
@odrik Aspon si si urobila predlzeny vikendik 🙂 no teda, tak ty si este aj hiphoperka 🙂 no klobuk dole nad tvojim elanom, to je super 🙂vsak ty si zena mnohych tvari 😉 ja som tiez dopila kavicku,ale plava mi tam nejako 😠 ,alebo to bude pudingom,ktory som do seba hodila 😀 ....takze dnes nebudes kartovat so Simonkom 🙂 .
@domkalaky ono testik by to mal zaznamenat uz pri meskajucej mrche. ale mohla si mat posunutu ovulku. alebo aj ked nie, poznam uz desiatky bab, ktorym test ukazal len /, dokonca aj krv negativny a par dni neskôr uz boli pozitivne 😉 . takze pockaj este, v nedelu urob dalsi testik a ak nic, tak buduci tyzden by som isla na krvicku 😉
@odrik ahojkaj 🙂 . teda mas môj obdiv, ja by som sa neudrzala ani tento mesiac 😅 . asi by sme priamo nesnazilkovali, ale ani by sme sa nepôstili 😀 . augustove pocatie je super 😎 . to sa babo narodi na jar a to bol vzdy môj sen. hoci teraz je to uz jedno 😅
@domkalaky zeby ti plavala kava? puding? alebo nieco ine 😕 ???? ja si myslim, ze kavou to nebude 😀
@mabumi
Ahoj moja, dakujem! Simonka sme zamiesili tiez v auguste, narodil sa v maji, bolo to nadherne obdobie, mam pocit, ze si to vsetky spolu takto zamiesime a budeme v maji najstastnejsie na svete!!! To by bolo uzasne, keby sme si to takto spolu uzivali!!! Tak nam vsetkym posielam mooooooc bocianov s tymi najkrajsimi batoztekmi na svete 🙂 !!!

@monkri
Nauciiiim!!! Velmi rada, zahrame si na kremesoch!!! 🙂