Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@zabka60 no asi zbehnem az v utorok, to mam cestou, lebo v utorok zas berem babku k doktorke na kontrolu s kolenom, tak zabijem dve muchy jednou ranou-cestou,alebo uz v pondelok zas testujem 😀 a inak co robis? ja teraz vybehnem nachvilu s hafanom na prechadzku a do obchodu a som spat 🙂
baby ake mate plany na vikendik? my zajtra dame maly vyletik do susedneho mesta a samozrejme budeme snazilkovat 🙂 a co vy?
@lolitka25 no ja budem asi robit v zahradke take posedenicko, dali sme tam makadam , tak to chcem oddelit strymi tehlickami od travy a presadzat kvetink, no takj to bude taky papuckovy vikend 😀 no,ale vy mate skvely program ...xi,inak aj ja mavam take tulave topanky, tiez ked je drahy doma, tak len labzujeme kade tade 😀
@kyra30 @lolitka25 @domkalaky @odrik @ zabka60 no co sa tu dnes vsetko zomlelo snazilocky moje .....uga caka salala bum :D vidim ze ste mali veselo. Ja som mala zly dnik cely den mi bolo strasne zle, len som lezala, uz ani tie lizatka nefungovali :( a picha ma prava strana. Kyrusik co s tvojou mrchou? Cely den som ju odhanala...a domkalaky co to pocuvam? 🙂 mozno bude este prekvapko, ak by si mala ovulku neskor, tak este je nadej ;) juj chybali ste mi cely den ...vitam aj novu snazilku tinku 🙂
Hello baby,
juuj dnes som mala taký super dník...ráno som bežala do práce...tam prišiel nečakane manželík za mnou aj s naším krstniatkom 5-ročným....doniesli mi kvietky🙂))....a ja som na obed už mala voľno v robotke a 5 hodín som strávila s mojimi láskami...potom manželík išiel naspäť do roboty na 5 dní....(a medzitým sme stihli dať ešte mecheche 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 ) tak možno to bolo účinné🙂) uvidíme....

@domkalaky ano presne a ze chces aby ti zobral krv no a vysledky su na druhy den...a ty mas pravidelny cyklus,ci ti to nikdy enmeskava??bo ak ti meskava tak to moze byt normalne