icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

zabka60
29. júl 2011

@domkalaky ano presne a ze chces aby ti zobral krv no a vysledky su na druhy den...a ty mas pravidelny cyklus,ci ti to nikdy enmeskava??bo ak ti meskava tak to moze byt normalne

odrik
29. júl 2011

@domkalaky
Ak Ti zlatusik zoberu krvicku na hCG, teda tzv. tehotensky hormon, do 2 hodiniek mas jeho vysledok, teda hodnotu v krvi. V pondelok este otestikuj a uvidis!

domkalaky
29. júl 2011

@tinka9075 no budem ho musiet setrit 🙂 lebo mi potom utecie radsej do roboty 😀

zabka60
29. júl 2011

@odrik no sikovna zienka steba 😵 tak nechaj telo upratat a buduci mesiac ideme spolu,ale bez seba na to 😀 a to vam hned tu cmarnem co mi poveedali,bo som zvedava velice aj ja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

odrik
29. júl 2011

@zabka60
Vyborne!!! August je nas 🙂 !!! Parada! Idem so Simkom odprevadit spoluziaka, potom na hiphop, a potom sa ma uz nezbavite 🙂 ! Nieze pojdes skoro spat 🙂 !

domkalaky
29. júl 2011

@zabka60 no ja mavam pravidelny, meskava mi to ked schudnem, priberem,alebo sa stresujem, takze vsetko je mozne, ze sa mi to posunulo, preto sa nechcem hned hrabat k doktorovi,ale az ked fakt bude meskat 🙂

domkalaky
29. júl 2011

@odrik no ja si este pockam, ved mam cas 😀 nic mi neutecie 🙂

zabka60
29. júl 2011

@odrik neboj mojaa,aj tak nemam co robit,sa nudim,ako pes,ked som sama,joj nech uz je nedela a sme zas spolu,ako rodina bo uz zblaaaznim

zabka60
29. júl 2011

@domkalaky a kolko ti meska??nemas sa coho bat,normalne chod a nech ti vezmu krv a este si kup testik,aby si vedela na com si

domkalaky
29. júl 2011

@zabka60 no mne to meska dnes 5. den,ale ja mam pocit, ze uz tu z toho robim veeeeeeelku bublinu 😅 ,len podla mna mrska aj tak pride ,len ma natahuje 😠

zabka60
29. júl 2011

@domkalaky moja ved to je normalne a nrobis bublinu,bud zistis,ze si tehu a budes velmi stastna abo nedaj boh ti meska koli nejakemu zdravotnemu problemu,takze to nemusis odkladat tak ci tak...v pondelok pekne k dokine jasne 😉

domkalaky
29. júl 2011

@zabka60 no asi zbehnem az v utorok, to mam cestou, lebo v utorok zas berem babku k doktorke na kontrolu s kolenom, tak zabijem dve muchy jednou ranou-cestou,alebo uz v pondelok zas testujem 😀 a inak co robis? ja teraz vybehnem nachvilu s hafanom na prechadzku a do obchodu a som spat 🙂

lolitka25
29. júl 2011

baby ake mate plany na vikendik? my zajtra dame maly vyletik do susedneho mesta a samozrejme budeme snazilkovat 🙂 a co vy?

zabka60
29. júl 2011

@domkalaky no vidis tak kup testik v obchode a tez mas dve much jednym tahom 😀 idem nalakovat nechty uvidime sa neskor 😎

zabka60
29. júl 2011

@lolitka25 jaa asi tez niekam vybehnem s malym,ale neviem kam,nemam ziadny napad,budem do rana musiet neico vymysliet..a vy si zajtra krasne uzite 😉

domkalaky
29. júl 2011

@lolitka25 no ja budem asi robit v zahradke take posedenicko, dali sme tam makadam , tak to chcem oddelit strymi tehlickami od travy a presadzat kvetink, no takj to bude taky papuckovy vikend 😀 no,ale vy mate skvely program ...xi,inak aj ja mavam take tulave topanky, tiez ked je drahy doma, tak len labzujeme kade tade 😀

domkalaky
29. júl 2011

@zabka60 juuuj no rada by som kupila,lenze my byvame ozaj na konci sveta a tu je len taky obchod, ze zopar veci z drogerie a potraviny-urobila si to v letnej kuchynke, takze budem musiet cakat, to je skoro ako telenovela na x-casti toto cakanie 😅

odrik
29. júl 2011

@zabka60
A preco si dnes sama??? Neboj, teraz idem hiphopovat, ale vecer som tu a uz nebudes sama a babulky nase zlate su tiez tu 🙂

zabka60
29. júl 2011

@domkalaky no to nieje bohvieco,ked si tak od civilizacie,v dnesnej dobe,ja mam lekaren na skok,ale ja ju nepotrebujem 😖 .. 😀 sme napatejsie,ako ty sama mam taky pocit 😀 pockame kym si to samma vybavis,ako uznas za vhodne 😉

odrik
29. júl 2011

@domkalaky
Vobec nerobis bublinu, mne mrska meskala 2 dni a uz som kupovala testik!!! Ved sa na to tak tesime, ze nic nie je bublina 🙂 !!!

zabka60
29. júl 2011

@odrik mp je od stvrtka na janosikovych slavnostiach a mne je tak smutno ☹ niesom zvyknuta byt sama,inak sme spolu stale,aj v praci,aj doma a ked sme od seba,tak to tazko prezivame,ale ja viem,po rokoch to prejde 😀 dufam,ze nie 😖 utekaj si zatrsat aj za mna

odrik
29. júl 2011

@zabka60
No trosku to prejde, ale len trosku a uz budes mat predsa aj ine starosti 🙂 a budes sa venovat nielen manzelikovi!! Poslala som Ti IP, urob prosim kuk! O chvilu startujem tancovat 🙂 !!!

zabka60
29. júl 2011

@odrik ohohooo aka tajnostkarka 😀 idem kuk a ty utekaj trsaat

eviq
29. júl 2011

@kyra30 @lolitka25 @domkalaky @odrik @ zabka60 no co sa tu dnes vsetko zomlelo snazilocky moje .....uga caka salala bum :D vidim ze ste mali veselo. Ja som mala zly dnik cely den mi bolo strasne zle, len som lezala, uz ani tie lizatka nefungovali :( a picha ma prava strana. Kyrusik co s tvojou mrchou? Cely den som ju odhanala...a domkalaky co to pocuvam? 🙂 mozno bude este prekvapko, ak by si mala ovulku neskor, tak este je nadej ;) juj chybali ste mi cely den ...vitam aj novu snazilku tinku 🙂

zabka60
29. júl 2011

@eviq moja musis to nejako vydrzat,urcite uz coskoro bude lepsie 😉 babatko sa len spamatava,ze kde je a zabydluje sa 😀 nebojkaj..no ja nic nove,stale mrchatiem 😀

sunflower87
29. júl 2011

Hello baby,
juuj dnes som mala taký super dník...ráno som bežala do práce...tam prišiel nečakane manželík za mnou aj s naším krstniatkom 5-ročným....doniesli mi kvietky🙂))....a ja som na obed už mala voľno v robotke a 5 hodín som strávila s mojimi láskami...potom manželík išiel naspäť do roboty na 5 dní....(a medzitým sme stihli dať ešte mecheche 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 ) tak možno to bolo účinné🙂) uvidíme....

domkalaky
29. júl 2011

@zabka60 no citim sa tu ako na samote,ale niekedy fajn, byt mimo mesta a betonovej dzungle 🙂 ale zas dobre padne vypadnut aj do mesta a rozmaznavat sa kavou za 2eura 😀 😀 😀

eviq
29. júl 2011

@zabka60 kiez by si mala pravdu....

domkalaky
29. júl 2011

@odrik super ,aspon sa necitim tak zle,ze melem vkuse o tom 😅

domkalaky
29. júl 2011

@eviq neboj bude lepsie 🙂 ale tie pocity nevolnosti stoja za toho drobca 😉 no vidis ako sa telo so mnou zahrava 😠 stale nic,len zaludok na vode..uz od ranej kavy 😠 ...tak ja vyskameste casu, teda pokial mrcha nedorazi skor 🙂 ale mam pocit, ze tieto cary nejako pomozu 🙂 😅