Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
na zaver dna pripajam na zlepsenie nalady 😀 😀 😀
Žeru dva švine zo žľaba. A jedna tak pažravo žere že žačne bľuc. A druha hutori: "Nedolivaj bo nepojime!"
Ahojte baby,
tak pridávam sa do klubu tých nešťastných... 😒 U nás je to obdobné.... Akurát mám po mrche... Žijem dalo by sa povedať, že z mesiaca na mesiac čakaním...
vidim, vidim, že to tu riadne skace 🙂 Ja okrem depky bojujem aj s nejakou virozou, tak nic moc... 😒
@mykaellle - ahoj. 🙂 Ty chodis gynekologovi do Nitry??? Lebo moj exgynekolog bol z Nitry, ze ci sme nahodou nemali aj toho isteho... Lebo ten moj mi stale vravel, ze ja som este mlada, ze to mam nechat na prirodu a tak. No a teraz si uz teda u druheho doktora...? A ake vysetrenia uz mas za sebou? Teda to sono, folikulometriu (mna caka vo stvrtok) a este nieco...? Tusim existuje aj nieco take, ze hormonalny profil - to sa berie krv a na zaklade toho sa tam nieco nejako ucuje... 😒 😀 Ja som v tom Tatar... 😎
Beries aj nejake lieky? Ja beriem Duphaston - zatial.... Vela otazok na teba, hadam si najdes cas niekedy odpovedat... 😉 Drz sa zatial, ajoj.
@catharinka
ahoj a akemu gynekologovi si chodila v nitre?
Ahoj mozem sa pripojit??
@mabumi - no, kocena, ved pri tebe by som tu aj cely den sedela a bavila sa a zlepsovala si naladu, ale nejde to... 😉 Hadam sa tu nejako este dokopy vsetky stretneme a budeme pokracovat. A moja funkcia je "tichy spolocnik"... 😎 😎 😎 ...keby daco. 😉 Tak pa zatial.
@krista5 - vola sa. Jezis, jak sa to vola... Aha, Juhás. Poznas....?
@catharinka
Nie nie nepoznam...ja som v nitre tiez chodila ku dvom, tak preto sa pytam...ale neodporucala by som ani jedneho 😝 😝

@krista5
@monula535
@lisian
@lolitka25
@catharinka čaute babule, tak ako, na dnes balíme či čo? pracovná doba LEPETENU skončila 😉 ? zabudla som síce aká je moja funkcia, ale doštudujem do zajtra 😀 , aby sme mohli mať znovu taký plodný deň a rýchlo sa dopracovali do tej 100-ky (strany), kde už budeme všetky tehu 😅
@lisian tak čo máme na večeru?
@lolitka25 si ma navnadila, tiež som začala upratovať 😉 . tak zľahka, nebudem to preháňať, no nie? ešte si nejaký šok privodím a zas budeme mať čo dať do "akcie" 😀