icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

eviq
15. aug 2011

@zabka60 ahoj zabicka, tu som, obcas vas citam, ale uz ani nepisem, trapim sa s tym mojim zvracanim a nejedenim, som uz vycerpana....zdalo sa ze to ustupuje a je to v plnej parade spat....tesim sa ze uz ides do akcie, ked sa ti zadari na prvykrat, budem skakat po plafon...na pocest zabiek 😀 @tinka9075 v stredu budem drzat palce 🙂 @odrik vitaj doma! Niekomu tusim zacina snazilkovske obdobie, vsak? 😉 @monkri zlatko, je mi to velmi luto a hlavne sa nemal k tebe tak spravat! Ale ja to poznam, s arogantnymi lekarmi som si svoje uzila. Nastastie nie vsetci su taki. Kym zacnes zase snazilkovat, urcite si daj urobit vsetky mozne vysetrenia, to ze sa to zopakovalo, nemusi byt nahoda..a drzkaj sa. Dobre sa vyplac a potom uz bude kazdym dnom lepsie. A zatial sme tu pre teba.@kyra30 akoze sa mas ? 🙂 uz ste sa s manzelikom udobrili? Uz snazilkujete?? Chcem vediet!! 😀 @lolitka25 ako srdiecko? Dufam ze uz nie si smutna a neplackas. Kedyze to ides k dokyni? Zabudla som.... @domkalaky moja, uz sa tu vsetky o teba strachujeme....dufam, ze si niekde uzivas nejaku peknu dovolenku 🙂

tinka9075
15. aug 2011

@eviq neboj bude dobre ja tiež ked som bola tehotna som vracala ešte aj vodu neda sa ti nič jest aspon po kuskoch skus nejake keksy ja som jedavala bebe a potom to prešlo a mohla som jest všetko 😉

eviq
15. aug 2011

@kyra30 zle som ta oznacila, tak v tej dlhej sprave, je aj nieco pre teba...;)

zabka60
15. aug 2011

@tinka9075 aha ty potracas ☹ my nemozme ani otehu,o drzim palce,aby ste konecne urobili krocik,ktory vam velmi pomoze 😉 potom napis,ako ste dopadli

eviq
15. aug 2011

@tinka9075 ja uz skusam vsetko mozne, len nie vzdy pomoze....ale ked si citam nasu monkri, moju doterajsiu spolutehulku, tak viem, ze sa nemam co stazovat......uz sa ku mne rychlo vsetky pridajte...a ti si tinka potratila v ktorych tyzdnoch?

tinka9075
15. aug 2011

@zabka60 no to určite napišem sama som zvedava ako dopadneme no nakoniec sa tam aj stretneme a budeme sa vidiet naživo to by bola parada ja chcem najprv skusit iui a potom uvidime 🙂

zabka60
15. aug 2011

@eviq 😵 no aavoj chrobacik...takze stale tahas druhu ligu vracajucu cccc ale co to robka babula abo babuliak,ved musi aj ono papat a takto ta trapy 😀 no ako ti babenky radia musis nejake keksy a piskotky papat,by ste aspon nejake ziviny v sebe mali,uz nech ste pekne za prvym trimestrom a bude dobbre 😉 no my sa potichucky tesime ze co bude a nebudeale hadam nam uz bozko pozehna a daruje zivot do nasich ruk 😵

zabka60
15. aug 2011

@tinka9075 no nas caka dalsia navsteva az o nejaky ten tyzden,ale mozno budeme mat buduci termin rovnaky 😉 a kolko anjelikov mas v nebicku 😢

tinka9075
15. aug 2011

@eviq no ja už toho mam za sebou vela potratila som prvy krat v 7mesiaci po autonehode potom v 3mesiaci a 8tyždni tri krat a všetci mi hovoria že som uplne zdrava tak ja neviem asi tam určite niečo je tak dufam že to zistia a budem mat konečne babo 🙂

tinka9075
15. aug 2011

@zabka60 no to by bolo super keby sa ti anjeličkovia ku mne vratili tak ich mam doma5 😒

domkalaky
15. aug 2011

@zabka60
@odrik
@lolitka25
@tinka9075 ahojte kocky 🙂 🙂 🙂 juuuj,ale ste zlate,ze ste na mna mysleli, no ja som necakane odisla mimo slovenska a nemala som pristup k netu ,ale uz som tu a vidim, ze podstivo pisete tak ja sa musim kuknut poprecitat vsetko co som zameskala a ci k nam pribudla tehulka......vidim, ze je toho ozaj vela, tak mi bude trvat kym sa dostanem do obrazu a odpisem vam 😀 😀 juuuuuuj ,ale chybali ste mi 🙂

zabka60
15. aug 2011

@tinka9075 😕 fuuuu no neskutocne co snami robi ta priroda och moj boze moc drzim palceky,aby ste konecne dosli do ciela tak,ako treba 😉

zabka60
15. aug 2011

@domkalaky 😠 😠 😠 ty ty ty nevernica jedna bubacska,ale sii nam dala,my uz pomaly fbi na teba,ze kde ta uniesli a ty sii si niekde uzivala!!dufam,ze mas aspon batoztek pevne v rukach,ako odpustne pre nas 😀 no priznaj farbu kde si bola hmmm????a dopredu ti poviem moja ziadna tehula nepribudla,ale ubudla ☹ nasu monkri nam tak potrapili,az jej fazulka odisla!!!!no coment na celosvetove zdravotnictvo,ktore mame vsade okolo seba!!!!! 😠

eviq
15. aug 2011

@tinka9075 Tak ta autonehoda bola riadna smola....uz si bola tak daleko :( a nemohlo sa tam nieco poskodit, co ti teraz brani prekrocit ten treti mesiac?

eviq
15. aug 2011

@domkalaky vitaaaaaaj!!!!!

domkalaky
15. aug 2011

@zabka60 jeziiis, to mi je luto ☹ nemam slov......a co sa tyka zdravotnictva-myslim si svoje a pekne to urcite nie je....
my sme sa snazilkovali ,ale co bude to ja netusim 🙂 a inak co nove ? u teba???no ani som vam nestihla napisat, ze tu nebudem 😒 strasne totoso mnou 😒

tinka9075
15. aug 2011

@eviq už som bola na všetky možne vyšetrenia všetko ok a ja verim že teraz je ten spravny čas aby som zostala tehotna 🙂

domkalaky
15. aug 2011

@eviq dakujeeeeeeem 🙂 🙂 🙂 🙂

tinka9075
15. aug 2011

@domkalaky no konečne si sa ozvala už som myslela že ta budu davat v spravach ako nezvestnu aj ty si nam chybala 😀

eviq
15. aug 2011

@tinka9075 🙂 tak potom to tak musi byt! 😉

odrik
15. aug 2011

@domkalaky
No ved teda, ze sa ukazes 🙂 !!! Tesim sa, ze si spat 🙂 !!! A hlavne, ze si v poriadku, uz sme sa zacinali o Teba bat!

tinka9075
15. aug 2011

@eviq ja nezufam a ani na to velmi nemyslim lebo aj to robi svoje ked to ma prist tak to pride možno bez doktorou a ked sa nepodari doktory pomôžu 😅

zabka60
15. aug 2011

@domkalaky moja ani ja nemam slov a @monkri ma toho za sebou teda,ze anjelikovia sa jej vratia a bude uz do konca zivota len stastna a spokojna,bo uz je nacase pretrhnut konecne retazec nestastia,ktory mame!!!! no moja my sme boli piatok na zhodnoteni v icare,no a asi takto:ja mam velmi vela folikov-nekupis?? 😀 a co mi brali ten amh hormon za 12eciek,tak cakali,ze bude vysoky,ma byt od 1 do 3 a ja mam prosimpekne 0,86 tak nejak,moc nizky a nieje to dobre,takze ani oni tam nechapu,co to znamena!!vrrr,ale cakame na mrchu a potom clostyl konecne a sono a potrebujeme len 2foliky,ak ich bude viac,nic nebude,bo hrozi viacpocetne rizikove tehu a to nedovolia,ale ak nam to konecne vyjde,tak po sone pregnyl injekcia a obden uz bude ovulka,no mala by byt,ale nikdy nevies,ako ti telo prekazi plany 😖 ale tak hadam nam to vyjde a bude uz len dobre,no a ak by iui nevyslo,tak uz mame ziadost na ivf v poistovni,takze uvidime,co bude do mesiaca

zabka60
15. aug 2011

@odrik tak tak aj ja som ju vyhresila 😀 take soky nam robit..milasik a ty ako???uz si aklimatizovana 😀

odrik
15. aug 2011

@monkri
Strasne, strasne je mi to luto ☹ . Myslim na Teba ako sa da!!! Hnusak hnusny doktorsky, ako vobec moze robit takuto citlivu pracu, ved to je ruhanie sa, ked takto pristupuje k pacientke a tie jeho reci!!! No strasne!!! Ved sa mu to vsetko postupne vrati!!! Ty sa len moja opatruj, nevzdavame sa!!! My sme take bezkyne na dlhe trate, ale raz do ciela dobehneme, URCITE!!! Drzkaj sa pokladik, velmi na Teba myslim!

odrik
15. aug 2011

@zabka60
Krasny vecer!!! No, som uz zasa v realite, ale co sa da robit??? Bolo nam vyborne, skoncilo to, aby sme sa mohli tesit na dalsie radosti zivota 🙂 !!! Posielam veeeeela energie, aby folicky pekne narastali 🙂 !!!

kyra30
15. aug 2011

@eviq ahoj eviq...no my sme s manželínom už za dobré...nám to dlho nevdrží :-P myslím byť na nože 😀....mali sme celkom pekný víkend. Júj....tak tebe furt zle....no ja by menila s tebou hneď, čo ti budem....ty ešte si aj tie inekcie picháš na riedenie krvi...to v pohode zvládaš ?...možno či to nemá s tým aj spoločné.

odrik
15. aug 2011

@jaja018
Znamena to, ze este neovulujes alebo uz ovulka bola. Tak urob pekne zajtra a mala by byt ciarka silnejsia. Ak budu obe rovnake, tak najblizsich 24-48 hodin ovulujes. Tak drzim palceky 🙂 !!!

kyra30
15. aug 2011

@monkri moja.....strašne niečo....to nechápem, ten doktor by mal dostať hodinovú výpoveď....je mi z toho smutno, myslím na teba......pravdu povediac...nemám slov....je mi to strašne ľúto. ☹

odrik
15. aug 2011

@eviq
Ahooooooooj tehulienka nasa!!! Dakujem za krasne privitanie! Teraz prave treti den mrskujem, a potom...... 🙂 ! Ako sa mi mavas, vracadielko nase???