Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@eviq ahoj..no hej plánujem vyšetrenia v septembri, preventívku a spísala som si všetky, čo mi babenky napísali, ktoré sú potrebné a budem si všetky odškrtovať jeden za druhým..ja som bola pred rokom, kedy mi sledoval hormonálny profil a robil sono..všetko som mala ok, ale ešte mi treba folikomtriu, hemetólogiu, imunologiu, vyšetrenie štítnej žlazy a výtery na chlamýdie, ereoplazmya mykoplazmy.....aj gentiku mi ešte nerobili . Manžel mal ísť v auguste na spg, ale ešte nebol...neviem, akosi sa mi do toho nechce. Vraj pojde na budúci týždeň...to je jeho večná odpoveď. A on mal naposledy zhoršené výsledky, ale bral antibiotika... tak mu kázali prísť o 3 mesiace....no už je tomu aj 4,5 mesiaca....a ešte nebol....naťahuje to 😖 ..tak ja tak...nič nové..popri furt snažilkujeme....uvidíme 😅
ahojte dievcence, len sa pripominam, ze stale patrim medzi vas.... ☹
@kyra30 no pekne máš ten zoznam urobený, vidno, že si nás pozorne čítala 🙂 ja som si tiež takto spísala vyšetrenia a tiež mi postupne ubúdali...z toho, čo tam máš tak okrem folikometrie som absolvovala všetko...ono to môže trošku trvať, kým budeš mať výsledky zo všetkého, záleží v akom meste ti to budú robiť. maximálne do troch mesiacov by to však malo byť a hádam aj skôr....dúfam, že zistia príčinu a pomôžu ti 🙂
@monkri ahoj monkri, velmi ma mrzi co sa ti stalo,zvlast ked to bolo take ziadane,tazko mi napisat slova utechy pre teba, lebo sama viem ze ziadne slova neutesia a dlho to bude este boliet, vyprosujem ti u nasho Pana zdrave babetko a uz ziadne skarede zazitky s lekarmi...drzkaj sa a hlavne sa nevzdavaj
dievcence moje, tak som tu.. zase tento mesiac nic, pretoze uz sa mi ukazuje mrska...takze ja uz prepadam depke, ze to nema vyznam v /nieco dufat, pretoze je to hrozne kazdy mesiac cakat 28 dni plna nadeje a potom to pride a to mam dostat 20teho , ale mne to tak pomaly chodi uz par dni predtym a potom to pride naplno☹(zase budem vela plakat..
@katkapapacova dakujem ti moc krát už sa to stalo snád bude ešte moc dúfam že ano ešte to nevzdám budeme zase skúšať ak boh dá bude len dúfam že aj ostane teraz to bolo moc zlé od začiatku a ani ja som nebola v pohode a ani lekári my nepomohli bolí to moc ale musím ísť dalej čaká ma boj s úradmi a políciou musím sa nato sústrediť a aspon nemyslím na nič a ked príde manžel začneme znova aspon sa dovtedy dám do poriadku
@monkri nehnevaj ma!!!!!!! 😠 !!!a preco by si akoze neprisla!!!!ved ani my nevieme ako dopadneme a ak sa nezdari,aj tak sa stretneme to je akoze jasne moja nevzdavaj sa,ja viem ani jedna nepozname piesen na tvoje velmi bolave srdiecko,musis sa stym vysporiadat sama zo sebou,my sa budeme za teba modlit,aby si bola co najskor v poriadku a ide sa dalej snazilkovat 😉 dohoda?! 😉
ahojte, obcas citam tuto temu a je mi luto vas vsetkych, ktore sa trapite s otehotnenim....viem ze je to tazke, my sme sa po dvoch rokoch snazenia a potvrddenia velmi zlej diagnozy rozhodli pre adopciu, cakame na drobceka a tesime sa veelmi...a najma to pomohlo po psychickej stranke, uz sa netrapm nad vecami ktore nezmenim
@tortelinka držím vám palce nech máte dietatko čím skôr doma ,no u mna to neviem či by sa to dalo nakolko manžel nieje slovák a nemá tu ani pobyt
@monkri dakujem, pobyt tvojho manzela by nemusel byt problem, zijete tu alebo v zahranici?
@zabka60 moja ty my vždy dodáš elánu moc ti dakujem konečne som sa aj usmiala 🙂
@tortelinka to je na tom že striedáme pol roka tu pol roka v zahraničí
@monkri da sa to riesit, je to skor o rozhodnuti, chapem ze nie kazdy sa vie rozhodnut, ale nam to velmi pomohlo
@tortelinka no my by sme chceli ostať na sk ale nedá sa nedovolia nám to aspon zatial je to komplikované
@alceola no ja mám to isté už 2 roky....už ma ani nebaví byť sklamaná a smutná, preto že došli mrchy. Z dlhodobého hľadiska je to riadna otrava 😀....každý mesiac plakať.....snažiť sa...dúfať že to vyšlo....zasa plakať...snažiť sa...dúfať že to vyšlo....plakať.....dookola.....povedz STOP..končím s tým.....idem žiť. 😅 rada za päť korún..berieš ? 😅
Ahooojte babulky!!! Myslim na Vas, len nejako nestiham!
@zabka60
Samozrejme, ze ovulka bude aj s krasnymi folikmi !!! Tak pekne snazilkovat 🙂 !!! Mne konci pomaly mrska, co myslis, co budeme robit 🙂 ???
@tortelinka
Velmi sa tesim, ze ste to takto nadherne vyriesili a prajem vela, vela stastia a lasky!!! Je to nadherny skutok a pre vas obrovska radost 🙂 !!! Velky obdiv!
@monkri
Moje zlatinko, na kremese Ta osobne vyzdvihnem, nalozim do auta a odveziem!!! Pre mna, za mna to nazvi unos 🙂 !!! Budeme tam vsetky spolu a hotovo!!!
@tinka9075
Drzim palceky, aby sa vsetko vyriesilo a dalsie tehulkovanie bolo uspesne a nadherne!!!
@kyra30
Vyjde to, musi!!! Jesen a zima su nase 🙂 !!!
Babulky moje drzkajte sa!!! Prosim ziadne vzdavanie!!! Vela sily ste mi dodali aj dodavate, bola by som smutna, keby ste boli smutne a nestastne!!!!! Hlavky hore, nam sa to raz podari!!!

@lolitka25
Ahoooooj zlatusik nas!!! Len nech vsetko u lekarky dobre dopadne 🙂 ! U mna vstko po starom, prave mrskujem. Je to druha mrska popotratova, tak uz by po nej snad mohlo nastupit snazilkovanie 🙂 ! Uvidim, neriesim, sama sa necham prekvapit 🙂 ! Doma mame trosku smutno, Šimonko je v tabore, ale ako spravni rodicia 🙂 ideme vo strvrtok za nim a budeme do soboty ubytovani kusok od tabora. No a v sobotu si dieta nase jedine zoberieme domkov 🙂 ! Krasny dnik!!!