Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@dolce251,ahoj tak budem dufat ze tam uz nebude,viem ze kazdy hovori ze netreba moc mysliet na babo a ze to pride samo ked to clovek nebude cakat,tiez sa bojim toho ze ked sa zacneme snazit to nepojde tak ako som si to naplanovala,hlavne netreba stresovat,uzivat si zivot a urcite to pride samo ked to nebudeme cakat🙂
@frca ono je to cele zalezitost hormonov. Po MA mozes mat trocha rozhadzane hormony, sa to postupne same upravi a upokoji a isto aj cysta zmizne. Ale ten caj mi vtedy hrozne pomohol, aj cyklus sa mi pekne upravil. Ano to mi kazdy vravi, ze netreba moc mysliet na babo. Aj sama tomu verim, pretoze minuly rok sa nam to podarilo prave vtedy, ked som uz rezignovala. Len ako sa mam teraz naladit na to....ze nemysliet, ked kazdy mesiac pride mrcha. Ako my sa snazime odreagovat sa....planujeme vylety, sportujeme...stale daco, len babo akosi stale neprichadza ☹
@dolce251 ja som s otehotnenim problem nemala, prvykrat sme otehotneli neplanovane, po MA sme pockali presne 6 mesiacov a otehotnela som druhykrat a druhy MA som horsie psychicky znasala, tak sme si dali pauzu asi rok a pol a potom som zase otehotnela na prvykrat....u mna je problem s udrzanim, picham si do brucha injekcie na riedenie krvi, ktore by mi mali pomoct...toto tehotenstvo som sa dostala zatial najdalej a chvala Bohu som nemala ani ziadne spinenie ci krvacanie ale to musim silno poklopat, lebo dnes mam nejak od rana krce v bruchu, dufam, ze to nie je nic zle...uz som aj z prace odisla domov...
@eviq aha, tak to velmi drzim palce....tentokrat to uz vyjde, dotiahnes do uspesneho konca...urcite. Ale mas moj obdiv, uz 2 MA za sebou, uf, to si fakt neviem predstavit. Ja som po tom prvom trpela nespavostou, psychicky som bola na tom zle, ale vdaka manzelovi a rodine som sa ako tak z toho dostala...a bojujem ako sa da, aby som sa zase do toho nedostala.....bo az vtedy som pochopila co je to nespavost.
@frca nooo ja uz som toho vyskusala kopec. Vies ako uz tahame 3 rok snazenia. Brala som calibrum baby plan, femibion 800, alchemilkovy caj. Teraz obaja s manzelom berieme vitamin E a doktor mi predpisal Duphaston na podporu maternice, plus uzivam medocryptine - co su hormonalne tabletky. Takze sa napchavam kade cim.
@eviq ahoj no mám sa pomaličky ležím lebo mám krče zajtra idem konečne na tú kyretáž ráno dúfam že už potom tieto krče prestanú lebo už ich len liekmi vydržím sú už moc silné už nech je to zamnou už stačilo bolesti a trápenia idem dalej niečo bude čas ukáže ,a ty pekne oddychuj a dávaj pozor na maličké 🙂
@frca no tie som este neskusala, ale tiez som o tom citala. Uz som si dokonca kupila aj knihu s tymi cvikmi. Len vraj treba najprv navstivit odborneho fyzioterapeuta, ktory urci spravne cviky, bo ked to zacnem doma len tak sama cvicit, nemusim ich vykonavat spravne. Tak sa tam musim objednat. Este mam v plane navstivit nejaku bylinkarku. Bo po doktoroch sme uz pochodili a vyzera to tak, ze obaja sme v poriadku...tak skusime ine metody 🙂
@dolce251 niesla som to velmi zle, lebo som sa velmi spoliehala, ze to uz vyjde plus sa ku mne lekari v nemocnici spravali hrozne, asi preto, ze som tam nemala protekciu...zle na to spominam, ked som druhykrat potratila, hnusna stara krava na prijme mi povedala...a co vy chcete, vsak tu srdce nebije....teraz urcite zmenim nemocnicu, ak by som mala problem, pojdem do inej....ja som si potom nasla take vlastne formy relaxu, aby som sa nezblaznila...vela sme cestovali, chodila som cvicit, na tanecnu a tak...vela, vela stran dozadu som o tom pisala dievcatam....
@frca to je take individualne, pisali tu dievcata, co pockali len jednu mrchu a otehotneli a bolo to OK a poznam aj take, co nepockali ani tu jednu mrchu a tiez to bolo OK...ja som cakala 6 mesiacov a bolo mi to na figu...takze ak by sa to nedajboze zopakovalo, tak by som uz 6 mesiacov necakala, myslim, ze tie tri su v pohode...🙂
@monkri skoda, ze si nesla na tu pohotovost, nemusela si sa tolko trapit...budem zajtra na teba mysliet, drz sa ozvi sa potom, predpokladam, ze domkov ta pustia v piatok....zober si masticku na pery, pred kyretom ti nedaju pit, mne velmi popraskali, tak aby si mala po ruke....a tiez kvapky do nosa, ak by si plakala, aby sa ti dobre dychalo v narkoze...zvladnes to Monci, lebo nic ine ti ani neostava a potom uz to bude lepsie....
@eviq joj, to mi je luto.....ja som sa nastastie vtedy stretla s ustretovymi lekarmi, vsetci boli mili v nemocnici. Dokonca styria sa tam snazili nieco najst, ale beznadejne, srdiecko uz nebilo. My sme tiez zacali teraz vela cestovat, chcem zase zacat chodit do jazykovky.....proste musim sa nejako od toho odreagovat, len je to hrozne tazke...hlavne, ked kazda druha kamoska mi oznamuje ze je tehotna a to na prvy sup, este sa aj ja deptam vekom. bo o chvilu mam 30 ☹ a to som si myslela, ze do 30 budem mat uz 2 deti, bo so snazenim sme zacinali, ked som mala 26 ☹
@evig,dakujem hned si mi zlepsila naladu, a neboj dobre to dopadne treba mysliet pozitivne🙂Ja som uz v pohode,aj ked to bol sok ked mi doktor povedal ze ziadna akcia,zosypala som sa a ten prvy mesiac bol najhorsi,teraz mam super doktorku a verim ze to bude v poho,prajem prijemne a bezstarostne tehulkovanie🙂

Baby ahojte,pisete tu o cystach,mam podobny problem,v juni mi robili kyret,MA 10tt,cysta tam bola aj pocas tehu ale vrat to nezapricinilf potrat,je na vajecniku a ze vraj je vodova,tiez mi doktorka najprv odporucila laparku,nech je vsetko ako ma byt pred dalsim tehu,ale ked som bola potom na kontrole tak cysta sa zmensila z 36mm na 26mm po dvojtyzdnovom uzivani alchemilky a mysieho chvostika a Bkomplexu forte,uzivam to pravidelne kazdy den tak som zvedava,v septembri idem na kontrolu tak dufam ze tam nebude a mozme sa zaca snazit,ma niektora z vas podobnu skusenost,aj s tymi bylinkami?