Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
tak baby vcera mrska prisla, uz neviem, zase mam bojovat? a nadejat sa dalsi mesiac??? toto je ako na kolotoci, kazdy mesiac, par dni si hore a potom prudky pad...neviem este ze mam dovolenku, lebo v praci by som toho asi vela neurobila....smutna som☹((
@lea1333 @lucinka1104 ako dievčatá, testovali?
@lolitka25 neviem, ci mam sil uz verit, nemam priznavam nemam....bude asi lepsie, ked to vypustim z hlavy..a budem citat ako sa vam dari, dufam, ze sa podari...je to ozaj smutne, kolko nepravodlivosti...ale co mame robit, nic len dufat....a ty to ako prekonavas??ja uz neviem ako prekonat dalsie sklamania..
modlitbicka pre vas babulky
Modlidba za počatie dieťaťa:
Drahý Boh,
máme na rozdávanie veľa lásky a chceli by sme sa o ňu podeliť s dieťaťkom. Žiadame Teba aj anjelov, aby ste nám pomohli s počatím. Prosíme, pošlite do nášho života jednu z vaších najžiarivejších a najšťastnejších duší a umožnite tejto bytosti, aby sa stala naším dieťaťom. Ďakujeme
@katkapapacova pekna modlidba dufam že nam všetkym pomôže aby sme sa už konečne mali dietatka 🙂
@katkapapacova krasna modlitba a budeme sa ju kzdy den modlit a verit,ze nam boh konecne dopraje dietatka po ktorych tak tuzime 😵

@zabka60 to sú len nervy moja klud a bude dobre si moc napätá a nervy si robia svoje ver poznám to ale klud a bude dobre treba len veriť ved si my sama povedala že pôjdeme na krémeše 🙂