icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

monkri
18. aug 2011

@zabka60 to sú len nervy moja klud a bude dobre si moc napätá a nervy si robia svoje ver poznám to ale klud a bude dobre treba len veriť ved si my sama povedala že pôjdeme na krémeše 🙂

tinka9075
18. aug 2011

@zabka60 len sa nestresuj a iui sa podari uvidiš ja idem na buduci tyžden do iskare a s iui ta budem nasledovat aj ja tak klud a nestresuj sa a ako piše monkri nervy robia svoje a my chceme ist na kremeše 🙂

lolitka25
18. aug 2011

@zabka60 nestresuj, drzim palceky mojka. vsak chceme kremese 🙂

alceola
19. aug 2011

tak baby vcera mrska prisla, uz neviem, zase mam bojovat? a nadejat sa dalsi mesiac??? toto je ako na kolotoci, kazdy mesiac, par dni si hore a potom prudky pad...neviem este ze mam dovolenku, lebo v praci by som toho asi vela neurobila....smutna som☹((

aninka666
19. aug 2011

@tinka9075 idem v pondelok, aj na krvičku aj na sono. a ty ako??čo nové??

tinka9075
19. aug 2011

@aninka666 ja idem na buduci tyžden k docentovi mala som ist v stredu len som ešte trochu špinila tak som sa preobjednala tak som zvedava čo mi povie pozerala som tvoj test a čiaročka tam je riadna to ti určite potvrdia 🙂

aninka666
19. aug 2011

@tinka9075 tak to ti držím palčeky nech ti to dobre dopadne.

lolitka25
19. aug 2011

@alceola presne viem ako sa citis, kazdy mesiac to prezivam uplne rovnako ako ty... par dni rped mrskou a mrska strasna depka,po mrske nadej, tak strach a ocakavanie a tak opat pad... bludny kruh,neverending story. ALE hlavku hore, RAZ to musí vyjst 🙂

pancake
19. aug 2011

@alceola nemysli na to, prestaň sa snažiť a možno práve potom to príde. 😉

tinka9075
19. aug 2011

@aninka666 dakujem potom dam vediet dufam že pôjdem skoro na iui 😅

odrik
19. aug 2011

Ahoooojte babulky!!!! Som v Tatrach!!! Je tu nadherne!!! Ideme do Smokovca, mooooc na vas vsetky myslim a snazim sa aj tu nachytat virusiky tehulkovskeho typu 🙂!!!
@monkri
Ako moja zlata??? Myslim na Teba velmi!!! Drzkaj sa, oddychuj vela!

castania
19. aug 2011

@lea1333 @lucinka1104 ako dievčatá, testovali?

lea1333
19. aug 2011

@castania ahoj ty sa pochval ja negativ;(

castania
19. aug 2011

@lea1333 ja som dnes nemala test, lebo som vcera rano nevydrzala 🙂) maly dusik tam je, ale bojim sa tesit 🙂 ..stale som mala snehobiele , ale chcem pockat este do zajtra rana, uz som sa zasobila 🙂)

lolitka25
19. aug 2011

@odrik mojka,tak si Tatry uzite a snazilkujte ostosest 🙂

tinka9075
19. aug 2011

@odrik užite si a pošli nejake virusiky aj nam 🙂

lea1333
19. aug 2011

@castania tak ked tam mas ducha tak to je super:Dtak pfu pfuj nech silnie tesim sa s tebou;)

alceola
19. aug 2011

@lolitka25 neviem, ci mam sil uz verit, nemam priznavam nemam....bude asi lepsie, ked to vypustim z hlavy..a budem citat ako sa vam dari, dufam, ze sa podari...je to ozaj smutne, kolko nepravodlivosti...ale co mame robit, nic len dufat....a ty to ako prekonavas??ja uz neviem ako prekonat dalsie sklamania..

alceola
19. aug 2011

@pancake keby sa to dalo tak by bolo super, a ako sa na to neda mysliet?? ja si nemeriam teplotu, ani nesledujem hlien, milujem sa s muzom kedy mame chut a ked to vyjde na plodne dni tak sa tesim, ale nesilim to to by som ani nechcela...

katkapapacova
autor
19. aug 2011

modlitbicka pre vas babulky
Modlidba za počatie dieťaťa:
Drahý Boh,
máme na rozdávanie veľa lásky a chceli by sme sa o ňu podeliť s dieťaťkom. Žiadame Teba aj anjelov, aby ste nám pomohli s počatím. Prosíme, pošlite do nášho života jednu z vaších najžiarivejších a najšťastnejších duší a umožnite tejto bytosti, aby sa stala naším dieťaťom. Ďakujeme

tinka9075
19. aug 2011

@katkapapacova pekna modlidba dufam že nam všetkym pomôže aby sme sa už konečne mali dietatka 🙂

zabka60
19. aug 2011

@tinka9075 no jo snazim sa nejako drzat na uzde 😀 vsak ste mali ist v stredu do iscaru hm???neboli ste????ci ako???

zabka60
19. aug 2011

@lolitka25 chceme chceme jasne...co nove mojka??

zabka60
19. aug 2011

@katkapapacova krasna modlitba a budeme sa ju kzdy den modlit a verit,ze nam boh konecne dopraje dietatka po ktorych tak tuzime 😵

tinka9075
19. aug 2011

@zabka60 nie neboli lebo som po menzese mala špinenie tak som sa preobjednala idem na buduci tyžden no som zvedava čo nam povie čo sa podozvedame 🙂

zabka60
19. aug 2011

@tinka9075 aha skoooda a kedy idete???

tinka9075
19. aug 2011

@zabka60 vo štvrtok ked som už tak dlho čakala už mi to nevadi ale som fakt zvedava čo ma čaka strach nemam už som prežila toho až až dufam že nas poteši 😀

zabka60
19. aug 2011

@tinka9075 jasne uz to prejde ako vodaaaa...no a tesim sa aj ja co vam povedia a ze vam pomozu 😉 my cakame na mrchu uz abby to bolo za namiiiiiiii

tinka9075
19. aug 2011

@zabka60 no ja som tiež zvedava mrcha mi chodi pravidelne ako budik všetko mam v poriadku len babo nikde ale ja verim že mi docent pomôže a najde pričinu 😉

zabka60
19. aug 2011

@tinka9075 ja mam nepravidelne takze nieje tor bohviecooo ale uz aspon pozname pricinuu