icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

lolitka25
25. aug 2011

@zabka60 ani nie,len sa snazim na to nemysliet,aby nam to neskazilo dovolenku a stale dufam a modlim sa,aby sa nam to uz po tej laparke podarilo hned 🙂 citala som aj o takych pripadoch tak chcem byt jednou z nich...

lolitka25
25. aug 2011

@zabka60 a ty na ktory druh oplodnenia ides poklad?

zabka60
25. aug 2011

@lolitka25 no aj mne sestricka u ex gynekologa povdala,ze otehu hned po laparke,tak sme sa zacali hned snazit no a vidis ☹ ..ale ty budes urcite vynimka 😉 ..ideme na iui

lolitka25
25. aug 2011

@zabka60 🙂 dakujem,ze mi tak prajes... iui - velmi sa v tom nevyznam, popis mi to troska

odrik
25. aug 2011

@zabka60
Ahoooooj moje otapene 🙂 !!! Preco by to nevyslo ??????? Len Ty pekne ostan tu, ved predsa mame dohodnute kremese!!! Kam by si cestovala, tu budes pekne tehulkovat !!!

zabka60
25. aug 2011

@lolitka25 no niekto nam to tu musi zas rozbehnut,kedze sme stratili dvoch anjelikov ☹ ..mno iui je inseminacia,kedy ti zaziva bez narkozy zavedu malicky kateter medzi nozicky a spermijky ti poslu blizsie k cielu 😉 tot vsjo 😀

zabka60
25. aug 2011

@odrik ahoooooooooooooooooooooooj 😉 ,no kremese s vami si nenecham ujst ani keby krompace padali..iked neviem vsetko je to mozne v takychto horucvach 😀 ,uz mas pobalene na zajtra do Demanovej?

lolitka25
25. aug 2011

@zabka60 tak ked uz budu blizko ciela tak to iste vyjde.... neviem ako vam kocky, zo mna to stale po "tom" vytecie.... uz som skusala aj zenske rady ako nozky hore a podobne ...lezat potom aspon pol hodky a nic :(

monkri
25. aug 2011

@zabka60 ahoj žiadné zahraničie ale úspešné tehu budeš a hotovo musíš sa len dať do pohody a tú lopatu vymeň za lopatku xixixi ale nie čo u lekára si snou nebola aby ťa tak nebolela ?

zabka60
25. aug 2011

@lolitka25 moja to je v pohode,pod kazdou jednou z nas je vzdy "pottom" mlacka 😀 ..no ale kazdy aj dokin aj odbornik ti povie,ze nic neznamena,ze to vytecie,to co je potrebne sa tam dostane moja,ver mi 😉

zabka60
25. aug 2011

@monkri no urcite mate pravdu baby moje lubezne 😉 ...no a s lopatkou som nebola,este zajtra vydrzim,ale potom pondelok sme domka sviatok je a od stredy mam dovolenku bo idem do martina na foliky,tak piatok by som skocila,ak ma bude este boliet

monkri
25. aug 2011

@lolitka25 to vôbec nevadí ver tomu čo potrebuješ to tam ostane,každá to máme tak ale ja som vždy pre istotu aspon tých 5 minút ležala hore nohami 😀 😀

odrik
25. aug 2011

@zabka60
Vsetko je mozne!!! A preto sa vsetko podari !!! Pobalene uz skoro mam! Este som nieco poprala, tak sa to susi, horsie bude, ze to v tomto pekle treba aj prezehlit! Poslem to nasej lolitke, ta uz ma v tom prax 🙂 !!!

lolitka25
25. aug 2011

@monkri presne to robim aj ja 🙂

lolitka25
25. aug 2011

@odrik no teda dakujem 🙂 este tri tricka a kosele tak som majsterka v zehleni 🙂 a trafi ma slak...

monkri
25. aug 2011

@lolitka25 no tak úspech sa dostaví len klud 😉

odrik
25. aug 2011

@lolitka25
To nevadi moja!!! Ale aj tak skus po sexiku urobit poriadnu sviecku a milacik nech Ti podrzi nozky 🙂 !!! Ritka musi byt vysokooooooo hore zdvihnuta 🙂 !

zabka60
25. aug 2011

@odrik uuuuuha ja nezehlim,vsetko pekne zavesim a mam to pekne nedokrcene 😉 ale sem tam treba prezehlit ja vieeem,no ale v tomto hice ani mne by sa nechcelo..zavri sa niekde do pivnice a tam mozes zehlit 😀 ..inak dnes som mala prvu tabletku clostyl 😔

odrik
25. aug 2011

@lolitka25
No vidim, ze ma to zehlenie teda neobide 🙂 !!! Uz som sa tesila 🙂 !!!

monkri
25. aug 2011

@lolitka25 no ešte manžel my vždy dal dva vankúše pod zadok a hore nohy 😀

odrik
25. aug 2011

@zabka60
Veru, veru, pivnica to isti!!! A clostylov mas kolko??? Do stredy??? Abo az do piatku???

lolitka25
25. aug 2011

@odrik
@monkri aj my davame vankuse pod zadok, drzi mi nohy.... a nic... 🙂 asi v tom ten figel nie je 🙂

odrik
25. aug 2011

@lolitka25
Jasne, ze nie je! Ved sme predsa vylustili zahadu!!! Musime snazilkovat cez vyrocie, predsa!!! Potom nemusia byt ani nozky hore a bude to! 🙂

monkri
25. aug 2011

@lolitka25 no @odrik už to odhalila 😉

zabka60
25. aug 2011

@odrik clostyl mam do pondelka a v stredu na foliky 9dc bo stvrtok je sviatok a niesu tam ☹

lolitka25
25. aug 2011

Tak sa s Vami lúčim kočky @odrik,@mabumi,@monkri, @domkalaky, @zabka60, @eviq a všetky pokladíky , na dva týždne máte odo mňa kľud. Idem chytať tehu vírusiky pre náš všetky.... aby sme mali aspoň dvojčatká 🙂 Držte sa mi a keď prídem, nech čítam len samé pozitívne a veselé správičky 🙂

@zabka60 neboj IUI bude úspešné, držím palce a pozdravujte @eviq aj za mňa a aj @domkalaky tá sa tu dlho neukázala.

zabka60
25. aug 2011

@lolitka25 😵 mooja peknee,ze si sa snami rozlucila,tak si to tam krasne uzite aj za nas a poprosime plne batozky tehu virusikov 😉 stastnu cestu a hlavne VYPNI MOZOG 😉 😉

frca
25. aug 2011

@odrik,vypila som jedno a normalne som ho citila🙂nesupla som sa bo je spinava,a ani som nemohla🙂

tinka9075
25. aug 2011

no babenky dnes som bola v iskare docent Tomaš super človek všetko som sa dozvedela je dobre na buduci mesiac idem na iui tešim sa no s iskare som po dnešnom dni spokojna.ked sme tam išli tak som videla asi 15bocianov tak to je dobre znamenie hned som si na vas všetky pomyslela 🙂

sunflower87
25. aug 2011

ahojte babenky,
juuuuj som tu strašne dlho nebola...normálne nebol čas...celé dni v práci...a ked bolo voľno tak som ho trávila s manželíkom....
musím sa pochváliť v sobotu odchádzame do chorvátska na dofču 🙂 tak sa strašne teším....
počula som že najlepšie sa otehotnie pri mori - v mori a tak 😉 😉 😉 tak to ideme skúšať🙂) tak dúfam, že prídeme už konečne traja odtiaľ🙂) tak držte nám palčeky....
🙂 🙂