Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
Tak sa s Vami lúčim kočky @odrik,@mabumi,@monkri, @domkalaky, @zabka60, @eviq a všetky pokladíky , na dva týždne máte odo mňa kľud. Idem chytať tehu vírusiky pre náš všetky.... aby sme mali aspoň dvojčatká 🙂 Držte sa mi a keď prídem, nech čítam len samé pozitívne a veselé správičky 🙂
@zabka60 neboj IUI bude úspešné, držím palce a pozdravujte @eviq aj za mňa a aj @domkalaky tá sa tu dlho neukázala.
no babenky dnes som bola v iskare docent Tomaš super človek všetko som sa dozvedela je dobre na buduci mesiac idem na iui tešim sa no s iskare som po dnešnom dni spokojna.ked sme tam išli tak som videla asi 15bocianov tak to je dobre znamenie hned som si na vas všetky pomyslela 🙂
ahojte babenky,
juuuuj som tu strašne dlho nebola...normálne nebol čas...celé dni v práci...a ked bolo voľno tak som ho trávila s manželíkom....
musím sa pochváliť v sobotu odchádzame do chorvátska na dofču 🙂 tak sa strašne teším....
počula som že najlepšie sa otehotnie pri mori - v mori a tak 😉 😉 😉 tak to ideme skúšať🙂) tak dúfam, že prídeme už konečne traja odtiaľ🙂) tak držte nám palčeky....
🙂 🙂

@zabka60 ani nie,len sa snazim na to nemysliet,aby nam to neskazilo dovolenku a stale dufam a modlim sa,aby sa nam to uz po tej laparke podarilo hned 🙂 citala som aj o takych pripadoch tak chcem byt jednou z nich...