Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@strapacka1982 takych je nas viac..........
@strapacka1982 no je nas viacej ale neboj budeme sa navzajom podporovat ved chceme ist na kremeše a stromček už budeme zdobit ako tehulky v toto verim 🙂
@aduskatt ja viem.a strašne ma to mrzí, že je to tak
@tinka9075 obdivujem ťa, že sa k tomu takto staviaš.....a už kolko sa snažíte?
@strapacka1982 ok 😉
@tinka9075 neboj bude ved vieš do vianoc tehu ,neboj aj ja to skúsím znova oktobri začneme znova sa snažiť 😉
@strapacka1982 asi tak 5rokov bola som už 2krat na ivf potvrdene ale v6tyždni potrat a 2ivf tak podobne tiež som o babo prišla a predtym som mala 3potraty je toho vela ale ja sa nevzdavam idem dalej a verim že raz budem držat v naruči svoje dieta toto ma ženie vpred a nevzdavam sa 🙂
@tinka9075 to mi ľúto. Držím teda palce aj tebe ako všetkým iným babám, ktoré majú problem
@monkri to by som chcela aj ja, vlastne ako každý mesiac....Oktober bude tažký mesiac.manžel bude mesiac preč.
@strapacka1982 dakujem ja som sa už zo všetkym zmierila ved život ide dalej a musime bojovat 🙂
@tinka9075 ved ano.ale je to hrozne ťažké. aj ja verím, žo to príde len to čakanie je tažké, bolestivé a dlhé
@strapacka1982 vieš ja si vždy poviem že vela ludi ma ešte važnejšie problemy a bojuju tak ja to beriem tak keby som mala nad tym čo som prežila stale rozmyšlat tak už som na psychyatrii a ved zazraky sa deju 😉
to su aj moje slová.paradox je te, že v minulosti takéto problemy neboli.prečo? prečo? prečo? prečo sa to teraz deje?
@strapacka1982 no to by som aj ja rada vedela prečo su take problemy asi žijeme vo velkom strese ved v minulosti žili takym inym životom ako teraz
@strapacka1982 s tym asi nenarobime vela..........ja som si v podstate za tu dobu uz asi zvykla......
@tinka9075 každy sa niekam ponahlame a zabudame na svoje zdravie.
@monkri kedysi ludia chodili bosí, nebrali žiadne tabletky a žili kludný život.a dnes?všetko je opak.
@strapacka1982 presne tak
@monkri žiadne tabletky nepotrebovali, žiadne vyšetrenia, nič.a boli štastný a rozmnožovali sa tak, že o tom ani nevedeli.a dnes je fakt zazrak, ak jedna z nás otehotnie a ktomu ešte aj zdravé diatatko má
@tinka9075 zdravo sa stravujeme, dbame o svoje zdravie a aj tak nič.
@tinka9075 no nato sa dobre pamätám na koľko môj otec nedaleko odtial vtedy pracoval 20 km a to im tvrdili že im nič nehrozí to klamali lebo aj celé slovensko ako sa neskär zistilo bolo zamorené a výsledok poznáme naše problémy ale my máme liek krémeše a preto budeme do vianoc tehu 😉
@strapacka1982 no my sme na tom rovnako všetko čo kupujem aj študujem a vidiš ako to dopadlo
ja už mám niekedy pocit, že čím viac študujem a zaujímam sa o to, tym viac mi to neide a kazí sa to.papám vela zeleniny, ovocia, dodržiavan pitný režim...proste všetko a stale som tam kde som bola...na začiatku
@monkri to mi je jasné...... nič nie je čisté. všetko je ošetrené chemiou. človek užý fakt nevie ani to, čím urobí dobré a čím zle
@tinka9075 to je slovensko....nemám slov. ok babenky postel volá. dobrú doc Vám prajem.....ďakujem Vám

@monkri kremese ja rada🙂