Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
caute baby ako by sa prával ovulačný test ak by som bola tehotna?
Katuška, ja mám síce 10týždňového chlapčeka a podaril sa nám 3 týždne po vysadení tabletiek, ale chcem poradiť s tými vtipnými odpoveďami pre dotieravcov ... Niekde som teraz v novinách čítala o nejakej "liečiteľke", ktorá radí párom tipy na otehotnenie ... milovanie na dlážke alebo, že žena má mužovi denne umývať jeho mužnosť a stane sa 🙂)
@zabka60
Ahoooooj z Demanovej! Pocasie dnes nadhera! Boli sme pekne slapat, teraz sa ideme saunovat a kupat 🙂! Potom dobra vecera!!! Ale hribiky nie su ☹ ! Je tu moooc sucho!
Babulky moje, drzkajte sa mi tu!!! Bociankov nahanajte a nic im nedarujte 🙂!!! Ja posielam Chopkove tehu virusiky Vam vsetkym z lasky velikeeeeeej!!!!!!!!!
vtipna odpúoved pre dotieravcov?:..jednoducho tolko zienok chce babo,ze bociany nestihaju🙂
Ahojte kočky..... V dnešnej dobe je fakt zázrak, ked niekto otehotnie. My s manželom už vyše roka sa snažíme a stale nieč.... už som si povedala, že už na to myslieť nebudem. Ale to sa nedá......
@strapacka1982 ahoj vitaj tu no pridaj sa k nám že do vianoc každá s nás bude tehu 😉
@strapacka1982 my sme sa snažili dva roky...ale nerátala som nič..😅 jednoducho či mm chcel-nechcel, musel každý deň 😀 a potom som to vzdala, som sa vyrovnala, že baby nebude a do mesiaca som bola tehotná 😝 veľa, strašne veľa robí psychika 😉
to viem ....... ja už som to tiež vzdala v duchu.
@monkri tiež by si mala pravdu.
@aduskatt krajší darček by som ani nemohla dostať.....
@vefi89 dobrala som tabletky, tak snad...ale nebudem si zbytočne verit, lebo potom príde sklamanie
@strapacka1982
@aduskatt no to každá s nás jednoducho na vianoce tehu a ideme na krémeše k našej žabke 😉
@monkri ok beriem ta za slovo
@strapacka1982 vitaj u nas babenok snažiliek 🙂
@tinka9075 Ďakujem Tinka.....Vidím, že nie len ja stým bojujem.....

@katkafs ved aj ja som ich včera volala to mi muž musel zastavit a pozerala som na nich aj ku nam šli a muž sa smial že asi to niečo znamena 😉