Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@kyra30 ale to je uplne normalne, aj som na tom rovnako, uz sa pomaly ani nesmejem, som sa snazila, resp, som nemyslela na nic uz dlho, kazdy ma hzastavoval, ze ako dobre vyzeras, a aj som sa citila dobre, psychicka pohoda a vidis nic, mrcha vzdy presne.ale dnes mam plodne dni, len som s muzickom tak nie rozhadana, ale mame odlisny nazor na istu vec a to je dlhodoby internet, cize stravenie vecerovv pri nete, podla neho je to ok, podla mna nie!!ale co uz. takze mam pocit, ze tento mesiac to presvihneme a budeme skusat o mesiac...a ty nezufaj, lebo nastartujem tatosa a bude, pribehnem za tebou hned a zaraz...
@dolce251 haha, vidim, ze sme rovnake, aspon osud mame rovnaky..ja som si tiez vsetko vydobila sama a bracho? nic, aj ked urcite zaciatky v cudzej zemi nie su lahke....ale nevadi, ma sa dobre a to je super, ale jeho zena si nic nevazi vobec nic...akurat vcera povedala, ze okolo 30tky chce tretie, a veru aj jej to vyjde, a mna ide rozhodit.-((a to ma zajtra 26 a uz ma dve a ja mam 31 a stale len jedno, a vcera tak sa maly moj staral o bratovho, no ako by mne bolo dobre, keby som mala male klbko!!ale nebudem sa tu teraz ozaj depkovat, co bude bude, zenicky hlavy hore!!
@eviq najhoršie veci sú tie , ktoré nemôžme ovplyniť... toto nie je v naších rukách... a prečo sa to deje... nevieme...
túžba po dieťatku.... mám pocit že ma niekedy zabije.... aj si vravím, že túžiť celý život po dieťati a utečie ti život pomedzi prsty.......a si vravím...2 roky tým žijem....ako by mi bolo fajne tie 2 roky, keby som to neriešila... mohla som vymyslieť aj nejaký vynález 😉 ..alebo naučiť jeden cudzí jazyk.....a nie všetky moje myšlienky a energia ide za tou túžbou..... možno by sme mali prestať túžiť a len sa tak tešiť z toho, čo nám život prináša... že máme prácu, dobrého manžela... zdravie... ale ľahko sa vraví 😅 ....rozum vraví toto...ale robím to úpne naopak 🙄
@tinka9075 haha, ved jasne, ja som inak kludna...nemyslim na to tak silno, pretoze ja mam syna, ale keby som nemala, tak som z toho poriadne mimo...a mozno sme my s muzom taky par, ktory nemoze mat dieta spolu a to nebudeme jediny, to su tie nepochopitelna nepolodnost, tak sa to vysvetluje..takze som nepochopitelna:_DDDako cely zivot..
@kyra30 ahoj tak manžel príde oktobri až a ja som dnes bola na výberovom konaní tak od pondelka nastupujem do novej práci už sa teším musím niečo robiť aby som sa nezbláznila tak pomaličky sa pripravujem na život na sk už chcem tu ostať a dúfam že na vianoce sme už bruškom každá s nás 😉
@monkri
Jeeeej moja, to sa tesim!!! Tak budes mat zmenu. To je dobre, trosku vypadnes z toho kolotoca snazilkovania, lekarov, sklamani!!! Ja som sa tiez teraz uz pustila do prace, Simonkovi pomaly koncia prazdniny, treba vselico pokupit, nachystat, tak mam aspon stale co robit! Nenudim sa ani chvilu 🙂 !!! A mas pravdu, co budeme stale na to mysliet, aj tak predsa budeme na Vianoce tehulky 🙂 !!!
ahojte 🙂
@kyra30 dobre si to napisala 🙂 , veru, keby sme vsetku tu energiu vlozili do niecoho ineho. v mojom pripade by sa zisiel ten jazyk 😀 . jaaaaj, keby si tak clovek vedel rozkazat a netrapit sa 😖 . keby sme tak vedeli, ze napr. o 5 rokov budeme tehule, tak by sme si ten cas zariadili aj ked sa to zda dlho. ale ked clovek nevie, ci sa to niekedy podari, tak je v strese cely ten cas 😖
@odrik Simonko sa isto tesi do skoly, vsak 😀 ?
@odrik máš pravdu škola volá kolobeh sa točí no našla som si novú prácu dúfam bude dobrá hoci ma aj do starej volali späť a aj že kedy začnem zase podnikať tak tím je koniec radšej si odrobím a mám klud už sa my nechce momentálne možná neskôr sa k tomu vrátím ,chcem niečo nové mám chuť na zmenu a do vianoc tehu bolo by super a ísť potom na tie krémeše 😉
@monkri
Taaaaaak super!!! Kremese musia byt 🙂 !!! Vianoce to istia, uz som to u bocianov celej Europy zarezervovala 🙂 !!! Svagrinu som poprosila, aby poslala bocianov zo Saudskej a Ty este prosim popros manzelika, aby ich v Alzirsku pochytal a priniesol 🙂 !!! Mam rodinu aj v Japonsku, tak som poslala mail, ze vsetky bociany sa maju sustredit na Slovensko a k nam, zienkam z Modreho konika 🙂 !!!
@odrik no dovtedy kym babo nebude v brusku a potom v naruci 🙂 . ale aj potom nan budes mysliet stale ale trochu inak. budes si vraviet "nech uz trochu zaspinkaaaaa aby som si oddychla 😀 "
teda ty mas podchyteny cely svet 😕 . tak to by v tom bol cert aby niekto nepochytal tie bociany uz 😀
ahoj dievcata moje,tak ja sa psychicky pripravujem na zajtra,mam velkyyy strach,ze to nebude tak,ako ma byt ☹ no uvidime...@odrik paaana beka vy ste aky cestovatelia,normalne wili fog 😀 ste boli uz hadam vsade....zaklad je,ze vam je dobre a konecne nech mate vysledky ukazkove budem mysliet 😉 @kyra30 moja nieje zaco,sme tu jedna pre druhu 😉 @eviq mojkaaa ty si mi nenapisala uz ani nepamataaam ☹ dievcata a este raz vam dakujem za podporu aa zajtrajsie drzanie palcekov 😉
@monkri jaj to som rada že ideš do robotky aspon nebudeš stale na to mysliet a budeš mat ine starosti a budeš odychnuta ked pride manžel potom šup na snažilkovanie aby už na vianoce bola v brušku fazulka ja čakam kedy pride mrška potom papam tabletky a šup na iui tešiiim sa ako male dieta 🙂 🙂

@kyra30 ved budeš neboj všetky už budeme bruškate aj keby bruško nebolo vidiet ale nech je tam fazulka 🙂