Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@katkapapacova ahoj tak bruško pekne rastie 😉 ,
@zabka60 držím ti palce k dvom -||- 😉
no ja som dnes absolvovala vstupnú prehliadku do práce ,dohodla sa s nájomníkmi ,a vypratávala izby zajtrá prídu meniť okná bože to bude zase práce upratovanie ešte čaká malovanie aj 😒
@kyra30 ahoj moja....my sa snazime 16 ty mesiac, a presne ako pises...tie pocity...snazim sa zamestnavat, skusila som chodit na akupunkturu, kupit psa, prestahovali sme sa ..a stale nic....som z toho na dne dakedy.Mam 29,moji znamy vsetci maju uz deti, pomaly uz brachove rocniky maju deti, co su o 6 rokov mladsi....a ja stale ocikavam testy dookola...je to hrozne tazke.Teraz sa asi nejdeme snazit, idem na tu laparoskopiu predsa, lebo sa asi nikam nepohneme....je to 12.9...a 15.9 by som mala mat ovu, takze tento mesiac asi nic....
Dobry den zienky divozienky 🙂 !!! Krasny volny dnik Vam vsetkym prajem!!! Oddychujte, a ktore mozte, krasne snazilkujte 🙂!!! Myslim na Vas!!!
@odrik ahoojky a vy mate dnes co na plane,??ja som dnes vsetko kompletne vyupratovala,ako sa dalo,bo po sobote uz nebudem moct tie 2 tyzdne,kym sa uhniezdy fazulka 😵 ,uz aby to bolo 😅 ....a ostatne babule kde su?????????????????????????????????????a domkalaky nam kam zas prchla??? 😝
@zabka60
Ahoj moja cakatelka!!! No, tatinka mame v praci, tak sme sa vychystali na bicyklikoch na cintoriny pozapalovat a trosku pozametat a ocistit hrobceky. Uz sme domka, teda len ja, Simonko je u kamarata. Dnes doobeda uz chudacik upratovat v izbicke skrinky a zasuvky, aby boli pripravene na skolu ☹ !!! Aj mi ho je luto! Ja milujem prazdniny, nic nemusime!!!
@zabka60 taaaaaaaaaaaak som ti ho dnes znovu odfotila, tak co je male???
@katkapapacova 😀 no ty si trdlooooo,je krasne a velke akurat,aby si mohol drobec kopkat a valat sa ako v sude 😀
@zabka60 ty ja normalne cely den rozmyslam ze ci fakt nemam male brusko,normalne som kukala fotky inych aby som porovnala
@katkapapacova
Brusko je krasne, take, ake ma byt 🙂 !!! Nic mu nechyba 🙂 !
@katkapapacova 😕 aale nebodaj som ti dala chrobaka do hlavy,ci ako 😕 ,to som nechcela,je krasne a take,ake ma byt,hlavne nestresuuuuj 😉
@zabka60
Do roboty radsej nie, myslim, ze na PN. Ja som tak bola pri Simonkovi, ved vies po akych problemoch a pobyte v nemocnici. Ja som vobec do prace nesla. A bolo to super. Chodila som na prechadzky, cakat muzicka z robotky, po obchodikoch a tak, ved som mala vychadzky 🙂 ! Kontrolu mam teraz v septembri, mozem prist ktorukolvek stredu, rano 7,45. Volal manzelik s pani primarkou. Tak mam pocit, ze asi pojdem hned tuto, len pozriem kalendar, ci mi to praca dovoli 🙂 ! Lebo to je na cely den ☹ !
@odrik no supeeer moja dufam,ze ti to vyjde hned tuto stredu najblizsiu,tesiim sa,kedy sa koncne kazda jedna rozbehneme 😉 budem moc mysliet a hugacakovat,aaby bolo vysledky co najlepsie 😉 a teraz od pondelka idem na pn tie 2 tyzdne kym bude vysledok tehu,ale ak by som otehu tak premyslam,ci doma abo marod,bo neviem ako to budem mat s dnp vies,aby som zbytocne neplatila a nebudem mat vysoku md 😠 kruci aj s ich zakonmi!!!!!
babulky moje pokladiky uz mam v sebe injekciuuuu a oddychujem bo sa mi akosi hlavka kruuti a je mi na grc 😝
@odrik nie nie zakazali mi aby som si sama boli sme na 21hodinu na pohotovosti...a stretla som tam kamosku s nevestou doviezli ju,ze odpadla a ze krvacala tak mozno potratila ak nevedela,ze je tehu ☹ tak som zvedava co mi zajtra napise,co sa stalo ☹ no a ked som videla pri pohotovosti to hniezdo zachrany az mi srdecko stislo,ako tam niekto dokaze polozit svoje dieta ☹ ....no a veru uvidime ako praca bo ja zas neviem len tak obsediet,nic nerobit a tak by som ani nechcela len tak doma hnit a priberat 😅 uvidime,babo rozhodne 😉

@katkapapacova
Ahoj moja! No, obcas hadzeme, inokedy zasa hlavka hore, a tak sa nam to tu nejako strieda. Ale to je asi v nasej situacii normalne, vsak? Raz sme hore a raz dolu. Ale ten ohnostroj a kremese budu, a ja verim, ze coskoro 🙂! Ved uz by sa na nas mohlo stastie usmiat 🙂 ! Ty sa nam len krasne drzkaj a gulat 🙂 !!! Fotecka je nadherna!!!